נשירת שיער

אתי אתי

New member
../images/Emo32.gif נשירת שיער

אהההם...מישהי חוץ ממני סובלת מזה? זה קשור להנקה? כמה זמן אחרי לידה זה ממשיך? אני יודעת שזה נורמאלי, אבל בכ"ז...

gali baron

New member
נשירה אחרי הלידה אינה קשורה להנקה

בהריון כמעט ולא נושר שיער ואחרי הלידה, כל מה שהיה צריך לנשור בתקופת ההריון ולא נשר צונח לו. זה מתאזן לאט לאט וברגע שכל העודפים נשרו, הראש חוזר לנשירה הנורמלית של תקופת הלפני ההריון. כמה זמן? משתנה מאחת לשניה. תחזיקי מעמד, זה יגמר בקרוב.

magic40

New member
בטח יש נשירה!

אל תשכחי שהבייבי לקח מאיתנו הכל מהגוף עכשיו הזמו להשלים את הכל ולאפס את הגוף עם תזונה נכונה או ויטמינים

חן123

New member
גמני במנשירות

כל הבית מלא בשערות שלי אני מחכה, בסוף זה הרי עובר...

napopo

New member
../images/Emo123.gifבהחלט מכירה

זה פשוט מעצבן, אחרי כל תקופת ההריון שכמעט ולא נשרה לי אף שערה, הנשירה הזאת לא נגמרת והכמויות אני לא מאמינה שעדיין יש לי שיער על הראש. לפי מה ששמעתי הנשירה מתחילה בערך שלושה חודשים אחרי הלידה ונמשכת בערך חצי שנה (לא מדע מדוייק..). אצל כל אחת זה אחרת.

1אורניתה

New member
זאת לא ממש נשירה...

לאורך כל חיינו אנו משירים מדי יום שיער, כתופעה נורמאלית כ-50 שערות מדי יום!!!!! במהלך ההריון מסיבות כל שהן הגוף עוצר /מונע את נשירת השיער הטבעית/הנורמאלית, לכן לאחר הלידה הגוף "מחזיר לעצמו את קצב ההתחדשות של טרם ההריון, ומגביר את קצב נשירת השיערות שלא צריכות להיות עמנו יותר, אין מדובר בנשירה ע"ב חסרים זוהיא תופעה נורמאלית, גם אם אחרי הלידה נשרו לך יותר מ-50 שערות ביום. זה מתאזן אחרי מס' חודשים נא לא לדאוג.

למעלה