סקר בחירות

../images/Emo32.gif סקר בחירות

בחירות, הנושא החם של החודש. למי אתם מצביעים ביום שלישי? ולמה?

וואלה.. אני לא יודעת

לכל מפלגה יש הבטחה שאני רוצה שיקיימו העבודה עם העליה בשכר המינימום מר"צ עם הזכויות לקהילה ההומולסבית וכו' וכו'.. אם הייתה איזה מפלגה שכלולים בה קצת מכל מפלגה זה יכל להיות נחמד. מה שבטוח אני לא אצביע לא לש"ס ולא לליכוד. אני בסופו של דבר אעשה אנד דן דינו בקלפי מה שיצא יצא .. חחחח

nobles3

New member
פתק לבן

לא רואים מישהו רציני באופק, כולם ליצנים !

avi1283

New member
חבל להצביע פתק לבן

סתם יזרקו את זה, עדיף להישאר בבית במקום מה שכנראה אני אעשה, אם הייתי חייב להצביע אז או גמלאים או ירוקים.

nobles3

New member
זה גם ראיון

בשביל מה לבזבז זמן אם אפשר להשאר בבית. לגבי הירוקים, חשבתי על זה, אבל תכלס אין הרבה סיכויים שהם ייכנסו.

wingate

New member
נבואה שמגשימה את עצמה

מינה צמח טוענת שמישהו לא יעבור את אחוז החסימה, אז אנשים מחליטים לא לזרוק עליו את הקול שלהם ומצביעים למישהו אחר. וככה יוצא שמינה צמח "צדקה" והוא לא עובר את אחוז החסימה. הבעיה היא פשוט שהבחירות יחסיות, ומי שלא מצביע, מעביר יותר כוח למי שכן מצביע. אז אם אתם חושבים שאחוז ההצבעה של מישהו שאתם מתנגדים לדעותיו יהיה גבוה מאוד, כדאי לכם ללכת להצביע ולדלל את עוצמת המצביעים שלו.

nobles3

New member
נבואה מגשימה את עצמה, הא

יפה ! אני רואה את בעניינים. לגבי מה שאמרת זה נכון, רק הבעיה שאין למי להצביע
(גם עלה ירוק לא אמינים במיוחד).

wingate

New member
אין מה לעשות,

ובימים צינים אלה, נצביע למי שנראה לנו הכי פחות גרוע. חוץ מזה, מי שלא משתתף בתהליך, לא יכול לקטר על התוצאה. ואני פולניה. הכי חשוב לי בעולם להתלונן. אז שלא אצביע?

nobles3

New member
לקטר זה טוב

אני רוסי, אבל גם אוהב לקטר. אי אפשר בלי זה
כמו שאומרים "לא תבכה לא תגדל".

סיפרו לי על מחאה משעשעת

שניסו לארגן בירושלים - להכניס נייר טואלט לתוך מעטפות ההצבעה. אני לא יודעת אם זה יצא לפועל, אבל בכל מקרה זה סתם בזבוז משאבים לטעמי... בזבוז משאבים משעשע, אבל עדיין בזבוז משאבים. אני כרגע מתלבטת בין מרצ לבין הירוקים.. כנראה שאני גם אעשה סוג של אן-דן-דינו בקלפי אם אני לא אגיע לאיזשהי הכרעה. =)

p019

New member
"רק" הירוקים

אם את תומכת בירוקים איך את יכולה לחשוב שביזבוז נייר טואלת על מחאה זה דבר משעשע? אנשים מתעלמים בצורה פשוט פושעת מהמצב הנורא שהבאנו את העולם אליו. מה התעם לדעוג לכלכלה, ערבים, יהודים וכו - אם אף אחד לא יוכל לחייות כאן ללא מסכות גז עוד חמישים שנה. מזג האוויר בעולם כבר התחיל להתדרדר. כל אחד יכול לראות ולחוש את זה. משק המיים בכל העולם (ולא רק במדינתנו המדברית) במצב קריטי. אנחנו מייצרים כמויות עדירות של פסולות ודנים במקום הטוב ביותר להסתיר אותו - ומתלוננים שאי אפשר ללחת לים חצי מהשנה - כיוון ש"בטעות" שפחות ביוב לים. שמעתי שבחוף - כיוון שלא מתרחצים בים - באופן כללי זורקים את הביוב לים. הי, הים לא נועד לבני אדם, חיים שם בעלי חיים. מה הם אשמים בכך שזה חורף? הם עדין חיים שם. אני לא יודעת אם הירוקים יעברו את אחוז החסימה, או אם הם יעשו משהו אם הכל שלי, אבל בין עוסף אימרות השפר שהמפלגות זורקות באוויר זו נראת לי האפשרות הטובה ביותר. אם אתם מתקוונים להצביע בפתק לבן או לא להצביע בכלל - אז במקום זה תצביעו למפלגה שמחבדת חיים מכל הסוגים - כולל את חיינו שלנו. חוץ מיזה - יום שלישי הינו חגיגה לדמוקרטיה (גם אם המפלגות עצמן לא רואות בו יום כזה) - כך יום חג שמח לכולנו.

למה הנימה התוקפנית?

מה הקשר בין השעשוע שלי מדברים שמתקיימים לבין תמיכה או חוסר תמיכה בירוקים? לשים פתק לבן או נייר טואלט בקלפי, זה עושה פחות-או-יותר אותו הדבר, שזה להגיד "הקול שלי לא קובע, תקבעו אתם", אז בעצם, גם לשים פתק לבן בקלפי זה בזבוז משאבים! הלוא כן? כל החברה שלנו מבזבזת משאבים. לדעתי כל הפוסטרים האלה שאני רואה בכל מקום של כל מיני מפלגות, זה בזבוז ממש מטופש של משאבים, אבל אולי זה כי אני רוצה להאמין שבנאדם לא בוחר להצביע ע"פ שלטים שהוא רואה ברחבי המדינה.

למעלה