ני שטח

היום בתפוז אנשים ../images/Emo96.gif

היום בשעה 13:00 תתארח בפורום להיות הורים נורית אטנר הנמצאת במסע רוחני ארוך, במהלכו היא למדה ועדיין לומדת נושאים שונים הקשורים במיסטיקה ובמודעות עצמית. נורית תענה על שאלותיכם בכל הקשור לרוחניות ולמיסטיקה
בשעה 20:30 יגיע הרצל כחלון, המטפל המשפחתי מזמן הורים להתארח בפורום הורים לילדים ביסודי שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=53688887
אילנה ויבל, יועצת ארגונית ומאמנת אישית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=33048
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך 2", יתארחו המודחים הטריים בבלוג TV. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו להעלות שאלות בפורום.

גיוס אופניים למען "גלגלים של תקווה"

חברים שלום, לקראת מסע "גלגלים של תקווה 2005" של עמותת "אתגרים" ולמועצה האזורית עמק יזרעאל שיתקיים שבת 4 ביוני 2005 אנו פונים לעזרתכם בגיוס זוגות אופנים עבור עמותת "אתגרים" . האופניים משמשים את ילדי "אתגרים" ואת בני משפחותיהם אשר מעוניינים לקחת חלק בפעילות ילדיהם. הנושא חשוב ביותר ובייחוד לאור המקרה המצער של שריפת המועדון בקיבוץ אפק. לפרטים נוספים לגבי פעילות עמותת "אתגרים" ניתן להיכנס לקישור המצורף. את האופניים ניתן להעביר לכל אחד מחנויות רשת "מצמן את מרוץ" אשר מרכזת את הציוד ודואגת להשמישו במקרה הצורך. לפרטים לגבי מיקום הסניפים ושעות הפעילות ניתן לפנות לטלפון 03-5610619 . לפרטים נוספים ואו עזרה בהעברת אופניים ניתן לפנות אליי למספר 052-8342254 או לדוא"ל לכתובת [email protected] או לרונן פוקס בטלפון 052-8282294 אז אנא, הוציאו את האופניים מהבוידם, נקו מהם את האבק והביאו אותם למקומות האיסוף. ודבר אחרון. תודה רבה לציףציף על הפניה והעזרה.

יש לי הופעה!!

שלום!! אני די חדשה כאן. . רק רציתי להגיד שיש לי להקה ואנחנו מופיעות ביום שלישי ה-7.6.2005 בקרית אונו אני יפרסם את המקום המדויק יותר מאוחר!!!! זה הרבה להקות שמופיעות לפני שייגצע הכל מתחיל ה-5 ואנחנו מ"ס3 מתוך הרבה. . מי שבא לו סתם לבוא להנות ואחר כך לשמוע את שייגעצ מוזמן!!

../images/Emo32.gifשליחי הבלוז בחמדת ימים 3.6.05

השליחים בליל 4 אגדות הרוק יצדיעו ללהקות: PINK FLOYD LED ZEPPELIN DEEP PURPLE THE DOORS בחמדת ימים בצפון ביום שישי 3.6.05 שעה 22.00. פרטים נוספים באתר שלנו: http://bluesmsgr.listen.to

חברים שימו ../images/Emo23.gif

כמה פרטים נוספים על האמור: עמותת "אתגרים" עוסקת בסיוע לילדים נכים, ע"י מתן אפשרות להם לרכב על אופניים, המועמדים לרשותם באופן חופשי. בקיבוץ אפק היה המחסן בו הוחזקו הזוגות הרבים של אופניים עבור העמותה. בשבוע שעבר ארעה שרפה במחסן הזיקוקים של הקיבוץ, וכתוצאה נשרף מחסן האופניים כליל - על כל הציוד שבו. "גלגלים של תקווה" הוא מסע אופניים הערך לשם גיוס כספים למען העמותה. בנוסף, כאמור בהודעה, נעשית פניה לציבור לתרום אופניים לטובת העניין.

holo

New member
תוסיפי הודעה חדשה

שבכותרת יופיע האייקון:
שהוא נמצא ברשימת הסמיילים והסימנים.

בכלל לא

בעמוד הראשון יש תמיד שרשור שבכותרתו off. כשמעלים הודעה שמקומה בשרשור הזה, פשוט משרשרים לאותה הודעה. אין צורך להוסיף OFF בכותרת ההודעה המשורשרת.

oribarak

New member
שירשור בהצלחה לי ולHolo

ודי נמאס לי לקרוא לו holo, קוראים לו גל! אני וגל מחר הולכים לנגן בתחרות כשרונות צעירים בבית ספר let it be, הוא בחשמלית ואני בפסנתר..תנו לנו בהצלחה ותחזיקו לנו ידיים!!!!! אנחנו מתרגשים כמו לא יודע מה

afon

New member
יאלה דפקו הופעה

נבוא ונעשה מהומות מול הבמה, בנות יחשפו חזה ופוגו מטורף יתפרץ.

oribarak

New member
../images/Emo13.gifוהתוצאות!!

אני וגל יצאנו מקום שני, למקום ראשון הגיע לזכות, וכולם פשוט הריעו לנו..צעקו ת'שמות שלנו, ואחרי זה שיבחו אותנו..אמרו ששרתי מדהים, וגל ליווה איכותי בגיטרה החשמלית, פשוט היה טוב עכשיו כולם מזמזמים את זה...חיחי

למעלה