נוע

כפיר אפשטיין ב../images/Emo43.gif אנשים

אופנה לכל עונות השנה עופר, מעצב הבית בחברת עונות יתארח בפורום אמהות ומרזות במהלך היום. בואו לשאול אותו שאלות בנושא חברת עונות, אופנה וטרנדים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1892&msgid=110257832
הערב ב-18:00, כפיר אפשטיין יתארח בבלוגTV וישיב לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלות בפורום הרשמי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1851&msgid=110162811
דברים שרציתי לומר האם יש משהו שרציתן לומר לאמכן / בתכן ולא העזתן
אולי הגיע הזמן לכתוב לה מכתב
בואו לספר לאמא חוויה שזכורה לכן לטובה מילדותכן , לספר לבת סוד ששמרתן... או כל דבר אחר המכתב המרגש ביותר יבחר על ידי הנהלת הפורומים ויזכה את הכותב/ת בספר המקסים חיים על דלת המקרר - מאת הסופרת אליס קייפרס | מודן הוצאת ספרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1901&msgid=110239676

../images/Emo207.gif../images/Emo2.gif../images/Emo152.gif חשבתי על מש'ו../images/Emo26.gif

יואווווווווווווווו חשבתתתתתתי על זה שאפפ בחורהה אפפפפפעםםם לא התפרצה על טיירההההההה! טיירה התפרצה רצחחחח על טיפאניי אבל אף מתמודדדדדדת בהיסטוריה של התחרות אפעם לא התפרצהההה וזה ממש מוזר לייייייייי! כי היו בנות שרצוווווו את זה רצצצצצצחח והיו בנות כמו אפרייייייייייייייללל ושאנון שההדחות שלהםםם הכי לא מוצדקות בהיסטווווורייההה של התחרות והם רק שתקו או בכו בשקטטטט אבל לא התחילו להתנפל על טיירההההההה וזה קשה לי לחשוב כי אני למשללללללל אם היתי מתמודד בתוכנית או משו והייתי ב=ט=ו=ח שמגיע לי לזכות כמו שאנוןןןן המדהימה והיו מדיחים אותי הייתיי מ==ה מתפרץ עליהם וצועק שלי הגיע לזכות XD:.. מוזר!

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifגםםםם ההדחה של קיניייייההההה

המממדדדדדדדהההההייייייימממממממממההההההה ההההההההההייייייייתתתתתתתתהההההההההה לללללל===אאאאאאא ממממווווווווצצצצצצצצצצדדדדדדדדדדדדדקקקקקקקקקקקקקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efif1212

New member
קייייייייייייננננננננייייייייייההההההההההה???

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע קייייייננננננננננייייייייייייייייייייייייייייההההההההה!!! ללללללללאאאאאאאאאא ססססססבבבבבבבבלללללללתתתתתתתיייייייי אותתתתתתתתתתהההההה!!!!!!!

NP16

New member
ממממממממממממייייייייייי ככככככככןןןןןןןןןןןןן

ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןן ןןןןןןןן ןןן ןן ן

תתרגלייייייי XD: אני מ=ד=ב=קקק../images/Emo152.gif

חבל שזה פשוט העעתקקקקקקהה שזה פאתטטטטטטטטט אבל ככה אני :]

היא הייתההההההה הכי חזקה בעונההההה 4

כאילו היא לאאאאאאא אישה מדהימההההההההה יחסית לכל השאר העונות אבל התמונהההה של הפיללל פשוט **סגידההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה** וכמובןןןןןןןןןןןן עם מתחרות כמו קיילן ונאימה ושאר היצורות היא אכלה בהליכהההה חוץ מרבקה.

Manga136

New member
"דה" במובן הטוב או במובן הרע? ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

*נראה לי שבטוב*

Manga136

New member
אפשר לומר. ../images/Emo142.gif

חבל שגם היא וגם רבקה סולקו יחד באותו שבוע

תמונה מדהימההההההההההההה ביופי שלההההה

מ=ד=ה=י=מ=ההההההההההההההההההההההההההההההה XD: עוד משו שאני מסכים איתך פעם שניה בהיסטוריהה XD:" בכלללל מקרהההה זה תלפטיה ששמת תתמונה הזאתי כי בדיוק באתי לשים אותה במשחק החדששששששששששש:]]]]

Manga136

New member
גם אני קצת בהלם../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

אבל לפחות זה הלם ממשהו טוב :]
וכשאני אומר שפאתט זו מחמאה בשביל טיירה אני מתכוון לרנה, מילה, הת'ר, כ'נה ושאנטל. (וגם לתאומות וברוק ואיי ג'יי ומג ומגאן)

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifעונה 7 פרק 1

ראיתייייייייייייי עכשיו עוד פעם תפרק ה1 ביוטובבבבבבבבב והנה הדברים הכי חשוביםםםםם: **2 האודישניייייייייםםםם הכי פיררררררררררררססס בפרק זה של מלרוזזזז(היא בדוקק תהייה בי'צ'ית בעונה הזאתתתתת אבל... ההליכה שלה מ=ד=ה=י=מ=הההההה הפנים סבירות חוץ מהאף+השיניים אבל ההליכה והגוף פצצה) ועוד אחת גז'לין פשוט מדהימהההההה איך היא עשתה את כל הפוזות של צוואררר וסקסי יוווווו זה אחד ה==אודישנים איך היא לא עברה אפילו לנבחרתתתתתתתת אלוהיייייייייים??? מה עובר על הטיירה הזאתתתתתתתתתת שתפרוש דחווף **באודישן של מג יש לה לללללללל כך הרבה פוטנציאלללללל.. וכמובן אוויטההההההההה:( הבנות שהכי פאתטטטטטטטטטטטטט שלא בעונה זה אויטה וג'זליןןןןן שתי מדהימותתת וכמה מכוערות התקבלווווו.. ובאיזה בצפר ג'יידה מלכת הכיתה בדיוקקקקקקקקקקקק?? אולי בצפר לפאתטטטטטט XDDD ובתמונותתת שהם ירדו מהמטוס ג'ינגר יצאה מדהימהההההההה ג'זלין יצאהההה הורסתתתתתתתת מג 100ממת ברוק יפההה ומלרוז תמונה חזקהההה כל השאר?? בעעע עונה מאכזבתתתתתת:( נקווה שמגגג תצליחחחחח או מלרוז או ברוקקקקקקקיייי

למעלה