נחמד!

../images/Emo32.gif נחמד!

כיתבו כאן שטויות כמה שבא לכן. אני חושבת שזה יעזור לגבש אתהפורום אם נדע יותר אחת על השנייה ולא נתעסק *רק* בענייני 30

I AM7

New member
נכתוב ב../images/Emo32.gif:) ,יש לי בעיה..יותר נכון דילמה..

וחשבתי אולי תעזרו לי להחליט... אני מתגייסת בתחילת 2010 , ורציתי לעשות משהו לפני הצבא (כמו כולם) ...., חופשה נחמדה כזו. יש לי אפשרות לנסוע עם חברות לאיזה מקום מדליק וסתם להרגע... או שאני יכולה לטוס לארה"ב ככה בדצמבר- נובמבר לידיד שלי שגר בפילדלפיה...(ממש קר) וככה אם יקבע לוח הופעות של 30 אז אני אלך להופעה..,..אסע לניו יורק..ונראה לי עוד הופעות ודברים כאלו.. אז אני לא יודעת מה להחליט ...כי מה אני אעשה בארה"ב בקור?...במקום לנסוע עם חברות באוקטובר ככה..לאיזה מלון ...כי אם אני נוסעת לארה"ב זה להתקע בבית... לא יודעת... אני חולמת על זה שאני אהיה בהופעה של 30 כבר כמה שנים טובות... אבל צריך לנצל את החופשה .....לעשות את הכי כיף שבעולם:) מה הצעתכם?....מה אני צריכה לעשות?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עצה :]

לדעתי כדאי לך לסוע לארה"ב גם כי זאת חוויה שלא תישכח, וגם כי עם חברות את תמיד יכולה לסוע נגיד בסופי שבוע או משהו [או שלא כי אין לי מושג איך זה עובד]. ולהיות בהופעה של 30 זה דבר שכל אחת פה חולמת עליו לדעתי.. שיהיה לך בהצלחה

תור אחת שבצבא..

מתי את בדיוק מתגייסת? והאם התאריך הזה הוא סופי? כי הם משנים את התאריך גיוס איזה 300 אלף פעם. עכשיו, אני מבינה למה את לא רוצה לטוס לארה"ב בקור, וגם לבד כי אז איזה אופציות כבר יש לך לטייל? זה לא שאת נוסעת עם חברות, ואז את לא רק בפילדלפיה אלא גם בניו יורק, לוס אנג'לס מנהטן וכאלה, אלא את בטח נשארת רק במקום אחד.. בשיא הרצינות, אני מבינה את הלבטים שלך. כי.... אם את מתגייסת בתחילת 2010 וזה נגיד אומר, לפני פברואר אז אין סיכוי (אני חושבת) שתצליחי לתפוס את 30 באירופה לדוגמא. אבל מצד שני, טיול צבא זה לכיף.. ואת גם לא תוכלי לנסוע תוך כדי צבא בגלל ש.. בשנה הראשונה שלך את פשוט לא יכולה לטוס אלא אם כן את חותמת על דחיית שחרור. קיצר.. העצה שלי, שהיא גם קצת מוזרה לי, היא.. ש.. קודם כל, אל תתפשרי על הכיף שאת יכולה לעשות עם החברות שלך כל עוד את באזרחות ותטוסי איתם לאיזה מקום יפה שאת יכולה לעשות בו חיים. אולי תשאירי לך קצת כסף בצד לאופציה שאולי תהיה לך הזמדנות לראות את 30. אבל להיות בארה"ב בלי שום דבר לעשות בשביל התקווה לראות אותם. לא יודעת. זאת לא נראית לי אחלה תוכנית. עכשיו, אם חברותייך ירצו לטוס איתך לארה"ב, נגיד לניו יורק או לקליפורניה שתכלס לא ממש קר שם אף פעם, אז יאללה לכי על זה. הם בטוח יהיו בקליפורניה.

I AM7

New member
:)

טוב...ספיר אחלה עצה....אין לי כל כך הרבה כסף!...
...גם לאיזה טיול קצר עם חברות וגם לארה"ב... שני , אם אני נוסעת כמו שהבנת , אני גרה בבית של הידיד שלי בפילדלפיה , ויש ערים קורובות שאני אוכל לטייל בהן אבל בלוס אנג'לס לא....זה בצד השני של ארה"ב......לוסאנג'לס זה במערב....צריך נסיעה במטוס..הם לא יסיעו אותי לצד השני של המדינה D:.....חבל. כי רציתי לבקר שם. יש לך מושג אם 30 יקבעו עד אז אולי הופעה בניו יורק?.....אפילו לא בניו יורק...שיקבעו הופעות בארה"ב?... אני כבר אנסה לארגן משהו....

הם אמורים לשחרר את הסיבוב הופעות שלהם

בקרוב.. אז אל תדאגי.. אולי עוד יהיה משהו. פשוט, מבחינת הופעות ראשונות אני חושבת שהן יהיו בל"א וניו יורק.. כי זה פחות או יותר איפה שהם גרים.

Sapirtz

New member
עצה :)

סעי לארה"ב ! חורףף !
כמו שאמרה כאן מעליי, עם חברות תמיד אפשר ללכת איזה סופ"ש למלון להירגע לבלות זמן איכות איתן , אבל לארה"ב לא , ולמה את חושבת שתתיקעי בבית - אין מצב ! תטיילו שם ותכירי כל מיני מקומות , חבל שתפסידי חוויה כזאת :) ואולי לכי תדעי תרוויחי גם הופעה של 30 .. בקיצור ארה"ב.

I AM7

New member
בוא נתחיל מזה

שאני מטורפת על החורף..באמת...אין לי בעיה עם קור... אבל אנשים הפחידו אותי שממש קר וכל זה... , אה ואף פעם לא ראיתי שלג....(אני יודעת שאני יתלהב כמו ילדה קטנהO: )...... ובא לי להיות בניו יורק נראה לי שאני אסע לארה"ב באמת:) תודה לכן

menori

New member
שלום:)

פורום סינרגיה הרשמי מאחל לכם חג שמח!:) חג סוכות שמח!:) "הלולב יש בו טעם, אין ריח בפירותיו. מסמל את אלו שיש בהם תורה, אך אין בהם מעשים טובים. האתרוג יש בו טעם וריח. הוא מסמל את אלו שהם בעלי תורה ומעשים טובים גם יחדיו. ההדס יש בו ריח ואין בו טעם, שכן חום חלק ממנו אינו ראוי לאכילה. ההדס מסמל את אלו שעושים מעשים טובים אך לא עוסקים בתורה. והערבה אין בה לא טעם וגם לא ריח. פשוטה היא אין בה מעשים ואין בה תורה, והערבה לבדה אין בה מאומה, אך בהיותה אגודה יחד עם הלולב, ההדס והאתרוג מקבלת אף היא את החשיבות הראויה לה. (ויקרא-רבה פרשה ל') כך גם עם ישראל יש בו אנשים בעלי תורה, יש בו אנשים בעלי חסד ומצוות. יש כאלו שתורה אינה חלק מעולם ויש גם כאלה שלא עוסקים כלל בחסד ומצוות, אך כאשר כולם אגודים יחד הופכים הם להיות יחידה אחת ומקבלים זה מזה את הכוח. יחד בכוחם לעמוד בטילטול, יחד הם בעלי משמעות. כולנו פרטים בארבעת המינים, לפעמים אנחנו יותר לולב, לפעמים אנחנו יותר אתרוג, יש פעמים אנחנו הדס והרבה פעמים אנחנו ערבה. אם נדע לעמוד יחד, להתייחס זה אל זה בסובלנות וסבלנות, אם נדע לקבל את השוני שבינינו, נוכל לעמוד בטילטולים, יחד מאוגדים נוכל להיות אנחנו חזקים. " להאזנה לסינגל החדש "קרוב אל ליבך" עם רמי קליינשטיין לחצו כאן. http://www.youtube.com/watch?v=-7S9pbnm3Vc רוצים להשאר מעודכנים? מוזמנים להצטרף גם לעמוד הלהקה בפייסבוק. http://www.facebook.com/pages/00b1b066/152018932928?ref=nf

למעלה