תור אחת שבצבא..
מתי את בדיוק מתגייסת? והאם התאריך הזה הוא סופי? כי הם משנים את התאריך גיוס איזה 300 אלף פעם. עכשיו, אני מבינה למה את לא רוצה לטוס לארה"ב בקור, וגם לבד כי אז איזה אופציות כבר יש לך לטייל? זה לא שאת נוסעת עם חברות, ואז את לא רק בפילדלפיה אלא גם בניו יורק, לוס אנג'לס מנהטן וכאלה, אלא את בטח נשארת רק במקום אחד.. בשיא הרצינות, אני מבינה את הלבטים שלך. כי.... אם את מתגייסת בתחילת 2010 וזה נגיד אומר, לפני פברואר אז אין סיכוי (אני חושבת) שתצליחי לתפוס את 30 באירופה לדוגמא. אבל מצד שני, טיול צבא זה לכיף.. ואת גם לא תוכלי לנסוע תוך כדי צבא בגלל ש.. בשנה הראשונה שלך את פשוט לא יכולה לטוס אלא אם כן את חותמת על דחיית שחרור. קיצר.. העצה שלי, שהיא גם קצת מוזרה לי, היא.. ש.. קודם כל, אל תתפשרי על הכיף שאת יכולה לעשות עם החברות שלך כל עוד את באזרחות ותטוסי איתם לאיזה מקום יפה שאת יכולה לעשות בו חיים. אולי תשאירי לך קצת כסף בצד לאופציה שאולי תהיה לך הזמדנות לראות את 30. אבל להיות בארה"ב בלי שום דבר לעשות בשביל התקווה לראות אותם. לא יודעת. זאת לא נראית לי אחלה תוכנית. עכשיו, אם חברותייך ירצו לטוס איתך לארה"ב, נגיד לניו יורק או לקליפורניה שתכלס לא ממש קר שם אף פעם, אז יאללה לכי על זה. הם בטוח יהיו בקליפורניה.