סקרררר

¶ music girl

New member
../images/Emo32.gifסקרררר../images/Emo32.gif

אוקיי, אמרתי שאני אשים פה קצת
אז אני מקיימת את ההבטחה. קודם, עומר, תתחדש על הניק החדש!
עכשיו הסקר הגדול
שם: ניקים בתפוז: גיל: עיר מגורים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית בחו"ל? היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: ארטיק: צבע: יום בשבוע: חורף\קיץ: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?

cha ching

New member
אז בשבילך, יש לי משהו מיוחד:

יש לך מספר אייסיקיו להביא לי במקרה?

axnholic

New member
במקרה

יש לי את של בת דודה שלי, אבל אני חושב שאני אשמור את זה בסוד. בנתיים, תתנחם במספר שלי: 167087629

axnholic

New member
חחח

ידעתי שאת בת... אין לי מושג למה רשמתי את זה בזכר. ואפילו אם הייתי זכר, זה היה בצחוק, לא כדי לקבוע לכם פגישה.

cha ching

New member
ובשבילך, מיוזיק גירל- לא שמישהו

בכלל מסתכל על התשובות של האחרים מרוב שאלות, אבל בגלל שמשעמם לי..: שם: עדי ניקים בתפוז: או-הו, שלא תדעו! סתם, יש לי שניים: אחד זה הנוכחי, והשני זה על שמו של המלך שלי: ronnie o (על שם רוני אוסליבן..) גיל: 17 עיר מגורים: אני לא גרה בעיר! צבע שיער: כרגע חום ערמוני (כי האדום ה"לוהט" דהה...) צבע עיניים: ירוק אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: אני נראית בת... 17(?) לא יודעת בעצם... משקפיים? לא!!
גשר? לא!!!!
עבר פלילי: כרגע אין
שפות: עברית, אנגלית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הביצ'יות שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הגוף שלי, לייק דההה(?!) האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
באכפתיות וכבוד וירטואלי, כן, אבל אהבה... נההה את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אכפת לי.. לא יזיק לי א להיות בתחת של הבנאדם, אבל שלא יהיה רחוק מדי.. כי זה באמת לא יילך... להרוג אנשים:
, זה ילדותי מדי בשבילי.. עישון אצל בני עשרה: מה אכפת לי.. שיעשו מה שהם רוצים
נסיעה במכונית אחרי ששתית: מה פתאום?!?! זה מסכן גם אנשים אחרים!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: עניין שלהם..
שייהנו- בכיף! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אממ... חברה טובה שלי, כן. ברור! אי פעם בכית על בן: הממ.. כן.. אני חושבת... אבל לא עוד!
אי פעם שיקרת: ברור!!! אי פעם נעצרת: ממש לא כמה פעמים... היית בחו"ל? הממ... 5 היית מאוהבת: שום כלום נשבר לך הלב: לעולם לא שברת לבבות: לא נראה לי... אה, אולי בעצם פעמיים.. אבל אני לא מאמינה שבאמת הם נפגעו עמוקות.. השם שלך הופיע בעיתון: לא חושבת. התחרטת על דברים שעשית: המממ.. אולי.. אבל לא בצורה רצינית דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: POOL ממתק: שוקולד מריר עם ליקר סרט מצויר: כוכב המטמון קורנפלקס: פיצי! מסטיק: מוחיטו!! ארטיק: שוקובו...
צבע: אדום יום בשבוע: שישי-שבת (יענתו 12 בערך..) חורף\קיץ: חורף! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: תום ראה אותך בוכה: אמא..
צעק עליך: אמא
(אבל זה היה בצחוק (הפעם)) שלח לך מכתב: פיייייי... הצבא?! אה, לא, המשכורת של החודש..
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא! אהבה ממבט ראשון?
לא!!! חיים שאחרי המוות? פחחחח! לא
האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? לא... בכית בסרט? כן. במבי. כשהייתי בת 9 או 7 בערך... היית על במה? כמובן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא.. אני חכמה מדי בשביל זה..
סתם הקפיצו אותך כיתה? לא. לצערי אני לא משקיענית מספיק רצית להיות המין השני? לנסות.. למה לא..?! דברים אהובים שיר אהוב: אוו... יש לי אחד מעולה- sonne של rammstein.. אוכל אהוב: לא יודעת.. יש כל מיני.. אין אחד שהוא ממש ממש ממש אהוב.. תוכנית אהובה: מממ.... לא יודעת. יש כל מיני. לונדון וקירשנבאום.. ספורט אהוב: פוטבול אמריקאי ובייסבול תחביב: לשתות זמר/זמרת/להקה אהובים: ליקוויד טנשן אקספירמנט וסתם מה השעה עכשיו? עשרה לעשר תפוח או בננה? אפחד מהם. שניהם מגעילים. כחול או אדום? אדום אדום אדום סתיו או אביב? באביב יש לי יומולדת, ואני מתה על היומולדת שלי, אבל האביב כזה פרחוני, דביק והכל מלבלב וגועלי כזה.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולכת לראות פרוייקט וואי!! איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? כרגע? תיכון..
אתה משועמם/ת? עובדה שאנ עושה את הסקר הזה.. אז כן.. רעש אחרון ששמעת? תקתוקי הקלדה ריח האחרון שהרחת? ריח של K300... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון

¶ music girl

New member
יפה, אני מעריכה את ההשקעה../images/Emo140.gif

חח, הצחקת אותי עם תוכנית אהובה:לונדון וקירשנבאום.
ואיפה את גרה אם לא בעיר? מושב
כמוני?

¶ music girl

New member
כולם מתלוננים על האורך של הסקר

אז גם אני ארשום שתראו שזה לא כ"כ נורא.
שם: צליל
ניקים בתפוז: ¶ music girl ובעבר דיוה16 ועוד כל מיני שלא לפרסום
עיר מגורים: ליד חיפה
צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
אחים/אחיות: שתי אחיות ואח
בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 18+
משקפיים?
גשר? אייי.... נוסטלגיה נוסטלגיה (מכאיבה)
עבר פלילי: לא משהו שיכול להכניס אותי למאסר עולם
שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית, בעבר קצת ערבית, וקללות ברומנית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ.... להתחיל
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קצת קולנית כשאני מעוצבנת
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא.
את/ה רוצה לגור במקום אחר: מדי פעם עוברת בי המחשבה הזאת
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא
את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןן
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: נגד
להרוג אנשים: נגד.. היום זה כבר לא עושה לי את זה כמו פעם
עישון אצל בני עשרה: מי שבא לו, שיעשה מה שרוצה
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. חס ושלום
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן
אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: אמת
אי פעם נעצרת: לא שזכור לי כמה פעמים...
היית בחו"ל? אממ... שנייה אני לא ממש זוכרת.. פעם הייתי ב... ופעם ב.... אממ.. הכל מסתכם ב- 0 פעמים.
היית מאוהבת: אין לי כוח לספור
נשבר לך הלב: לא זוכרת
שברת לבבות: לא שאני יודעת מזה
השם שלך הופיע בעיתון: כן איזה 4 פעמים
התחרטת על דברים שעשית: מלא פעמים דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: חראא
ממתק: שוקולד
סרט מצויר: עידן הקרח ושרק (1+2)!!!
קורנפלקס: עם סוכר
מסטיק: בזוקה ומנטה
ארטיק: אבטיח
צבע:
סגול
יום בשבוע: כרגע אין יום יום מועדף... אני אלך על רביעי.
חורף\קיץ: חורף
(תחשבו שזה גשם) האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אחותי
ראה אותך בוכה: משפחה
צעק עליך: המחשב
שלח לך מכתב: המנחה שלי לסוציולוגיה האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? יש מלא: חתול שחור, לא לעבור מתחת לסולם, לא לפזר מלח, שהנעליים לא יהיו הפוכות ועוד מלא.
אהבה ממבט ראשון? אכן
חיים שאחרי המוות? אני מקווה האם אי פעם...
אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן
בכית בסרט? כן
היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? לא
נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? פעם דברים אהובים
שיר אהוב: כרגע My happy ending של אבריל
אוכל אהוב: צ'יפס+סטייק
תוכנית אהובה: הביגבגים חחח סתם.. חברים
ספורט אהוב: כדורעף, טניס
תחביב: להציק
זמר/זמרת/להקה אהובים: אני לא אוהבת את הזמרים אלא את השירים שלהם. וסתם
מה השעה עכשיו? 15:19
תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול
סתיו או אביב? אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות שהכל יצא כשורה

¶ music girl

New member
המשך ../images/Emo26.gif

איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל וצ'יפס
תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? לא ממש
רעש אחרון ששמעת? מוזיקה במערכת החדשה שלי
ריח האחרון שהרחת? בושם ששמתי בתקווה לעשות שיעור נהיגה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "עכשיו טוב" של גלעד שגב

vitamin P

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: עומר ניקים בתפוז:eek:mer landau,vitamin P גיל:17.5 עיר מגורים:כפר סבא צבע שיער: שחור צבע עיניים:חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: לפעמים שנה מעל לפעמים שנה מתחת לגיל שלי משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: לא משהו מיוחד הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?לא יודע הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לא יודע האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא דלוק על מישהוווו את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: כן עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שום דבר נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל?2 היית מאוהבת:0 נשבר לך הלב:0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1-2 התחרטת על דברים שעשית:לא סופרים דברים כאלה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: רכבת ממתק: שכחתי את השם שלו חח אבל זה טעים כזה משוקולד סרט מצויר: אין לי מועדף יש כמה נחמדים קורנפלקס: הרגיל מסטיק: לא איכפת לי ארטיק: דברים משוקולד צבע: כחול יום בשבוע: ראשון חורף\קיץ: גם וגם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר צעק עליך: לא זוכר שלח לך מכתב:זה לא ממש מכתב אבל שלחו לי משהו....
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא יודע חיים שאחרי המוות?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?לא בכית בסרט? התרגשתי חחח היית על במה? כן אבל זה לא נחשב חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:בלה בלה בלה אוכל אהוב:קשה להחליט התשובה הנפוצה ביותר לשאלה הזאת: פיצה תוכנית אהובה: סיינפלד (כן זה פורום ספין סיטי אז חוץ מזה) ספורט אהוב:אין חי חי חי אבל יש כמה נחמדים כמו אופניים וכאלה תחביב:לצלצל לאנשים באינטרקום ולברוח זמר/זמרת/להקה אהובים:QUEEN וסתם מה השעה עכשיו? 15:59 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? בנתיים תיכון זה הדבר היחיד שניסיתי אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? מטוס ריח האחרון שהרחת?אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?זה הנוקיה הישן אז משהו משם אני לא זוכר איזה

שלמונזה

New member
נו טוף משעמם לי ../images/Emo3.gif ../images/Emo168.gif

שם: יפית ניקים בתפוז: שלמונזה, גברת שרה השכנה, the abbott girl ויש עוד מלא גיל: 25 עיר מגורים: גבעת שמואל צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: תכלס 25, אבל לאחרונה נותנים לי 18... משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא מעידה על עצמי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא מעידה על עצמי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת:
שיקרתי שאמרתי שהכל כ"כ נפלא...
כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 3 פעמים היית מאוהבת: לא מגלה נשבר לך הלב: לא מגלה שברת לבבות: אני לא יודעת את המספר המדויק השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: ואי מיליון לפחות דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הא? ממתק: TWIX סרט מצויר: לא יודעת קורנפלקס: צ'ריוס מסטיק: בזוקה ארטיק: ענבים צבע: מהוב כחול יום בשבוע: חמישי חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: המשפחה שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב: חברה לשעבר האם את\ה מאמין ב... אמונות טפלות? לא אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא בטוחה האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? בהופעה בניצנים לפני יומיים נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: שלג צח של משינה אוכל אהוב: פיצה
תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורסל
/רגל |כדרגל| תחביב: מוזיקה ישראלית זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה, ירמי קפלן, גלי עטרי וסתם מה השעה עכשיו? 17:29 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? נקניקיות תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הפרסומות בטלוויזיה ריח האחרון שהרחת? הטינופת בשירותים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משינה שלג צח

la bella dama

New member
קצת באיחור...

אחרי סמינר לפוילן ולפני הטיסה מצאתי זמן לענות על זה!!!!!!!!!:)סורי שזה באיחור... שם: דנה ניקים בתפוז:la bella dama גיל:עוד מעט17 עיר מגורים:אממ...ק-י-ב-ו-ץ-!...אממ...קיבוץ יגור צבע שיער: שחור סיני צבע עיניים:ירוק אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה:אין לי שמצ.... משקפיים? רק שמש....והרבה! גשר? נופ עבר פלילי:נופ שפות:ספרדית אנגלית ועברית האם... את/ה דלוקה על מישהו: נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר:נופ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:נופ את/ה אוהבת רכבות הרים:ממש אבל ממש לא!!!!! את/ה הייתם בחו"ל:דה...ושוב ביום שלישי... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד...אלא מה?! עישון אצל בני עשרה: לא מזיז לי... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:למה לא... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נופ אי פעם בכית על בן: נופ אי פעם שיקרת: דה אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית בחו"ל?לא זוכרת...אין לי כוח לספור היית מאוהבת: זירו נשבר לך הלב: זירו שברת לבבות: לא יודעת... השם שלך הופיע בעיתון: אממ..בעיתון של הקיבוץ\מועצה...כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית:אממ..יותר מידי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ר-ו-ב-י!!!!! ממתק: אגוזי סרט מצויר: לא יודעת... קורנפלקס: כריות מסטיק: אסור לי.... ארטיק:שוקובו\הזה בטעם מסטיק צבע: כחול! יום בשבוע:שבת חורף\קיץ: חורף!!!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני....ואם לא אני....אז לא בדיוק ישן..סתם נח..ליאור ראה אותך בוכה: שמע..ליאור צעק עליך: עמרי שלח לך מכתב:גיא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אמ...כלמיני אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?נופ בכית בסרט? יאפ היית על במה? הרבה.... חשבת שאת\ה הולך למות?יאפ נכשלת במקצוע?למה המציאו את כימיה ומתמט?! הורידו אותך כיתה?נופ הקפיצו אותך כיתה?נופ רצית להיות המין השני?נופ דברים אהובים שיר אהוב:no regrets-robbie willians\strong-robbie williams אוכל אהוב:צ'יצ'רונס...עזבו...מזהו מקסיקני.. תוכנית אהובה:ספין סיטי\חברים\שנות ה70 ויש עוד ספורט אהוב:אממ...אפחד...אבל כדורסל.. תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:אם מישהו עוד לא הבין...רובי וויליאמס!!!! וסתם מה השעה עכשיו? 17:03 תפוח או בננה?תפוח..אבל אדום... כחול או אדום?כחול! סתיו או אביב?הביאו את הסתיו...... מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לארוז דברים... איזה ארוחה אחרונה אכלת?צ'יצ'רונס תיכון או אוניברסיטה? אפחד! אתה משועמם/ת?אממ...כן.. רעש אחרון ששמעת? את אחד השירים של רובי עד שהדיסקמן התפגר ריח האחרון שהרחת?לא יודעת... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?feelשל רובי כמובן...

למעלה