ני הרים

hallucinative

New member
עזרה-אלבום לא מזוהה...

נתקלתי בשיטוט ב media player באלבום שנקרא off the wall. חיפשתי וניסיתי לברר ולא מצאתי כלום. מישהו יכול לתת לי פרטים או לכוון אותי למקור ידע מהימן? תודה.

Runner30

New member
לינק

http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=186508&sid=49 לא ידוע לי אם זה אמיתי.

Shakty

New member
והקשר של זה לפלויד הוא ?

לא סובל את להקת בלדות הרוק המתקתקות הזו.

Runner30

New member
טוב לדעת.

אני מת עליהם. מקווה שינגנו משהו מתקופת ה Taken By Force.

hallucinative

New member
תקלה רצינית...

היה משהו חשוד קצת בעובדה שהוא לא מוכר. תודה רבה על המידע.

מורנא007

New member
היתכן שיש קשר בין פיטורי המורים

לפינק פלויד? האם שרת החינוך באה להוכיח את מה שנאמר בשיר עוד לבנה בקיר?

holo

New member
לא קשור

ABITW מדבר על מערכת החינוך הנוקשה של אז, על המורים הקשוחים שהיו מרביצים לתלמידים..

השאלה היא...

האם לבנת מאמינה שלא צריך חינוך, ולכן מפטרת את כל המורים? אני בדעה שלבנות חושבת שצריך חינוך, אבל לא צריך מורים בשביל זה. שהילדים ילמדו בעצמם. יש בזה משהו...

מורנא007

New member
כאשר המערכת מקילה מידי ו../images/Emo26.gifנית

צריך לבוא שינוי.
ידוע לי שהפלויד שרים על המערכת הנוקשה באנגליה של ראשית המאה שעברה. היום לדעתי הבעיה במערכת החינוך הפוכה.

היכונו!! "הביטלס" מגיעים!! 22.6.05

קונצרט רוק אדיר. "צוותא" ת"א, יום ד', 22.6.05 שעה 21.00. שלוש שעות עם כל להיטי "החיפושיות" מכל האלבומים ועוד קלאסיקות בלתי נשכחות משנות ה-60'. בהשתתפות: להקת הכיסוי מס' 1 של "החיפושיות" MAGICAL MYSTERY TOUR, שתיקח אותכם למסע קסם אל שדות תות לנצח משנת 1963 ועד שנת 1970, ותארח את להקת הקאוורים מס' 1 בארץ "שליחי הבלוז" האגדית, במיטב להיטי "החיפושיות", "האבנים המתגלגלות", "החיות", "הקינקס", "הקצפת", "פרוקול הארום", "הדלתות", "האבות והאמהות", "זאב הערבות" ורבים אחרים... שתי להקות פצצה במופע אחד - אל תחמיצו!! עקב הביקוש העצום הצפוי לאירוע, מומלץ להכין כרטיסים מראש. כרטיסים במחיר 110 ש"ח באגף המרכזי של האולם ו-100 ש"ח באגפים וביציע. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000. פרטים נוספים באתר שלנו. לרכישת כרטיסים באינטרנט לחץ כאן.

Blackpanter1י

New member
מעניין אם מישהו מהפלויד רואה את

גמר ליגת האלופות
עכשיו, מה אתם חושבים?

Shakty

New member
אני יודע שווטרס אוהד את ה GUNNERS

לגבי השאר אני לא בטוח. שאפו לליברפול על הזכייה - מילאן זה הכי אנטי-כדורגל שאפשר. בכלל כדורגל איטלקי זה זבל לא נורמלי (אולי חוץ מיובה לפעמים)

itaikuskus

New member
liverpool are the european champs

after many years of disapointment, tonight after unforgetable match, liverpool got back from losin 3-0 to milan and equalised the score and won by penalty shootout. put your meddle copy on your stereo and listen to fearless..listen to the crowd that 34 years after the record still singing the same old song. tonight it was prooved that heart is bigger than any amount of money after liverpool got over rich and better teams like juventus and chelsea, tonight they have done the unbeliveable. what a night. and i'm sober....what a waste.

סטיבי ג`י המלך!!!

הגביע חוזר למולדת הכדורגל... הללויה! *פירלס* בפול וליום!

למעלה