נו,איך עבר החג? הבטן לא מתפוצצת אחרי כל האוכל? והאם עוד איחול 'שנה טובה' אחד יוציא אתכם מדעתכם?
ר רוןרוןרון New member 5/10/05 #1 ../images/Emo32.gifנו,איך עבר החג? הבטן לא מתפוצצת אחרי כל האוכל? והאם עוד איחול 'שנה טובה' אחד יוציא אתכם מדעתכם?
../images/Emo32.gifנו,איך עבר החג? הבטן לא מתפוצצת אחרי כל האוכל? והאם עוד איחול 'שנה טובה' אחד יוציא אתכם מדעתכם?
I Inbar789 New member 5/10/05 #3 מזעזע../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif הייתי חולה כל השלושה ימים האחרונים מוכשרת שכמוני.
מזעזע../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif הייתי חולה כל השלושה ימים האחרונים מוכשרת שכמוני.
ס ס ת י ו י ת New member 6/10/05 #10 אוי איך אני אוהבת!! אני כל כך אוהבת את ראש השנה.. ואפילו הפגנתי את כישוריי בבישול! היה ממש נחמד!
N nitsan4u New member 6/10/05 #12 חחח גם אני עזרתי הרבה במטבח..../images/Emo9.gif אני גם ממש ממש ממש אוהבת את ראש השנה... היה חג וסבבה לאללה!
חחח גם אני עזרתי הרבה במטבח..../images/Emo9.gif אני גם ממש ממש ממש אוהבת את ראש השנה... היה חג וסבבה לאללה!
ר רוןרוןרון New member 7/10/05 #18 יותר שווה,יותר מכובד,יותר קידום ללירון, יותר אפשרויות ויותר אנשים והפתעות נוספות בעתיד...
N NeTa MuFlEtA New member 7/10/05 #17 אכן עוד איחול יוצא אותי מדעתי . ../images/Emo3.gif ח עבר בטוב ... למרות שמרוב הטיולים בארצנו הקטנטונת ממשפחה ממשפחה ומעיר לעיר נטע לא הספיקה לנוח לה קצת כי הרי זה חופש.. ולא הרגשתי כך בכלל :/ אבל יש להם מזל שמחר שישי חחח שישבת נחמד לכם
אכן עוד איחול יוצא אותי מדעתי . ../images/Emo3.gif ח עבר בטוב ... למרות שמרוב הטיולים בארצנו הקטנטונת ממשפחה ממשפחה ומעיר לעיר נטע לא הספיקה לנוח לה קצת כי הרי זה חופש.. ולא הרגשתי כך בכלל :/ אבל יש להם מזל שמחר שישי חחח שישבת נחמד לכם