סך הכול שיר של בדידות

../images/Emo32.gifסך הכול שיר של בדידות

אפשר?...תודה! שמיים שחורים,בדידות של סתיו אני זוכרת כמה לילות ברחוב רחוק,רחוב אפור הוא קרא לי לבוא אליו. הססתי,התקרבתי,נגעתי גופו בער מתחת לבגדיו והזמן עצר מלכת כשלשוני טיילה על שפתיו. כמו תמונות מסרט ישן במעורפל,על גבי מסך עשן אני זוכרת את קול נשימותיו את האחיזה הרכה של ידיו את השרירים שקישטו את זרועותיו את טיפת הזיעה היחידה על פניו אני זוכרת איך חימם לי את הסתיו. והגניחות שלי כמו זריחות העירו את שכניו והאנחות שלו לנוכח הנשיכות שפצעו לו את הגב... שמיים שחורים ברחוב אחד בדידותי ביקרה את בדידותו שם הוצאתי אותו מדעתו והוא אסף אותי אל מיטתו

אני מקווה..

אני מקווה בשבילך שלא תהיי משוררת.... כי אם תרצי להיות משוררת... את תצטרכי לחתום בלישכה בדרך קבע... סתם נו זה קצע נחמד.. אבל נראה לי שילדים לא יוכלו ללמוד אותו בשיעורי ספרות... ובקשר לאלוהים... זה הוא.. אני מוכן להתערב.. אם תרצי אני ישלח אותך אליו כדי שתראי בעצמך...

רק קצת נחמד?!?!

תתבייש לך דל פיירו,קצת פירגון,קצת שקרים קצת מזה ומזה לא יזיקו לאף אחד בטח שלי לא
ד"א דיברתי איתה...היא אמרה לי למסור לך לצאת מהסרט שאתה חי בו,ולמה תיכף נדמר כל הפופקורן שם למעלה,היא גם מסרה ד"ש חם ושהתרגלה לספקנים כמוך...נו היא...אלוהים כאילו?! אבל אני בכל זאת אוהבת אותך

המממ

תראי הקטע שלך היה מהמם הוא היה מדהים...... הוא היה כל כך יפה הולכים לתת לך פרס נובל לספרות.... איך עכשיו...??? בסדר... קיצר אמרתי לך כבר.. אם את מתעקשת אני ישלח אותך לשם כדי שתראי שהוא זה הוא ולא היא... ואני לא מתכוון לאיזה אחת מאברבנאל שדיברה איתך וטוענת לכתר... חחח

למעלה