../images/Emo32.gif סטיילינג גברים בדיזנגוף סנטר לכבוד פסח
30 סטייליסטים יסתובבו במתחם הסנטר וייתנו ייעוץ וטיפים. 31/3-1/4 בשעות 15:00-20:00 2/4 בשעות 11:00-15:00 אין צורך בתיאום מראש. 40 דק' ראשונות הן חינם. כל השאר - תוספת תשלום.
ו..אולי זה יעזור לחלק מגברברי ארצנו החביבים להתלבש בצורה יותר מעניינת בחג ובכלל.
ונצלו"ש קל, אני מתנצל שנעלמתי לי בימים האחרונים.. התחלתי לעבוד ורק עכשיו מתחיל להתרגל לשילוב של לימודים ועבודה, כך שאני מאמין שבהמשך השבוע תראו עוד המון הודעות ממני. חג שמח לכולם!
אני מעריכה שינסו להשיק אותה כשירות בתשלום בשלב מסוים, אבל עדיין נחמד. בכלל, ברגע שהגבר הישראלי המצוי ילמד שזו לא בושה לרצות להיראות אסתטי, נתקדם גם לכיוון של היצע פחות מעפן לבגדי גברים. נסיים בברכת חג שמח?
ם, אבל בכל זאת, זה מעולה! למרות שהיום לגברים הישראלים יש קצת-קצת יותר מודעות, אבל עדיין חסר גיוון.. אני מניח שזה בעיקר מחשש של גברים בישראל לגוון קלות או להעיז. ו..יאפ, חג מעולה וחמדמד!