אווץ' לי יש שריטות בכל הרגל]; החלקתי בסלעים בים];
M Maytallll New member 30/8/05 #59 רק בריאות לי יש 18 עקיצות של ייתושים ברגל אחת. שונאת ייתושים! והם כל כך אוהבים אותי...
B Breaking the Girl New member 30/8/05 #27 יאאאא יש לי אינדסטריאל :]]]]] [המוט הזה באוזן למעלה ] יייייאאאאאייייי :] תתחדשי נטע !$@% תודה ואני לא צמחונית יותר
יאאאא יש לי אינדסטריאל :]]]]] [המוט הזה באוזן למעלה ] יייייאאאאאייייי :] תתחדשי נטע !$@% תודה ואני לא צמחונית יותר
ש שטיצה New member 30/8/05 #29 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif@#^%~! תתחדשי, אני כלכך רוצה גם];
B Breaking the Girl New member 30/8/05 #65 אממ תראי, כאב זה אינדיבידואלי, אבל לי לא ממש כאב, ובד"כ כל דבר קטן כואב לי ותמונה
B Breaking the Girl New member 30/8/05 #53 תודה ../images/Emo9.gif ואממ.. הבטחתי לחבר שלי שאני מתחילה לאכול בשר כי אני ממש ממש צריכה את זה ואני לא אוכלת תחליפים אחרים לבשר =/
תודה ../images/Emo9.gif ואממ.. הבטחתי לחבר שלי שאני מתחילה לאכול בשר כי אני ממש ממש צריכה את זה ואני לא אוכלת תחליפים אחרים לבשר =/
פ פות1 New member 30/8/05 #48 הווו אינדסטריאל ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תתחדשי!!!! אם רק היו מרשים לי.... בשר=רצח!!