סופ"שי

../images/Emo32.gif סופ"שי ../images/Emo42.gif../images/Emo170.gif

איזה יום יפה היום! לא ככה?
שאלון "זה או זה" קצר וחביב לסופ"ש (ואגב, אל תשכחו לבדוק מה יש השבוע בטלוויזיה עם בראד!
) 1.אוכל-חלבי או בשרי? 2.יום או לילה? 3.חום או קור? 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 5.אור או חושך? 6.שוקולד או ריבת תותים? 7.מוזיקת פופ או רוק? 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? 10.סרט או ספר? 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? 12.מחשב או טלוויזיה? 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? 14.טלפון או פלאפון? 15.עבודה או לימודים? 16.אושר או עושר? 17.שמחה או אהבה? 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? 19.יום חול או חג? (לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

עונה ../images/Emo13.gif

1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי
2.יום או לילה?לילה
3.חום או קור? קורררר
4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? שאלה טפשית. כמובן שסופרמן
5.אור או חושך? הממ... חושך, אלא אם כן בראד בסביבה- ואז כמובן שעדיף אור
6.שוקולד או ריבת תותים? שו-קו-לד!!
7.מוזיקת פופ או רוק? רוק
8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? פחח... כדורסל עדיף מכדורגל
9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אוכל
10.סרט או ספר? אממ... תלוי איזה 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? נראה לי שמחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד?
14.טלפון או פלאפון? טלפון רולז 15.עבודה או לימודים? לימודים (תאמינו לי שכיף לכן
) 16.אושר או עושר? למה לא מחקתי את השאלה הטיפשית הזו?
17.שמחה או אהבה? כנ"ל 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? טיפשים ללא הפסקה
19.יום חול או חג? חג (למרות שהחג האחרון היה על הפנים, ורציתי כבר לחזור לעבודה
)

סופ"ש נהדר!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

1.אוכל-חלבי או בשרי? 2.יום או לילה? 3.חום או קור? 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 5.אור או חושך? 6.שוקולד או ריבת תותים? 7.מוזיקת פופ או רוק? 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? 10.סרט או ספר? 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? 12.מחשב או טלוויזיה? 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? 14.טלפון או פלאפון? 15.עבודה או לימודים? 16.אושר או עושר? 17.שמחה או אהבה? 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? 19.יום חול או חג?

שלח לבד../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

1.אוכל-חלבי או בשרי
בשרי
2.יום או לילה
יום
3.חום או קור
אממ.. לא יודעת
חום יותר נעים אבל בחום יש ברחשים
4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח
סופרמןןןןן
חחחח 5.אור או חושך
אור
שונאת חושך.. 6.שוקולד או ריבת תותים
לא נראה לי שטעמתי ריבת תותים
חחחחחחחחחח 7.מוזיקת פופ או רוק
רוק
8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה
מייקל גו'רדן 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל
אוכל מבושל 10.סרט או ספר
סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה
רגילה
12.מחשב או טלוויזיה
מחשב, יש לי בו טלוויזיה
חחחחח 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד
נגד
14.טלפון או פלאפון
פלא 15.עבודה או לימודים
אמממ... לא עבדתי אז לא יודעת 16.אושר או עושר
אושר 17.שמחה או אהבה
לא יודעת.. נראה לי שמחה חחח כי לא תמיד מאושרים בגלל האהבה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים
לא זה ולא זה לדעתי.. לא יכולה לסבול אכזריים אבל גם לא יכולה לסבול בטירוף טיפשים 19.יום חול או חג
חג

AC LoVeR

New member
עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

1.אוכל-חלבי או בשרי? אממ תלוי עד כמה אני רעבה
2.יום או לילה? יום 3.חום או קור? אממ באמצע XD 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן לא?.. הוא יכול לעשות
5.אור או חושך? אור 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולדד דההה
7.מוזיקת פופ או רוק? אממ שניהם סבבה.. 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל
9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? אממ שאלה קשה
תלוי מה בא באותו רגע
10.סרט או ספר? סרט 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? נגד 14.טלפון או פלאפון? פלאפון.. רק כי אפשר לקחת אותו לכל מקום.. הבאסה זה הקרינה
15.עבודה או לימודים? אממ דווקא נחמד לי עם הלימודם עכשיו :] 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? אממ כשיש אהבה אמורה להיות גם שמחה לא? 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? אוו רציני שאלה קשה..קצת מציק לדבר עם טיפשים
אבל עדיף טובי לב 19.יום חול או חג? חח את שניהם צריך..:p, גם שרגה וגם מנוחה עם משפחה וכאלה..

DirrtyGirl

New member
עונה../images/Emo167.gif

1. אוכל חלבי או בשרי ? חלבי. 2. יום או לילה ? לילה. 3. חום או קור ? קור. 4. אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב, על מי היית מהמרת שינצח ? סופרמן
5. אור או חושך? חושך. 6. שוקולד או ריבת תותים? שוקולד. 7. מוזיקת פופ או רוק ? פופ.
8. מייקל ג'ורדן או דייגו מרדונה ? מייקל ג'ורדן. 9. ג'אנק פוד או אוכל מבושל ? גם וגם
10. סרט או ספר ? סרט. 11. שתייה אלכוהולית או רגילה? רגילה. 12. מחשב או טלוויזיה ? מחשב. 13. יחסי מין בגיל קטין בעד או נגד ? בעד. 14. טלפון או פלאפון? פלאפון. 15. עבודה או לימודים? לימודים
16. אושר או עושר? מי צריך עושר בלי אושר? 17. שמחה או אהבה? אהבה. 18. איזה סוג של אנשים תעדיפי - משכילים ואכזריים, או טוביי לב וטיפשים? טובי לב וטיפשים.
19. יום חול או חג ? חג.

למעלה