סקר:

lollapalooza

New member
ברי ../images/Emo47.gif

כל מה שיוצא לגאון הזה מהפה. ואמממ Seatbelts של רוקפור, (באנגלית, אבל עדיין עברי) ועוד הרבה שירים שלהם. לא מתה על ישראלית, צריכה לחשוב על זה.

hellrazor1

New member
אשכרה מלך

ובנוגע לרוקפור אולי שיר הרוק שאני הכי אוהב בעברית הוא "חור בלבנה"- מאסטרפיס

Nico Tine

New member
אם כבר אמרת ברי

אז לא לשכוח מינימל קומפקט. הרוק הישראלי הכי טוב שנוגן אי פעם...

יש הרבה...דווקא...

ברי סחרוף כולל מינימל, בעיקר סימנים של חולשה עמיר לב-ענק ענק ענק שלום חנוך במחכים למשיח תמוז-דיסק מופת אלמותי שינויים בהרגלי הצריחה ואחרי זה מיכה שיטרית הראשון-שכחתי איך... רעש הזבובים-דיסק לא מוכר כל כך ומעולה לטעמי

afunatgina

New member
אביב גפן המוכשר בדם../images/Emo47.gif

למרות שמעט שירים שלו הם יפים,[גם בהקשר ההודעה, שירי רוק ישראלים טובים] :: 'שיר עצוב' 'מיליארד טועים' 'צלקות' 'יומן מסע' 'אילנה' 'בואו נצעד לחלום (איך שלא קוראים לו) blackfield ו-hello המהממים של בלאקפילד ןמעל הכל, 'סוף העולם' המדהים. חוץ מהשירים של אביב גפן אני אוהבת גם את 'מה הפרח' של קורין אלאל ואת 'חלליות' ו'היום יומולדת' של ברי סחרוף ואינפקטד מאשרום. שליטה. [בינינו-אין כמו הרד הוט...]

Nofar RHCP

New member
היהודים../images/Emo104.gif

בוטן מתוק בקרקס, משינה, אביב גפן, ברי סחרוף... וכל מיני... אהה ומוניקה סקס של פעם אבל... אתם יודעים גשם חזק וכל אלה... ושייגעצ... כל מיני.. אבל הכי היהודים...

DAN1EL

New member
הממ....

אני שומע היהודים כבר הרבה שנים, אבל בקושי הולך להופעות שלהם כי הקהל חרא. הממ..קצת מוניקה סקס. וזהו נראה לי.

למעלה