סיכום שבועי

ז י ק ו

New member
../images/Emo32.gifסיכום שבועי ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אחים שלי
עבר עלי שבוע מוזר וקשה שבסופו אחרי 36 שעות ללא שינה נכנסתי למיטה כמו פגר מת והתעוררתי עכשיו אחרי כמעט 20 שעות שינה, קמתי כמו דביבון חדש דנדש עם מלא מרץ לשבוע חדש. אז עוד שבועיים: סילבסטר דובים 2003 ביום שישי 27.12.02 בשעה 23:00 , כנראה שזה יתקיים בביתנו ברמת גן (תלוי במספר המשתתפים) מה שבנתיים אני יכול להבטיח שיהיה בערב זה הם הדברים הבאים:
אלכוהול
הפתעות
דראג
מוסיקה
משחקים
ועירום! (תרשו לי לא לפרט יותר מזה) ועוד השבוע אני מתפנה לסגור את המקום ואת כל הפינות הקטנות שעוד לא הספקתי לסגור לאירוע... ובאותה הזדמנות אענה לכל השואלים אותי על הבאולינג: שמעתי שלל גירסאות (חיוביות ושליליות) על ערב הבאולינג ביום שישי האחרון ושמחתי לגלות שרובכם נהניתם בערב זה. (אלא שסיפרו לי את השליליות כנראה ציפו ליותר מידי ובגלל זה התאכזבו) במפגשים הבאים חשוב שתמיד תציפו לאנשים המתאימים ותגידו מה היה טוב ומה היה פחות טוב על מנת שנוכל להשתפר להבא. ואני שוב מצטער (נו , מה אתם רוצים שאני אתפשט?!?) שלא יכולנו להגיע, אבל חשוב היה לי לשמוע שהערב תרם רבות לגיבוש בנינו. כרגע (רק בשם עצמי, כי אנ´לא יודע מה גוגיי חושבים על זה) אני יכול לומר לכם שאני עדיין לא סופר מן
אז כמו שאני לא כזה וגם אתם לא כאלה אז אתם יכולים להגות רעיונות ואפילו להפיק אותם עם או בלי עזרתי. בכל אופן על מנת שיצא לנו ערב מוצלח לא פחות מהקודמים אני דורש לקבל כל רעיון ועצה
מכם ואשמח לכל שיתוף פעולה מצדכם וזה מתחיל במייל. הכי חשוב כרגע זה לקבל מכם מיילים לכך שאתם מגיעים ואם אתם מגיעים לבד או עם חברים: [email protected] עד כה קיבלתי אישור במייל על 18 משתתפים, זה אומנם מכובד אבל לא מספיק תעשו לי טובה ואל תגידו לי בעל-פה ( או במירק/צאט/טלפון) כי אני לא זוכר... אני יודע ובטוח שיגיעו יותר אבל אני צריך לדעת כמות על מנת שנוכל לדעת מה לקנות וכמה ...

injektilo

New member
אני כבר אישרתי את ההגעה שלי אבל

רק רציתי לדעת אם צריך להביא משהו... אז כל דבר אפשרי, אני אשמח אם תצטרכו משהו שאני יכול לעזור בו... עד אז.. הב אה נייס טיים

ז י ק ו

New member
אישרו מולי 21 חברים

אבל עדיין אני חושב שזה לא מספיק.. (שבוע הבא זה יהיה מפורסם בדף הראשי של תפוז)

InMyHead69

New member
מה שמני מנסה להגיד

זה אתם באים לסילבסטר וזהו, והוא כ"כ נואש שהוא ישים פיאה ויקרא לזה מופע דראג, ויכריח את פארקי להתפשט כדי שתגיעו, אז אם לא לבוא בשביל לצחוק..לבוא בשביל האלכוהול.

ז י ק ו

New member
תגובתה של פארקי נזעמת:

הב הב הב הב הבה בהבהבה הבהבה הבה הבהבהב הב
הבהב הבבהבה הבהבהבהב הבהב
הבהבה הבהב הבבהבבב הבבהב
הבהב הבהב
הב הב הב
הב?

למעלה