סבתי ז"ל תמיד היתה אומרת...

../images/Emo32.gif סבתי ז"ל תמיד היתה אומרת...

"אל תזדקנו". אם למישהו יש עדיין ספק לגבי העיצה הנ"ל, הנה קטע שימחיש את העניין. תהנו. סיפור אקטואלי? גיל הבלגן גיל מבוגר שבו עובדים קשה אבל לא מצליחים לעשות כלום אתמול החלטתי לשטוף את המכונית בדרך למכונית ראיתי על השולחן מעטפות דואר, החלטתי לבדוק את הדואר לפני שטיפת המכונית. הנחתי את מפתחות המכונית על הכסא, מיינתי את הדואר, את החשבונות השארתי על השולחן ואילו את דואר הזבל רציתי לזרוק לפח, אז נוכחתי שהפח מלא. הנחתי את דואר הזבל על השולחן, חבל על הזמן, בזמן שארוקן את הזבל אלך לשלם את החשבונות בבנק. בפנקס השקים נשארה רק המחאה אחת, הלכתי לחדר הארונות להוציא פנקס המחאות חדש.על אחד השרפרפים הייתה פחית קולה שהתחלתי לשתות, שמתי לב שהפחית חמה, החלטתי לשים אותה במקרר, בדרך ראיתי על הדלפק עציץ צמא למים והחלטתי להשקותו. הנחתי את הפחית על הדלפק וגיליתי את משקפי הקריאה שחיפשתי כל הבוקר. החלטתי להחזיר אותם אל שולחן הכתיבה אבל הייתי חייב למלא מים להשקיית העציץ. פתאום גיליתי את השלט הרחוק וידעתי שבערב נרצה לצפות בטלביזיה אז רציתי להניח אותו בחדר הטלביזיה, בדרך ניסיתי להשקות את העציץ אך רב המים נשפכו, לכן הנחתי את השלט על השולחן במטבח ולקחתי מטלית לנגב המים מהרצפה. חזרתי לפרוזדור הבית וניסיתי לזכור את כל המטלות. בסוף היום התברר לי כי: המכונית לא נשטפה, החשבונות לא שולמו יש רק המחאה אחת בפנקס השקים, העציץ לא הושקה ופחית הקולה חמה. איש אינו מוצא את השלט ואת משקפי הקריאה שלי, אינני זוכר היכן השארתי את מפתחות המכונית. אני עייף ורצוץ בגלל שהייתי עסוק כל היום ואינני יודע למה. אני זקוק לעזרה, אבל קודם אבדוק את ה-e-mail שלי ..... עשו לי טובה והפיצו את הסיפור, כי אינני זוכר למי שלחתי ולמי לא שלחתי e-mail. ואל תצחקו, כי יומכם יגיע!!!

waterfly

New member
זה ניראה כמו יום רגיל ...

ואני רק בן 34, למעשה כך ניראן חיי תמיד, רק כאשר חייתי לבד, הדברים לא זזו מעצמם - וגם הרשימות שלי לא הלכו לשום מקום - כולל הירקות במקרר, שלא ניקו את עצמם כשהם נירקבו .... אבל ככה החיים הרבה יותר מפתיעים - ולפי הקטע האמור, גם הרבה יותר מצחיקים וסרקסטיים. רק חבל שהסבלנות לצחוק מכל זה תאבד לי .... אם לא הייתי כזה מפוזר אין היתי יכול להמציא מילים חדשות - כמו לדוגמא: דוגים - שזה השלד של הדיונון שנישאר על החוף, ומתאים מאד בתור אבן סידן לציפורים. דוגים = דג+תוכים.

עינת12

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני ADD מדופלמת. והציטוט של גאטו תמיד מובא כציטוט של יום טיפוסי בחיי ADD... גאטו וווטרפליי - עברתם אבחון?????

waterfly

New member
אני לא יודע לגבי גאטו ...

אבל לגבי אני ADD מאובכן ומישתמש קונצרטה מאושר

אני לחלוטין לא ADD, למעשה

אני בדיוק מהקצה השני (וצר לי אם זה מעורר את קנאתכם - זה לא בשליטתי). אני מאלה שמסוגלים לעשות את כל המסלול המתואר, אך מבלי לשכוח כלום, כאשר בסופו של היום האוטו נקי, החשבונות משולמים, העציץ מושקה, פנקס הצ'קים הריק הוחלף באחר, המפתחות של האוטו במקום והמשקפיים בכיס החולצה. ורק לראיה, את כל הנ"ל כתבתי מבלי להציץ אפילו פעם אחת במכתב המקורי (שאותו קראתי פעמיים ברצף היום בבוקר ומאז לא קראתי אותו שוב). ייתכן ששכחתי מטלה אחת או שתיים (כאמור, קראתי את המכתב לראשונה ולאחרונה היום בבוקר), אבל נראה לי שעדיין יש כאן הוכחת כשירות, לא? מצד שני, אני בהחלט יכולה להבין את הכותב - כך נראים חיי כאשר אני חולה (כשיש לי יום כזה, זה בד"כ הסימן הטוב ביותר לכך שאני צריכה להשאר במיטה). Waterfly, האם הקונצרטה עוזר בעניין זה? האם זה משפר את חייך?

בדיקה עצמית

קראתי שוב את הקטע כדי לבחון את עצמי: שכחתי את פח הזבל, פחית הקולה והשלט של הטלויזיה. אני חושבת שעדיין קיבלתי "עובר". מה דעתכם?

עינת12

New member
בהחלט עברת. ואשרי שניכם -

את על הריכוז והסדר הטבעיים, וווטרפליי על כך שהקונצרטה עוזרת לו.

להלילו

New member
אין לי מושג אפילו מה הר"ת

אני אמא מאושרת והייתי רוצה בשמחה עוד ילדים הגעתי אליכן בטעות ונשארתי בגלל חברה עם טענות זהות לשלכן וזה עניין אותי כתבתי את זה בהודעת פתיחה שלי

עינת12

New member
ADD

היי להלילו. שאלתי נבעה מכך שהודעתך עם כפות הידיים ("כן") שורשרה מתחת לכמה הודעות שדיברו על ADD, ובגלל ה"כן" חשבתי שגם את ADD. ADD=Attention Deficit Disorder או בעברית: הפרעות קשב וריכוז. פשוט חשבתי שאת מגיבה להודעה שלפנייך שהתייחסה ל-ADD.

למעלה