סקר פסח

lollapalooza

New member
../images/Emo32.gif סקר פסח../images/Emo70.gif ../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif

גנבתי אותו מפורום ירושלים, כל הזכויות שמורות למורי אהובתי (
)
איזה שיר של ההגדה אתם הכי אוהבים
איזה קושיה אתם הכי אוהבים
איזה בן אתם הכי אוהבים
איזה מכה אתם הכי שונאים
4 כוסות- יין או תירוש
מה הייתם רוצים לאפיקומן
מה המאכל שאתם הכי אוהבים בפסח
מה אתם הכי שונאים בפסח
חג שמח

עונה. למרות שאני אמורה ללמוד.

מה נשתנה הלילה הזה. אני מאוד גאה בעצמי שלמרות ששנים רבות הייתי הכי קטנה הצלחתי להתחמק מלשיר אותו ולעשות לעצמי פאדיחות. זה בסדר כשאנשים אחרים שרים, אני לא
אין לי קושיה מועדפת(
)
הרשע
|פרמידה
צפרדע|. סתם חיות מגעילות.
טקילה
סתם, אין הרבה יינות שאני אוהבת, עדיף תירוש.
לקבל 760 בפסיכומטרי (אפשר לבקש דבר כזה?). אם לא- אז דיסקמן...
מצה עם שוקולד שולת!1 |אייקון של פאקצה|
המממם... חרוסת (?) חג שמח לכולם

dafnaleh

New member
הוריי! תעסוקה!

- שיר: חד גדיא, אחד מי יודע. - את מכירה מישהו שיש לו קושיה אהובה? - בן: הרשע. לא כי הוא "רשע". הוא זה שבאמת שואל שאלות ומקשה על אחרים בניגוד לשאר הבנים, שהולכים כעיוורים אחרי המסורת. היהדות תכנה אותו ה"רשע", כמו שהיא קוראת לכל מי שיש לו שאלות שמפקפקות בנכונות אלוהים. - מכה שנואה: הבכורות. זוהי המכה בה אנו מהללים את אלוהים על שהרג נערים, ילדים ותינוקות. גוועלד. - 4 כוסות: עד עכשיו תירוש. השנה, אני חושבת שזה יהיה יין אדום מתוק (עדיף קונקורד) או מוסקט. יאם יאם. (אני כבר חוזה את כאב הראש שלי בבוקר שאחרי) - אפיקומן: היות שאת האפיקומן סבא שלי מחביא במקום ברור כל כך (כמו על בקבוק היין), סביר להניח שגם השנה אוותר על מתנת האפיקומן. איפה האתגר? - אוכל: Matza balls, מצה בריי (או איך שכותבים את זה). - שנאה: ראו סעיף רביעי. חג שמח!

../images/Emo29.gifאני!

שיר? אממ... מה נשתנה. הייתי אומרת שיר אחר אבל המשפחה ה"נהדרת" שלי לא מגיעה לשיר אחר.
קוישה? אממ... לא אוהבת את הקושיות, תמיד דוד שלי שר וזה נוראי.
בן? זהש אינו ידע לשאול. לפחות הוא לא יכול לשאול קושיות.
מכה הכי שנואה? ברד. אי אפשר לצאת מהבית.
יין תירוש? דה יין. תירוש גורם להקיא.
מה באפיקומן? מחשב נייד.
מאכל בפסח? חרוסת ומצות. יאק גפילטע פיש יאק!
שונאים בפסח? יש הרבה... הקטע המשפחתי שבאים אלינו-יאק. הגפילטע פיש-יאק. בן דוד שלי, הוא בפני עצמו-יאק. דוד שלי שר-יאק. יש עוד אבל אין מספיק מקום. ניצלתם הפעם!

the papercut

New member
פסח חג קציצות הפרסה והתרד(יאק)

1.אחד מי יודע(אני וחבר שלי המצאנו גרסה ערבית 2.מה השעה? 3.בן? אני לא הומו 4.צפרדע 5. 4 כוסיות יין 6.לא משהו לא יקר כמו פאררי או מחשב חדש 7.הספינקה(כמה שזה מגעיל זה גם טעים) 8.לא ייודע

the papercut

New member
צמח או שמאייתים את זה פרסע

זה צמח ששמים בתוך קציצות(מאכל שלא יהודי ספרד)

../images/Emo29.gifמאייתים פרסה

אני לא אוכלת מה שהריח של זה גורם לי להקיא. למה אתה אוכל אם לא ראתה אוהב?

ME../images/Emo41.gif

|פירמידה| אהממממ... השיר הכי קצר או...חד גדיא. |פירמידה| מסובין. |פירמידה| זה שאינו יודע לשאול. |פירמידה| מה יש לשנוא במכות הן היו למצרים.. אבל טוב, כינים. |פירמידה| תירוש שולט
אוו..
. |פירמידה| אוו... גיטרה חשמלית (פנדר 62' עם ציוד), או כל כל הDVD שאין לי(יש לי רק את סליין)
.ׁלא לא זה חומרי מידי... אני רוצה שיהיה שקט כבר בעולם, (באמת אני לא סתם) ורד הוט יבואו לעשות ר-ע-ש
|פירמידה| שום דבר שקשור למצות... אני אזכר אחרי הסדר.(או, אחרי שהילדים הקטנים של דודה שלי יעשו לנו טירונות
) |פירמידה| מה שאני הכי שונאת בפסח, זה שהחופש נגמר
חג שמח
(13.4 יומולדת להללוש ז"ל)

lollapalooza

New member
טוב, אז גם אני ../images/Emo9.gif

השיר האהוב הוא ללא ספק חד גדיא, כי אצלנו שרים אותו במרוקאית וזה אחד הדברים הכי משעשעים שיש.
קושיה
אממממ הראשונה כי את השאר אני לא ממש זוכרת.
הבן שאני הכי אוהבת... ג'וש קלינגהופר
חחח אמממ אני חושבת שהתם. הוא נשמע לי חמוד.
מכה שאני הכי שונאת: פה אני מסכימה עם דפנה. בכורות.
בעניין 4 הכוסות יש בעיה. בימים כתיקונם ברור שתירוש זה גועל נפש וברור שיין. אבל השנה אסור לי אלכוהול אז כנראה שזה יהיה איזשהוא מיץ ענבים שהוא לא תירוש, בתקווה שיהיה נורמלי.
לאפיקומן
הופעה של הצ'ילי פפרז כמובן.
מאכל... מצות
אני מתה על מצות, במיוחד עם שוקולד. בנאלי אבל טעים
הכי שונאת את כל הניקיון שלפני פסח. אני בקושי זזה.

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

ג'וש קלינגהופר
הוא חבר טוב של ג'ון, מוזיקאי מוכשר (The Bicycle Thief, מכירה
) ושותפו ליצירה המופלאה שנקראת Shadows Collide With People. הוא מנגן בכל השירים, אם אינני טועה, ואף שר בחלקם. (Omission
) אה כן, והוא גם חמוד לאללה.

dafnaleh

New member
ו..

אני חושבת שזה נפלא שאת אונליין בשתיים ועשרים בלילה :)

lollapalooza

New member
חומד,

אני אונליין בדרך כלל עד משהו כמו 4 בבוקר, פלוס- מינוס. וחבל, חבל, חבל שאת לא מתעניינת בענייני ג'ון. לא ברכילות והשטויות, במוזיקה. אני לא אומרת את זה כי אני מתה על הבחור (ז"א אני כן, אבל המוזיקה היא הסיבה העיקרית לכך שאני מתה על הבחור אז...) אבל המוזיקה שלו פשוט מצויינת. כדאי לנסות.

למעלה