סידרו אותי!

../images/Emo32.gif סידרו אותי! ../images/Emo46.gif

אני חוזרת עכשיו מהשוק. החניתי את מכוניתי בתחנת דלק שנמצאת קרוב. כשחזרתי למכונית היה פנצ´ר. ללא אויר לגמרי. שאלתי את העובדים מה קרה? והם ענו שכנראה נכנס לי מסמר... מייד אחד העובדים הציע את עצמו להחליף לי גלגל. צ´יק צ´ק החליף את הגלגל. כשלא היה לי ג´ק, הוא מצא לי ג´ק מיידית ולבסוף לא רצה כל תשלום! עד כאן נשמע בסדר. בינתיים אותו עובד הצביע לי על הפנצ´ריה שממול. הוא הזכיר את זה מספר פעמים. פתאום הבחנתי בחתך בצמיג. שאלתי מי חתך לי את הצמיג? והם ענו בגמגום שהיה כאן נהג משאית נורא עצבני ושבטח הוא חתך לי את הצמיג. כל זאת מבלי לגשת אפילו לראות את החתך בצמיג! אמרתי לאותו אחד תודה רבה ושאני כנראה אלך לפנצ´ריה אחרת. יצאתי מן התחנה ושעמדתי מאחורי מכונית אחרת, ראיתי אותם ושמעתי אותם מתווכחים בקולניות וצועקים על זה שתיקן לי את הפנצ´ר.... כנראה שהם עובדים יחד עם אותה פנצ´ריה ובטח כל הקרבנות הן נשים אבל אני לא פריירית ויודעת אפילו לתקן פנצ´ר, לו הייתי צריכה.

דני*דין

New member
איזו תחנת דלק???../images/Emo150.gif

שתפי אותנו כדי שלא ניפול בפח ביי גיא

אני בשוק .איזו חוצפה../images/Emo46.gif

אירית=שווה פניה לכלבוטק! אני רצינית! וחוצמזה שולחת חיבוק גדול

אוי איך זה מעצבן

מציעה שתכניסי את הסיפור לפורום כלבוטק בתפוז. אולי הם ישימו מצלמה נסתרת ויגלו שבעלי הפנצ´ריה הם שעושים את הפנצ´ר.

Penina

New member
חוצפה אדירה!!!../images/Emo46.gif

לאן הגענו??? עושים לעצמם לקוחות!!!!

popo11

New member
מרגיז בטירוף !

איזה דרך להתנהג. אנשים לא שמעו על הגינות ? לא יאומן.

קודם כל - לא סידרו אותך

אם היית נכנסת לפנצ´ריה המדוברת, אז היית "מסודרת". דווקא תפסת את העניין ולא נתת שיסדרו אותך. אבל מה - בהחלט דפקו אותך, ופגעו לך ברכב! אם תוכלי להוכיח, אז יש לך בסיס לתלונה במשטרה. מה יש להגיד - פשוט חוצפה, ובתור אחת שפעם הצליחו לעבוד עליה בקטע דומה, אני יודעת כמה זה מרגיז
ומרתיח את הדם!

שירי ל

New member
לא רק חוצפה, ממש פלילי! אפשר להתלונ

להתלונן במשטרה או לכל הפחות במשרדים המרכזיים של אותה רשת!

פניתי לכלבוטק!

(עוד לפני שראיתי את התגובות כאן)ואני מקווה שיתייחסו לתלונה ושיעשו כתבת תחקיר כדי שלפחות אנשים אחרים לא ייפגעו מהם! תודה לכולכם

גם לי היה פעם קטע דומה

הלכתי לשטיפה עם האוטו. שטיפה ידנית. השארתי את האוטו וחזרתי כעבור חצי שעה. ואז האדון ה"נחמד" מודיע לי שהווישר האחורי קרוע וזה נורא לא טוב וצריך להחליף. הווישר היה מצויין לפני השטיפה ואני בטוחה שהוא הזיק לי בכוונה לווישר. ו"במקרה" היה לו ווישר חלופי שהוא הציע לי לקנות. ויתרתי על התענוג. כמובן שלא יכולתי להוכיח שהוא הזיק לווישר אבל לפחות אם אקנה ווישר חדש אז לא אתן לו להנות ממיטב כספי.

למעלה