נו מה... חייבים לגוון!!!

גוטשה

New member
../images/Emo32.gifטלנובלה בע"מ D:

סתם בא לי [ושלא תסכלו אותי, אף פעם לא פתחתי כאן כלום!] :) היום רשמית פרק אחרון של טלנובלה בע"מ [סגידה!!!!!!!!!!!111 תקרוא לי פקצה, רדודה, חסרת טעם או מה שבא לכם, אני נהנית מזה!!], ורציתי לספר לכם שהמורה שלי לתנ"ך משחקת את חסיה, האמא החרדית של רננה :)))) אפילו יש לי הוכחה! הנה :) שיהיה ערב טוב! ובריאות לכולנו 3>

K i f

New member
../images/Emo32.gif נו מה... חייבים לגוון!!!

סתכלו כמה שרשורים של מפגשים יש פה
רק אל תסקלו אותי
ו.... מיכלי..... את כוסית

K i f

New member
חחח הפורום לא אוף! הפורום מלא בשרשו

רי מפגש
תגידי, את הולכת היום לסלקום ווליום? אם כן, בואי ניפגש מחר בבוקר
אחרי זה

K i f

New member
זה השני...

יש פה רק 2... ואחד למטה ולא היה בא לי להקפיץ אותו... והייתי חייב לאזן את השרשורים עם אוף נוסף
נו מה... הכלך זה מפגשים =]

JALULA2

New member
אני יודעת שזה לא קשור לכלום אבל...

יש לי דלקת בעיניים! וכואב לי:( וזה גם נורא מכוער..

בצה17

New member
גמאני חולה :<

יש לי צינון דיי קשה :< בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

K i f

New member
גמני חולה!:(

טוב נו... אני לא! אבל מה יש לכולם? איש לא רוצה לפגוש אותי מחר>.< עד שיש לי אופציה לבוא לת"א >.< רעים רעים רעים!

ziljian 1234

New member
כפיר תעשה טובה.

דיי. בבקשה. אל תעלב מכל דבר. יש לאנשים דברים לעשות.... עוד שלושה ימים בית ספר יש דברים לעשות....

K i f

New member
אני אמרתי שנעלבתי? -_-

ממש לא נעלבתי... עזבי, את לא מבינה... אוסנת היחידה שבאמת הבינה קצת יותר מכל אחד אחר שהכרתי במהלך חיי... תביני, אפילו חוקר נוער ועובדת סוציאלית, לא ניסו להבין אותי ורק הנהנו בראש... אז אל תדברי לי פה על נעלבים...
אני להעלב... הפסקתי מזמן! טוב, זה לא לפה... יום טוב... גם ככה קמתי בגלל מישהי מטומטמת שעיצבנה אותי ב-5 בבוקר

ziljian 1234

New member
כי שאתה כותב הודעה כזאת :

"טוב נו... אני לא! אבל מה יש לכולם? איש לא רוצה לפגוש אותי מחר>.< עד שיש לי אופציה לבוא לת"א >.< רעים רעים רעים! " אז זה קצת נדמה כאילו שנעלבת. ולפעמים זה קצת מעיק ומעצבן. מצטערת אם הרגזתי אותך ככה אני מרגישה.

K i f

New member
לאלאלא! לא הרגזת אותי! ../images/Emo24.gif

זה בסדר!
לכל אדם יש זכות לחשוב דברים לפני שהוא יודע אותם...
ואמ...

למעלה