ניים

כדורסל ואופניים היום בתפוז ../images/Emo87.gif

במסגרת רצועת הספורט של יום שני ורגע לפני היציאה למשימה הלאומית בפיינל פור במוסקבה, נארח הערב ב-20:15 בבלוג TV את אנתוני פארקר, ה-MVP של היורוליג. ניתן לשרשר שאלות לשרשור האירוח בפורום כדורסל.
חנוך מרמרי, העורך לשעבר של עיתון "הארץ", יתארח הערב בשעה 17:00 בפורום אופניים לרגל יציאת ספרו "על האופניים". כל הגולשים מוזמנים. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

itaikuskus

New member
היום

אוהדי ליברפול התגלו במלוא הדרם, מי שהתלהב מהקטע בסוף השיר fearless היה יכול לראות היום את אוהדי ליברפול בכל הכוח כשהקבוצה מחזירה עטרה ליושנה, מדיחה את אלופת אנגליה הטריה צ'לסי, ועולה להתמודד בגמר ליגת האלופות. מברוק. איזה קהל.

נשמה!!!

אני מבסוט, המ"מ בטח מבסוט.... קבוצה אנגלית בגמר!!! איזה יופי, ליברפול בהנהגת סטיבן ג'ירארד ריסה ופינאן מזכירה את ליבפול של איאן רש הגדול, קיווין קיגאן ואבי כהן... אולי הגזמתי קצת, לא מ"מ??? Walk On With Hope In Your Heart And You Will Never Walk Alone יאללא פ.ס.וו איינדהובן!!!

Shakty

New member
בתור אוהד מושבע של ה GUNNERS אני

מוריד את הכובע - איזו חוויה זו בטח להיות באנפילד. בהיבורי כבר יצא לי להיות וגם באולימפיק סטדיום במינכן - אבל רעש כמו שהיה אתמול לא שמעתי גם מסאן-סירו.

Bardogo14

New member
אם אנחנו כבר בעניין ליברפול ..

מישהו יכול בבקשה לכתוב את המילים של השיר You will never walk alone ? שבין היתר מופיע בשיר fearless .. תודה!

מילות שירים

חברים, להזכירכם, עפ"י החוק הישראלי וכללי תפוז, אסור להעלות לפורום מילות שירים במלואן, מטעמי זכויות יוצרים, אלא במידה ונערך דיון וניתוח של השיר. מכיוון שזה לא המקרה כאן, לא ניתן להעלות את מילות השיר לפורום. במקום זאת, הנה הקישור: http://members.tripod.com/~Synergy_2/lyrics/younevr.html

השליחים בקמלוט ת"א 6.5.05

השליחים יבצעו את מיטב הבלוז והרוק מכל הזמנים בקמלוט ת"א ביום שישי 6.5.05 שעה 21.30. ובשבוע הבא: השליחים במופע לרגל יום העצמאות יבצעו לראשונה בבארבי ת"א את מיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השבעים והשישים ביום חמישי 12.5.05 שעה 22.00. פרטים מלאים על ההופעות באתר שלנו.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הוא הגיע למקום השני בקדם האירוויזיון ומוציא בקרוב את הדיסק השני - יוסי אזולאי
חוקרים ודנים בסמלי הר‏ונים‏‏ העתיקים בפורום רונים המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

anao

New member
יש למישהו תקליטים?

אני מחפש (מעוניין לקנות). תקליטים של פינק פלויד אם למישהו יש כאלה ומעוניין למכור.

למעלה