נו, אז איך היה יום כיפור?

../images/Emo32.gifנו, אז איך היה יום כיפור?../images/Emo78.gif

איך העברתן את היום?
צמתן? אם כן, היה קשה?
ראיתן טלוויזיה? סרטים? מחשב?
איזה ספר (או מגזין) עזר לכן להעביר את יום כיפור?
במשפחה שלכן צמים?
ממי ביקשתן סליחה?
מי צריך לבקש סליחה מכן?

AC LoVeR

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

איך העברתן את היום? בשינה + קריאה בספר תיאוריה
שהרדים אותי עוד יותר
צמתן? אם כן, היה קשה? כן, אבל היה בסדר.. ראיתן טלוויזיה? סרטים? מחשב? לא איזה ספר (או מגזין) עזר לכן להעביר את יום כיפור? הספר תיאוריה, וגם "ההיסטוריונית" שהיה כתוכנית ב', אבל לא יצא לפועל
במשפחה שלכן צמים? כן, כולם צמו השנה :) ממי ביקשתן סליחה? מהכלל... מי צריך לבקש סליחה מכן? לפי דעתי, חברה שלי.. אבל זה מורכב.. :-S

עונה ../images/Emo78.gif../images/Emo211.gif../images/Emo135.gif

איך העברתן את היום? בעיקר קראתי ספר וקישקשתי עם אחי
צמתן? אם כן, היה קשה? כן, לא היה ממש קשה, אבל הרגשתי די חלשה.
ראיתן טלוויזיה? סרטים? מחשב? ראיתי "סטאר וורלד" כל הזמן, זה היה ברקע
וגם הייתי במחשב.
איזה ספר (או מגזין) עזר לכן להעביר את יום כיפור? "חיי פיי" של יאן מרטל- מומלץ! (חוצמזה, בגלל שהיה צום, לא היה לי קשה להזדהות עם חלק מזה לפחות
)
במשפחה שלכן צמים? כן, חוץ מאמא שלי. השנה כמעט כולם בחו"ל, אז הם צמו שם (איזה בעסה להם...)
ממי ביקשתן סליחה? מכל החברות והידידים באימייל
מי צריך לבקש סליחה מכן? החבל שלי לשעבר...
וגם חברה טובה מאוד שלא מתקשרת!

מדוקסה

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איך העברתן את היום? > שינה, ספרים, קלפים T_T (למרות שאסור, אבל אם לא זה, אין צום=\) צמתן? אם כן, היה קשה? > היה מאאאוווודד קשה .. הייתי רעבה כבר מהערב =| ראיתן טלוויזיה? סרטים? מחשב? > לא. איזה ספר (או מגזין) עזר לכן להעביר את יום כיפור? > הארי פוטר.....O.ס במשפחה שלכן צמים? > יאפ ממי ביקשתן סליחה? > חברות, משפחה =S מי צריך לבקש סליחה מכן? > אחת מהחברות שלי, שקיללה את בראד .... -.-
טוב שנגמר

dave gahan dm

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo24.gifאם יש כאן מעריצים של הזמר

רונאן קיטינג,או סתם כאלה שאוהבים חלק מהשירים שלו,חיתמו בבקשה על העצומה
ואגב..בראד פיט
פשוט מדהים

קומונת ונדליזם ושטויות אחרות!

"בקומונה הזו, כל אחד יוכל לכתוב מה שבא לו ואיך שבא לו. לא צריך שרשורים מיוחדים בשביל לכתוב דברים לא קשורים כי הכל יהיה לא קשור! כל אחד יכול להביא מפורומים וקומונות אחרות - משחקים, שאלונים, מידע וכו´, כמובן שאפשר [ואפילו רצוי] להביא גם דברים מקוריים, ולא צריך נושא מסויים בשבילם. זה יכול להיות שאלות, בקשות לעצות, דברים שלא קשורים לעולם [כלומר יציאות מצחיקות ><] וכל מה שבא לכם, גם דברים שלא כתבתי ולא חשבתי עליהם. אני לא עומדת לסדר את השרשורים ודברים כאלה, הכל יהיה טבעי. אשמח אם תצטרפו" תאמינו לי, כדאי לכם להצטרף יא'חבובים! http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=28635&smsMsg

למעלה