סקר

niranat

New member
../images/Emo32.gifסקר../images/Emo32.gif

חזרתי הביתה ולא היה לי מה לעשות אז ראיתי דוק בערוץ 3
ועלתה לי שאלה - מה דעתכם על אנשים שיש למשפחה שלהם כסף בטונות, שלא הם עשו משהו בשבילו, והם לא עובדים ולא עושים שומדבר עם החיים שלהם, אלא רק מבלים ויוצאים לחופשות ומשחקים גולף? חח סתם לדוגמה
אבל בעיקרון, על אנשים כאלה שרק נהנים ולא טורחים, והם גם לא השיגו את זה בעצמם, כאילו - זה לא שהם עבדו קשה 20 שנה ועכשיו הם נחים על זרי הדפנה
אלא שהם פשוט נולדו ככה.. אז, מה דעתכם?

niranat

New member
ואני גם אגיד לכם מה דעתי ../images/Emo9.gif

אני לא מבינה למה יש אנשים שמתקוממים נגד זה.. כאילו, תכלס, זה כמו שעניים שונאים עשירים - כי הם לא עשירים בעצמם, אבל אם הם היו עשירים הם היו אוהבים את זה מאוד.. מה ההתנגדות העקרונית הזאת לכסף?! הרי רוב האנשים לא עובדים בשביל ההנאה מהעבודה שלהם, נכון - יש גם אנשים שכן, אבל רוב האנשים עובדים בשביל שיהיה להם כסף להנות מדברים אחרים, שהם בשבילם ה-הנאות, כמו חופשות, יציאות וכו' וכו'.. אז אם יש מישהו שיש לו את זה והוא לא צריך להתאמץ ולקרוע ת'תחת כל החיים - למה לא?! הוא צריך לעבוד כדי להרוויח עוד כסף שהוא לא צריך?! אם יש לו את האפשרות ואת הזמן הפנוי לעשות כל מה שהוא רוצה, לבלות כל היום בחופשות וטיולים וספא ומכון יופי והשד יודע מה
אז למה לא?!? לאנשים כאילו כואב שאחרים נהנים בלי לטרוח על זה, בזמן שהם בעצמם קורעים ת'תחת ולא מגיעים למה שיש לאלה שלא עושים כלום - אוקיי, זה מבאס וזה גורם לקנא, אבל אם יש להם את זה, למה שהם לא יהנו מזה וינצלו את זה?

JULI4561

New member
לפי דעתי ...

כל אחד צריך לחיות את החיים שלו .. מי שעשיר שיהיה עשיר אבל שלא ירד על מי שיש לו פחות ממנו שזה לא יהיה לו חשוב . שלא ישוויץ בזה שהוא מליין וגם מי שאין לו כל כך כסף הוא לא באמת שונא את מי שיש לו אלא הוא דיי מקנא .. וככה זה לפי דעתי ...

Pink Angel1

New member
דעתי

אם ככה נולדו שיהיה לבריאות. תכלס, למה לא להנות מכסף שיש לך למרות שלא עבדת עליו? גם אני אישית הייתי עושה ככה. נכון יש כאלה שצריכים לעבוד כדי להנות וכו' וזה קצת מעצבן אבל אלה החיים, אין מה לעשות.

למעלה