סתם כי מזמן...

Star_Dust

New member
../images/Emo32.gif סתם כי מזמן...

... אף אחד לא התלונן שנעשה פה דביק מדי
גונדרי, רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך ושנחמד לי הקונספט הזה של לסובב את הראש טיפה ימינה ולמצוא אותך לצידי
כיף לי שנכנסת לי לחיים

magenta73

New member
דביק פה, דביק!!! + נצל"ש

חבר'ס. פורום סינגלס קלאב. סינגלסססס. קצת טאקט!
האמת היא שאני לפחות מאוד שמחה שנמצאה פה אהבה. גם בגלל שזה נחמד, בכלל, וגם בגלל שכבר לא יכולתי לסבול את המחרשה של הגונדרי על הג'יי -דייט. (אם כבר מדברים על גונדרי, ראיתם את הפרסומת לכוכב נולד 5? זה לא קצת דומה לקטע מהסרט האחרון שלו?) בכל מקרה, אני מנצל"שת אותך. אני כולי מחייכת, הבחורון שלח לי אסמס, כמה נחמד היה לו איתי, ותודה על הערב שהיה לנו. (שהיה מדהים, מעל ומעבר לציפיות שלי)... לא יאמן... גם חתיך וגם חמוווד. בעיה. חשבתי על זה, איך קשה לי כ"כ לנתק מחשבות על עתיד ולזרום, פשוט לזרום. כלומר, זה כן אפשרי, הרי היה מה שהיה עם האנגלי והיו לי כמה רומני קיץ/טיול שכאלה, או סטוץ, שזה משהו אחר לגמרי, כי זה ברור שזה חד פעמי וסאלאמת. כל מיני קטעים שפשוט חייתי ברגע, בלי להיכנס לסרטים של מה יהיה וכו'. אבל זה כ"כ קשה לעשות את זה כשזה נוגע לחיים היומיומיים. לשיגרה. מכירים משהו, יש חיבור, אבל... ישר נכנסים סרטים של מה יהיה ושאסור לי להיכנס לזה יותר מידי, ולא לפתח ציפיות ובטח לא רגשות מעבר למה שיש ובלה בלה בלה. כלומר, ישר נכנס ה"עתיד" שם. והעתיד לא ידוע... וסרטים. למה אני לא יכולה פשוט להנות?... גם כשהעתיד לא ידוע?...

גם אצלי זה ככה...

אנחנו כבר לא ילדים וכבר למדנו על בשרנו שדברים משתנים ושכל מיני דברים יכולים לקרות, וזה פוגם קצת מהיכולת להינות בלי לחשוב יותר מדי... אבל בסה"כ העיקר שאנחנו גם נהנים קצת, לא?!

cheshire9

New member
האמת

שבקשר הנוכחי אני הייתי זה שראה מיד את העתיד... מאד התלהבתי - ורציתי שזה יעבוד. התוצאה : הצלחתי להלחיץ יופי את שנינו .... אז עכשיו אנחנו עובדים על להרגע. לחיות את הרגע. ולעזוב את העתיד. וזה פשוט עובד הרבה יותר טוב. יש עדיין מירווח עצום בין "סטוץ" לבין "לנצח" ......

magenta73

New member
אני לא מדברת על להלחיץ משהו

חוץ מאת עצמי, האמת... ובכל מקרה, סטוץ, לפי הגדרתו, זה לא היה.

מה זאת אומרת "למה"?

או במילים אחרות, איפה, איפה דנית3 כשצריך אותה כדי שתזכיר לך מי, וחשוב מכך מה את במהותך, עמוק עמוק בפנים? וחוצמז'ה אחלה לך שכיף לך ואם זה המצב, וזה המצב, בשביל מה את חושבת על מחר? משעמם לך ואת צריכה גירוי אינטילקטואלי? תפתרי תשבץ. לא חבל לך על עצמך? שיהיה לך המון בכיף ותרשי לי לקנח בשני ציטוטים שאני מאד, מאד מאד, אוהב, שנראים לי רלוונטיים: "לעולם איני חושב על העתיד, הוא מגיע בעצמו" - אלברט אינשטיין. "החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות" - ג'ון לנון.

ד נ י ת3

New member
קראתם לי?

אז ככה: למ"מ: כן, בחושך, בחדר - אבל ממש ממש לא בפינה ולא לבד
מנג'טה - תמשיכי להדחיק.. כן... זה נורא בריא. תכניסי את זה טוב טוב לראש שלך - את ל-א מחפשת סטוצים. קאפיש? גם לא רק סקס עם ידיד. אוקי? אולי הגיע הזמן לחפש את הדבר האמיתי? אזהרה: זה מפחיד לאללה כשזה מגיע.

belli80

New member
טי נה ניי ניי

סאחע על ההתקדמות (הייתי מנותקת.. שבוע וחצי בלי אינטרנט..) ו... תרגעי. בסוף יהיה ג'יפה. אז למה לא להינות מהעכשיו?! תבלי. זה מגיע לך.

Star_Dust

New member
אם כבר מישהו הקפיץ את זה...

שמתם לב שהוא לא ענה לי. נכון? נכון!

ד נ י ת3

New member
שמעי, את הדברים החשובים באמת

אני מקווה שהוא אומר לך בחדרי חדרים. יש דברים שהם רק שלך ושלו. אמא שלי תמיד היתה אומרת לי: "יש ברכה בניסתר". מצד שני.. אמא שלי פולניה.

Star_Dust

New member
ברור שאת צודקת

אבל משעמם לי בעבודה, אז סתם חיפשתי משהו להתבכיין עליו (הזכרת פולניות?!?
)

belli80

New member
שנייה..

אני כבר מביאה את הכתף הניידת לבכיות.. רגע.. היא קצת כבדה.. או. הנה עכשיו- תתבכייני חופשי. (ברצינות. אני פה, החתולה מנמנמת עליי ועושה רעשים של נעלבת כל פעם שאני משנה תנוחה.. אז אני מול המחשב אם ארצה או לא. תרגישי חופשי.
)

Star_Dust

New member
בינתיים כבר הגעתי הביתה

אבל תודה, בכל מקרה
ואני גם יודעת איזה אסימון נפל ל- moi

belli80

New member
גרררר... ../images/Emo46.gif

מישהו רוצה לשתף גם אותי?!? זה לא יפה.. וחוץ מזה, אני עדיין(!) מול המחשב, עם חתלתולית ישנה לי על הבטן. או ששוב אני ככה?? כבר איבדתי ספירה..

belli80

New member
הנה היא..,

שתהנו גם..
מדהים באיזו מהירות אפשר להתאהב.. והיא פה רק יומיים..

למעלה