נפתחה קומונה למוסיקה...

הנערה1

New member
../images/Emo32.gifנפתחה קומונה למוסיקה...

אוהבים מוסיקה? כן, גם אני... לכן פתחתי קומונה למוסיקה שבה אפשר לדבר על כל מה שקשור למוסיקה. ואני אשמח אם תבואו ותבקרו בקומונה שלי ותחוו דעה על הקומונה וכתבו שם מה שבא לכם בכל ההקשרים על מוסיקה. הכתובת לקומונה שלי היא: www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=2512

נ"ש... חזרתי חזרתי......

חזרתי לי מפולין. כל מה שאני יכולה להגיד לכם זה שהיה אחלה למרות שחליתי לי קצת באמצע. חחח שאלות והכל אתם מוזמנים לשאול. התגעגעתי כל כך!

ייאיי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איך היה?! ולמה דווקא לפולין!?
אני מעדיפה צרפת בלגיה הולנד ^_^

בקיץ?! ../images/Emo12.gif

נחמד ^_^ אני לא אהיה בה עוד כמה שנים, אני ענייה מידי *הולכת לקבץ נדבות
*

יאפ בקייץ אבל...

יש להם איזה קייץ ליומיים חחח היינו בדיוק ביום הכי חם של השנה (פאקינג 40 מעלות) במיידנק! חחח אבל פתאום ביום שישי הטמפרטורות צנחו באיזה חצי. זה היה הזוי אבל נעים לאללה. ובכלל שמגיים לישראל חחח אויי כל כך חם פה חחחח... דאללה קיבוץ נדבות. חחחח לנו למשל לבנות שלא היה כסף הייתה מלגה מבית הספר פלוס מלגה של משרד החינוך. אז מי שרצתה יצאה.

אני אעדיף את הכסף הזה לשיעורי נהיגה

זה האולטימטום של ההורים שזה מגיע למסע לפולין..
וואי.. אני כמירה את זה שחוזרים לארץ לשיא החום.. אתה מרגיש שאין לך איך לנשום.. חם ואני גרתי אז בבאר שבע ונחתנו בתל אביב.. תחשוב מה זה >< ועוד באמצע הלילה שאמור להיות קריר

גמאני רוצה חולצה של ביזה!!

לאביטיפוס [?! אם אני לא טועה] יש חולצה של ביזה... אווף גמאני רוצה <מעריצות> אביטיפוס תעשה לי ביזה

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני שומעת עכשיו את הדיסק של שייגעצ' [2] והגעתי לשיר מרלין מונרו השיר האחרון ואחרי איזה עשר דקות אני שומעת: תן לו תן לו מושיק שמה בסנר [? נראה לי] מושיק יודע גם לתת בפלור יש לו מצילות מכל המדינות 3X מושיק מכונת תופים ואני מסתכלת על המסך או יותר נכון בוהה בו
;;; מה זה היה?! WTF? אחרי שנייה של דממה אני מתפקעת מצחוק.. אין זה כזה טוב ^___^;

שטיצה

New member
אמ בפעם הראשונה ששמעתי את הדיסק

אז אחרי ש'מרלין מונרו' נגמר השארתי את הדיסק במערכת, והייתי לבד בחדר והיה שקט, ופתאום התחיל לנגן וזה הצחיק אותי^__^

../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

גם בדיסק הראשון אחרי השיר ערוץ הילדים (גם השיר האחרון) יש אחרי כמה דקות: שיקו כשאתה פורט על המיתרים אז הפטמות שלי עומדות שיקו כשאתה מזיז ת'יריכיים בעיניים שלי עומדות דמעות מהתרגשות כמה התרגשות בתוך ליבי הקט אין לך מושג אל תלך מכאן השמש תשקע לי בתוך, בתוך הגרון אל תלך מכאן כשאתה תלך אני אפסיק, אני אפסיק לנשום.. חח ולמי שתוהה מי אני אז שיחפש את ההודעה שפתחתי על זה שאני חדשה

yardenbm

New member
פעם ראשונה ששמעתי את זה

היה לפני השינה ב3 לפנות בוקר וכזה יש את מרלין ונגמד ואני כזה נרדמת פתאום זה קופץ לי טוב קיבלתי את ההתקפת לב של החיים שלי זה היה כל כך מבהיל

../images/Emo32.gifמנצל"שת! ../images/Emo42.gifסופ"ש רגוע

לכולם
שיהיה לכם סופ"ש מדהים..
אני ביליתי את היום האחרון עם חבר שלי [
], ככה שהמשל סופה"ש יהיה מצויין לטעמי
אוהבת אתכם אנשים יקרים שלי

L i l A L o

New member
נצל"ש. יובל רע../images/Emo10.gif

הוא כבר לא כותב את הטור שלו בוואלה. רשע

הוא כתב אחד כזה ../images/Emo12.gif

*רצה לוואלה וזורקת על אנט 100 עגבניות על זה שהיא לא אמרה לי*