בשר זה טעים. וזהו.
B Breaking the Girl New member 30/8/05 #66 תודה ^^ :] בשר זה לא טעים P: אבל לי שומדבר לא טעים אז עזבי
ס סנוווופקין New member 30/8/05 #30 דני היה בהופעה של שימי תבורי = דני שומע מזרחית. חה חה, תרביצו לו. לפחות כמו שעשיתם לי. בתודה, ההנהלה.
דני היה בהופעה של שימי תבורי = דני שומע מזרחית. חה חה, תרביצו לו. לפחות כמו שעשיתם לי. בתודה, ההנהלה.
M ManRed New member 30/8/05 #33 ששששששש אל תגלה.. באמת הייתי, ננסי ברנדס ושימי תבורי, זה כבר קלאסיקה תאמינו לי שהייתי מעדיף ללכת להופעה של אינפקציה סבלתי שם... ניחומים?
ששששששש אל תגלה.. באמת הייתי, ננסי ברנדס ושימי תבורי, זה כבר קלאסיקה תאמינו לי שהייתי מעדיף ללכת להופעה של אינפקציה סבלתי שם... ניחומים?
פ פרקשון New member 30/8/05 #35 חחחח דביל אבל אל תפתח סתם שירשורים ככה דני מתרץ "לאח שלי לא היה עם מי ללכת" ברור דני..
M ManRed New member 30/8/05 #38 טעות יש לי עדיין סיוטים!!! נצל"ש אני לחצתי על התמונה של המיליון לחיצות איזה 500 פעם ולא קורה כלום.. אני רוצה לראות ציצי!!!
טעות יש לי עדיין סיוטים!!! נצל"ש אני לחצתי על התמונה של המיליון לחיצות איזה 500 פעם ולא קורה כלום.. אני רוצה לראות ציצי!!!
פ פרקשון New member 30/8/05 #42 כן אבל אם זה לא קשור לשייגעצ אז תוסיף את זה לשרשור off יעני שם כל כך יכול לכתוב מה שבא
O oOo linkin girl oOo New member 31/8/05 #79 לא הבנתי../images/Emo12.gif ואם תסתכלו תשימו לב שהשד אחד יותר גדטח מהשני ?
Z ziljian 1234 New member 30/8/05 #60 חחחחחח כולם!! אפיתי עוגיות שוקולד!!!!!!!! מי רוצהה???~!??!?!? דווקא יצא טעים