סתם שיתוף במשהו שאני עושה בזמן האחרון:)

טליאמתי

New member
../images/Emo32.gifסתם שיתוף במשהו שאני עושה בזמן האחרון:)

אולי לא מה שהייתם מצפים אבל נעשה בכייף ועם קריצה קטנה אבל מאהבה:) מכיוון שאת הראשון התחלתי באופן פתאומי, הצתה של רגע אפשר לומר וקצת נסחפתי בציור עצמו, לא יכולתי להתייחס אליו כאל טיוטה ולהעתיק אותו. רואים את ההדבקות אבל מכיוון שזה ממילא 'לשימוש' אישי בלבד, אין לזה יותר מדי משמעות
בינתיים יש רק שני שירים. לוקח זמן עד שיר מתיישב אצלי צורנית. מקווה שתהנו כמו שאני נהנית מהעשייה. נא להתחשב בזה שאני לא מקצוענית אלא חובבנית שאוהבת אהבה עזה קומיקס (וגאה בזה
).

טליאמתי

New member
../images/Emo79.gifידעת שזה זמני/אלדד רגב הי"ד

ידעת שזה זמני מילים: אלדד רגב הי"ד לחן: דורון מדלי אני רוצה שתהיי יפה, בדיוק לטעמי עם ריח מתוק וחיוך אלוהי רוצה שתדעי מה זה עצב וגעגועים רוצה שתיכנסי לצרה קטנה ואני אציל אותך ואת תכירי לי תודה. אני לא מחפש ריגושים, אבל צריך קצת עניין בחיים ואם פתאום אקום ואלך תגידי שאת לא כועסת שידעת שזה זמני. אני רוצה שתהיי יפה, בדיוק לטעמי עם ריח מתוק וחיוך אלוהי רוצה שתביני את משמעות החיים רוצה שתיכנסי לצרה קטנה ואני אציל אותך ואת תכירי לי תודה. הלינק לביצוע של איל גולן: http://www.youtube.com/watch?v=XQCYmtqMtAs&feature=relate

Tami661

New member
../images/Emo47.gifמוכשרת/כישרונית נהדרת את!

זה ה-קומיקס (בעברית 'עלילון'...) ועצם השיר שבחרת לאייר מעיד על הרגישות הרבה שלך. שני סיפורים נוגעים ללב בשיר וב'תנועה סטטית' (אלדד רגב ז"ל... לא ידעתי שהוא גם כתב שירים לפני שנחטף ונרצח
) זה מיותר להוסיף שאהבתי, נכון? יופי.... אני אוהבת להוסיף מה שמיותר: אהבתי

טליאמתי

New member
זה שיר שנמצא בחדרו

והולחן במסגרת הפרוייקט להחייאת שירי נופלים. קראתי שיש כאלה שמייחסים את מילות השיר לסוג של 'נבואה מוקדמת', אני בספק אם זה נכון אבל כך או כך, בשבילי זה פשוט שיר... צעיר כל כך. שיש בו המון תמימות. וכדי להסיר ספק, לשירים האלה יש פנה חמה בלבי למרות (או אולי בזכות?) הבסיסיות הלא מתוחכמת שלהם, כך שהלגלוג (לא לעג!) והקריצה שלי באים משם. תודה על המחמאות תמי:)

aliza lev

New member
רק עכשיו

קראתי את השיר ממש, יודעים למי הוא כתב אותו? איזה בחור רגיש ומתוק, חבל.

ככה ככה, בשקט בשקט ולא סיפרת ???../images/Emo8.gif

שאת כל כך מוכשרת ?? !!! { סליחה שאני שואלת: מה שאני רואה - זה מה שאני רואה ??? }.... או נדמה לי ??????????

טליאמתי

New member
../images/Emo79.gifמה שאת צריכה/נאור אורמיה (1)

מה שאת צריכה מילים ולחן: נאור אורמיה סיפרו לי עלייך שבזמן האחרון את קצת מדוכדכת אמרו לי שאת עצובה ואת כבר לא מחייכת אתן את כוחי ואהיה מרפא לכל מכאובייך וכמה ליבי מתרגש אוהב כרוך אחרייך מה שאת צריכה זה אני אושיט לך יד ותשתני אביא לך ים של אהבה אחרת ביופייך כבשת את כל כולי ילדה מושלמת בשבילי אעשה הכל כדי שתהיי שוב מאושרת עכשיו כשאני משחק תפקיד ראשי בחייך ביחד איתי אני הבאתי את האושר אלייך בשקט סביב ומבט של אש בוער בעיניים כמו יום באביב את פורחת עם חיוך בשפתיים מה שאת צריכה... בשקט סביב ומבט של אש בוער בעיניים כמו יום באביב את פורחת עם חיוך בשפתיים מה שאת צריכה... ולינק לביצוע של נאור אורמיה: http://www.youtube.com/watch?v=UZDR1SGvjdY

aliza lev

New member
וואו טלי

איזה יופי של קומיקס. את ממש מוכשרת וכיף שכך את מבטאת את היצירתיות שבך. (מעסיק את הידים והראש ולא את הפה)

למעלה