ני הרים

neo 2

New member
וווואייי אנשים!!!

אתמול הייתי בהופעת מחווה לפינק פלויד שבוצעה ע"י שליחי הבלוז.. ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פשוט לא יאמן.. ממליץ מאוד!!!! והקלידן שם(ניב חובב) שר את הקטע שירה של great gig in the sky פשוט לא יאמןןן הייתי בטוח שזה פלייבק וניסיתי למצוא את הקטע שהוא יפספס אבל מסתבר שזה היה הוא באמת.. אנשים אתמול היה אחד הערבים הגדולים בחיים שלי... פשוט חוויה

neo 2

New member
שכחתי להוסיף..

הגיטריסט שם.. צ'לי פשוט מעוללההה אין עליו.. הצלחתי לדבר איתו אחריו ההופעה.. והוא נתן לי את המפרט שלו. וואי.. איזה כייף.. מקווה להיפגש איתו עוד פעם..

S h A b i T

New member
בהחלט אחת ה-הופעות. ../images/Emo13.gif

הייתי בכמה מחוות שלהם והמחווה לפינק פלויד היא אחת המוצלחות. הם פשוט טובים.

S h A b i T

New member
אתה מסכים לי לנצל"ש? ../images/Emo8.gif

אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכולה להשיג את זה? אפשר אולי להזמין את זה? אני צריכה את זה בגדול מאוד .. אני מניחה שיש את זה באחת מהחנויות המוכרות כמו תומר/מטאל שופ(?) וכו' בתל אביב.. ראיתם את זה איפשהו? אלמוג

avki

New member
מס מקומות ברשת

תחפש דגלים \פוסטרים\ מטאל\ חנות. בטוח תמצא משהו. חוצמזה תנסה אמאזון, פוסטרס.קום\Allposters.com\ ebay תומר\מטאל שופ\ravenmetal.com וכאלה. בטוח תמצא איזה קישור לאיזה חנות שמוכרת כאלה.

weird dust

New member
ראיתי את זה בחיפה

זה היה פוסטא ענק, לפחות חצי קיר (קיר שלי, כן?) לצערי הגלריה נסגרה. בטוח בתל אביב זה קיים באיזו גלריה. ראיתי את זה כתמונה כפוסטר כחצי קיר, יש הרבה אפשרויות.

holo

New member
אני ראיתי בת"א

בדיזינגוף סנטר יש חנות של פוסטרים ויש שם פוסטר כזה ענקי, כמו המחיר שלו..

FloyDviR

New member
הפוסטר הזה...

היום נראה לי אפשר להשיג אותו בכל חור.. אפילו בהפנינג יש את המקום הזה של הפוסטרים, בדוק הוא גם שם! ואם לא אז יש מלא חנויות של פוסטרים (דיזינגוף סנטר, בקומה עם החנות של האבני מזל, אז צמוד לה).. שמוכרים אותו בענק. אצלי הוא תלוי בחדר בגודל של 1.5X1 משו כזה... ענקי! חצי קיר! מדהים! (-:

flowerboy69

New member
לי יש אותו בקטן אבל...

זו גרסת הפרומו המקורית שחברת התקליטים נתנה לחנויות המוזיקה לקראת ההוצאות המחודשות של הדיסקים...

Elinor BC

New member
היי אלמוג, את הפוסטר הנ"ל,

ניתן למצוא בכמה וכמה חנויות: בדיזינגוף סנטר(הקניון),
יש את תומר, יש לו שם את הפוסטר והוא עולה 150 ש"ח אני כבר ביררתי..
לא רחוק מתומר בצד השני בעליה כזאת, יש את חנות אפילו גלריה למעשה, עם מלא תמונות ופוסטרים והדפסות וכאלה, חנות ממש גדולה.. ובין השאר יש שם את הפוסטר..
בשינקין 4(אם אני זוכרת נכון), החנות השניה מצד ימין של הכביש, זאת חנות כזאת של בובות של חיות, כבשים וכאלה.. בכל אופן, בתוך החנות מאחורה יש מחלקה של מלא פוסטרים.. ושם יש את הפוסטר הזה.. בכמה גדלים ובהתאם למחיר( יש אחד שעולה 45 והוא קטן,, ויש אחד שהוא 150 ממוסגר..). בכל אופן, אני חושבת שזה מספיק מקומות שאת יכולה לקנות
אלינור

Rainlady

New member
150 שקל?!

איזה מחירים מופקעים יש אצל תומר. בלתי נסבל. אני קניתי את הפוסטר ב-30 שקל בהפנינג, בגירסא הגדולה שלו.

holo

New member
30 שקל? על מי אתה עובד..

בגירסא הגדולה שלו הפוסטר עולה בחנות שראיתי איזה 300 שקל, עלק 30 שקל ועוד בגירסא הגדולה.

holo

New member
בהפנינג,

עולים 30 שקל הפוסטרים הקטנים האלה, אתה כנראה לא ראית את הפוסטר הענקי.

j o n a

New member
יש את זה בדיזינגוף סנטר

באיזושהיא חנות אומנות בקומה השנייה או השלישית כמדומני שםאני קניתי את זה

למעלה