סופ"ש

--- דני מכור לבמבה------ BEAT

עכשיו להורדה השיר של ביט 69."דני מכור לבמבה" למי שלא מכיר:ביט 69 להקת פאנק רוק של ילדים בני12 כבר הופיעו אם השיר הזה ברדיו ובטלויזיה בערוץ ניקולודאון. וגם הופיעו אם להקות כמו שייגעצ ומוניקה סקס! שווה לבדוק הנה האתר הרשמי ששם אפשר להוריד את השיר דני מכור לבמבה! פה: WWW.BEAT69.UP.CO.IL

../images/Emo32.gif "אוהוהוהו מעורב עולההה

משפחה אחת משפחה אחת משפחה אחת" חזרתי מהמחנה של משפחה אחת [קרן סיוע למשפחות נפגעות טירור] בחיים שלי לא נהנתי ככה!!!!! איך היה בניצנים?? התגעגעתי אליכם חברים וחברות... מישו מארגן מפגש?

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

זוכרים את נובמבר? אז קדימה, היכנסו לפורום של הזמרת העולה מירי מסיקה
הפורום הרשמי של מגזין הבריאות החדש מבית החינוכית ביקור בית
דיילים, טייסים, סלקטורים וכל מי שעובד בשדה התעופה מוזמנים לפורום בנושא
בברכת סופשבוע נעים והמשך גלישה נעימה

איפה גר יובל?

היי,אני חדשה פה, משוגעת על שייגעצ!,וקוראים לי שי!,אז...שלום לכולם! יש לי שאלה חשבתי על זה הרבה ו....איפה יובל גר בעצם?!..?.???...מישהו בבקשה יכול לעזור לי?......

dsol

New member
אוייש תודה !

השיר הכי שווה שלכם לדעתי חעחח אם תזכור ביקשתי אוטתו פעם כי זה היחיד שאהבתי

שמעי, אם לא עונים לך

אחרי 2 דקות זאת אומרת שאין כאן אף אחד או שלא יודעים או שפשוט לא רוצים בגלל זה לא צריך לפתוח עוד הודעה!!!!! ועוד בהפרש של 2 דק'!!! לשאלתך-הוא גר בתל אביב..

yardenbm

New member
כולם פה יודעים

אבל מלה שנגיד לה מאפיה לנו שהיא לא גרופית שתלך לעמוד לו מתחת לחלון ותחכה שהוא יזרוק עליה ביצים

dsol

New member
לא לא

ביצים זה רעיון שלי ! ללכת אליו ולזרוק ביצים על הבית שלו !

נצל"ש

שמעו, אני בכאסח עם ההורים.. סוף סןף הם קיבלו את הנזם.. סוף סוף קבילו אותי איך שאני.. והיתה לי פגישת סיכום עם הפסיכולוגית היום... כאילו שסגרתי מעגל... אבל עכשיו הם רוצים שאני אבוא איתם ראשון שני שלישי לים המלח ואני לא רוצה אני לא נהנת איתם זה כמו מלחמה כל יום יש צעקות וכל הזמן הם רוצים שאני אעשה מה שהם רוצים ואני לא אלך לבריכה במלון כי אין לי למה וזה משעמם והם עושים לי פאדיחות ואי אפשר להסתובב איתם... ואני רוצה ללכת למשינה ביום ראשוןןן עם חברה שלייי ואבא עכשיו התעצבן שהבטחתי לו בלה בלה ושהוא לא יכול לבטל ושהוא רוצה שאני אבוא ושאני מושפעת ושזה רק בגלל משינה וניסיתי להסביר אמרתי לו והוא אמר שהוא ינתק אותי עכשיו שוב את האינטרנט לתמיד אמרתי לו שאי אפשר, עד 7 הם פתוחים אז הוא בא עם מספריים לגזור לי את הכבל של החיבור עכשיו הם יצאו לקניות... כנראה שאני אמשיך לעמוד על שלי וכמו שהבטחתי - ברגע שהם מנתקים אותי ואין כוונה להחזיר, אני הולכת מהבית, וכמובן שאני לא אבוא איתם לים המלח... זהו פרקתי.. אז אם אני לא אהיה כאן תדעו למה ואני אוהבת את כולם ומי שהולך למשינה בניצנים שיודיע ליייייייייייייי

dsol

New member
אני אומר תלכי איתם

הם קיבלו את הנזם קיבלו אותך תנסי לקבל אותם תלכי איתם תנסי להנות אל תהיהי חד צדדית שרק רוצה קיבלו אותה ולא רוצה לקבל אחרים

../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

אווח. זה נשמע קצת מבאס, אבל כמו שדודי כתב, לכי איתם ונסי להנות... סה"כ לא תהני כ"כ הרבה,
אבל לפחות לא תהיי איתם בכאסח.

למעלה