סקר קטן, בבקשה השתתפו

RichardSmith

New member
../images/Emo32.gif סקר קטן, בבקשה השתתפו

הכרתי בחורה אשר שאלה אותי מה המזל שלי... וזה סיקרן אותי... כלומר לא מה המזל, העובדה ששאלה. יש האומרים שבני מזל דגים אוהבים את עולם הדמיון... ולכן הייתי רוצה לדעת אילו מזלות יש בפורום הזה וכך לראות אם כן יש השפעה כלשהי לתאריך... כמובן יש לקחת בחשבון שרוב האנשים נולדים בקיץ, כלומר נעשים כתשעה חודשים קודם בחורף... גם כי קר לבני הזוג, וגם שיהיה נוח לתינוק בימים הראשונים. אז מתי נולדת ובאיזה מזל? בבקשה פרסמתי זאת בנתיים בפורום מד"ב ככה שנא לא להשתתף גם שם או ההפך...

sagima

New member
עשו פעם מחקר

לקחו שלושים אלף אנשים שהגיעו לנייבי-סילס, בשביל להגיע לשם צריך מן הסתם כישורים דיי יחודיים (מנהיגות, אינטליגנציה וכדומה, אחרי הכל זאת יחידה מובחרת), ובדקו אם יש קורילציה בין האנשים שמגיעים לשם למזל שלם והם גילו משהו ממש מדהים... אין שום קשר.

pieceofmadness

New member
קר לי נורא! ../images/Emo186.gif

אבל אמבטיית אדים, פוך ענק ומוקהצ'ינו רותח יותר מדברים אליי מאשר להתחיל לסחוב איזה יצור ולהתעלל בבטן השטוחה
למרות שאחרי הכל, זה פתרון מצויין כדי להיפטר מכאבי המחזור המזעזעים למשך תקופה... יותר אנשים נולדים בתחילת הקיץ רק בגלל שנשים מעדיפות הריון-חורף, שהוא הרבה פחות קשה פיזית. ובכל מקרה, מה החרטא הזאת של המזלות?? ז**ני מוח ממדרגה אל"ף! (כל בני מזל טלה חושבים ככה! מ.ש.ל.)

RichardSmith

New member
סתם בעקבות מישהי שהכרתי

ושאלה אותי זאת. הסתקרנתי לדעת האם בקרב האוכ' שלנו יש כמות מובהקת ממזל מסויים ביחס לאוכ' הכללית.

מתן4ל

New member
סליחה שאני הורס לכם את תיאורית הPlug and play

אבל אני לא חושב שזה עובד כמו שלימדו אותנו בגן, ז"א בחורה לא יכולה להיכנס להיריון מתי שהיא רוצה - עד כמה שאני יודע בנים זה כמו מוצרים של מיקרוסופט, הסיכוי שיקרה מה שרצית בפעם הראשונה שאת מחברת את המוצר הוא פחות מ1 ל200. כדי שזה יעבוד את צריכה לנסות בין 3 ל4 חודשים וגם אז יש סיכוי של 50% שזה לא ילך... ככה שתשכחו מלהחליט מה יהיה היומולדת של הילד... (לא למדתי ביולוגיה, ככה שאולי אני טועה אבל ככה אני זוכר)

pieceofmadness

New member
../images/Emo6.gif

אבל עדיין אפשר לתמרן קצת... הרי מי רוצה לדפוק את הילד שלו לכל החיים עם יומולדת בגשם?

או אולי לדפוק את הילד עם עוד יומולדת בחופש

שאף אחד מהכיתה לא זוכר את זה, ואין שום לוח אירועים על הקיר שיזכיר לפחות... אבל חוצמזה, אין תלונות.

sagima

New member
אתה טועה!

המוצרים של מיקרוסופט הם שיא השלמות

למעלה