נמאס לי

DemonDog

New member
מה?????????

איך את יודעת?? אני לא מאמין!!!! קניתי כרטיס במיוחד בשביל אינפקציה...

אעעעעעעע ושכחתי עוד משהו

פ=י=ט=ר=ו את המנהל שלנו!!!!!!!! וגם את הסגנית המנהל הפוסתמה הזאת!!!!!!!! יששששששששששש פיטרו אותם בגלל שהם גנבו כספים!!! מוחעחעחע

פרקשון

New member
חחחחח צירוף מקרים

גם לנו מפטרים אולי את הסגן מנהלת כי היה בלאגן בחדשות עם כל מיני דברים שהלכו בפורים יאללה בלאגן

רותמיתXD

New member
שלי מצוינת!

תנך-90, תלמידה טובה ספרות-80, מומלץ לעבוד יותר כדי למצות את יכולתך לשון והבעה-70, תלמידה טובה. חלה ירידה בהשגיך אזרחות-75, נראה לי שיכולת לתרום יותר לדיונים בכיתה גאוגרפיה-85,-"- מורשת-85,התנהגותך טעונת שיפור [אמאשלה] היסטוריה-76, מתי שהיא מגיעה לשיעורים היא עובדת יפה [XD] אנגלית א-80, התנהגות מניחה את הדעת, מומלץ לעבוד יותר כדי למצות את יכולתך. ביולוגיה-80, תלמידה מבולגנת. [חח טיפשה!] ערבית-80, התנהגות מניחה את הדעת, עובדת יפה חנ"ג-90 מטמטיקה א-80, מפטפטת ולא מרוכזת בשיעורים. מדעים-76, חלה ירידה בהשגיך בלה בלה, ההשגים תלויים בהשקעתך. יישומי מחשב-100! עשיתי אתר על בוב ספור ושימהפולש :p אומנות.... המאמץ וההקשעה בשיעורים ראוי לציון. מגלה עיניין ומעורבות בחומר הנלמד. -[אמשלה! אני מצוינת! אומנות איסט אין מיי בלאד!] הרבה...הרבה... יותר טוב ממה שחשבתי!

לא רוצה לדבר על התעודה

סתם נושא משעמם ולא מעניין. צילמתי לכם את הסיכה באוזן, זה התנפח לי ויצא לי קצת מוגלה [אני כל הזמן מחטאת את זה!] אחרי שצילמתי החלפתי לעגיל נורמלי... אז אני מקווה שזה יתרפא ככה... תראו איזה מגניב :)

למעלה