נוסטלגיה..להיזכר ולהתגעגע.
G Golden apple New member 20/9/03 #1 ../images/Emo32.gif נוסטלגיה..להיזכר ולהתגעגע.../images/Emo7.gif
T The Juck New member 20/9/03 #2 קבלו סטיקר שמצאתי בלוח מודעות אחד חחחחחחחח... אתמול הסתובבתי עם חברים וראיתי משהו שמשך אותי אליו.. "להגמל מעישון, תוך כדי עישון"... תלשתי את זה בסערה והדבקתי על הדלק בחדר שלי.. קבלו..
קבלו סטיקר שמצאתי בלוח מודעות אחד חחחחחחחח... אתמול הסתובבתי עם חברים וראיתי משהו שמשך אותי אליו.. "להגמל מעישון, תוך כדי עישון"... תלשתי את זה בסערה והדבקתי על הדלק בחדר שלי.. קבלו..
G Golden apple New member 20/9/03 #4 אל תגיד לי שמישהו מאמין לזה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif
G Golden apple New member 20/9/03 #3 אני חושב שהיו צריכים להשאיר את זה.. מישהו בבעלות פרטית היה לוקח את זה והכניסה הייתה בתתשלום כמובן... ובמשך השנה כול המופעים של אמני ישראל (ובינהם כמובן ריטה) היו מופעים שמה.. תאמינו לי, הוא רק היה מרוויח מזה ולנו היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתגעגע..
אני חושב שהיו צריכים להשאיר את זה.. מישהו בבעלות פרטית היה לוקח את זה והכניסה הייתה בתתשלום כמובן... ובמשך השנה כול המופעים של אמני ישראל (ובינהם כמובן ריטה) היו מופעים שמה.. תאמינו לי, הוא רק היה מרוויח מזה ולנו היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתגעגע..