סקר! כנסו דחוף!!

ElinorL

New member
../images/Emo32.gifסקר! כנסו דחוף!!

אנשים עשו מצווה לאחי הקטן יש עבודה ואני צריכה שתענו לי על הסקר הזה דחוף (כמובן בדקה ה90 שזה אח שלי) קיצור תענו היום בשעות הקרובות כדי שהוא יוכל לסיים את העבודה אל תשכחו לרשום את הגיל ומין כדי שיהיה אפשר להשתמש בתשובה ואם יש פה אנשים שלא רוצים לענות בפורום שישלחו לי את התשובה במסר בבקשה!! תודה רבה וסליחה על ההודעת
שלי: שלום! נודה לכם אם תקדישו מספר דקות ותענו על סקר קצר זה בנושא תקשורת סלולרית בישראל. הסקר הינו אנונימי ותשובותיכם תשמשנה לצורכי מחקר בלבד. הסקר מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחיות בלבד, והינו מיועד לבני שני המינים במידה שווה. 1. האם יש ברשותך מכשיר טלפון סלולרי? א. כן ב. לא 2. באיזו תדירות אתה נושא עמך את מכשירך הנייד? א. תמיד ב. לעיתים קרובות ג. לעיתים רחוקות ד. אף פעם לא 3. כמה זמן אתה מדבר בטלפון הנייד במשך היום? א. עד חצי שעה ב. כשעה ביום ג. מעל שעה 4. לאחר שיחה במכשיר האם אתה סובל ממחושים כלשהם? א. תמיד ב. לעיתים קרובות ג. לעיתים רחוקות ד. אף פעם לא 5. כאשר אתה נוכח במקומות או ארועים ציבוריים אשר נדרש בהם שקט מקהל היושבים, באיזו תדירות נשמע צלצול של מכשיר טלפון נייד? א. תמיד ב. לעיתים קרובות ג. לעיתים רחוקות ד. אף פעם לא 6. האם בעל המכשיר עונה ומנהל שיחה עם האדם המתקשר תוך כדי הפרעה לסובבים אותו? א. תמיד ב. לעיתים קרובות ג. לעיתים רחוקות ד. אף פעם לא 7. דרג את מידת ההפרעה אשר נגרמת לך בעקבות ארוע כזה. (1 מינימום 10 מקסימום) ...................... 8. האם קורה שאתה מרגיש כי העובדה שאתה זמין כל הזמן מפריעה לך? א. תמיד ב. לעיתים קרובות ג. לעיתים רחוקות ד. אף פעם לא 9. האם העובדה שיש בבעלותך מכשיר טלפון סלולורי מקלה עליך? א. תמיד ב. לעיתים קרובות ג. לעיתים רחוקות ד. אף פעם לא 10. האם לדעתך יהיה עדיף לותר לגמרי על תקשורת סלולרית? א. כן ב.הייתי רוצה אבל זה בלתי אפשר כיום. ג. לא גיל ממלא הסקר: ............. מין: זכר/נקבה

alinali

New member
ראיתי רק עכשיו..אז אני עונה..

1.-א:כן 2. א:תמיד 3. א-עד חצי שעה ביום 4. ג-לעתים רחוקות 5. ד-אף פעם לא 6. ג- לעתים רחוקות 7. 9 8. ב-לעתים קרובות 9. ב- לעתים קרובות 10. ב- הייתי רוצה אבל זה בלתי אפשרי כיום. הגיל שלי: 16 מין: נקבה

ElinorL

New member
תודה רבה מותק אבל...

האחים שלי סיכמו את התוצאות כמה שעות אחר כך כי לא יכלו לחכות עוד תודה רבה בכל מקרה :)

למעלה