סתם שרשור שטויות כזה..

DidjiT

New member
../images/Emo32.gif סתם שרשור שטויות כזה..

מה שבא לך להגיד תגידו פה! אבל הכלללללללל בלי בושה.. =] פאנן? ------------- החלק שלי
היום חוסע לא הייתה בבצפר והיה לי פשוט משעמם, אוי חוסה מה יהיה? בלעדייך אין חיים, את יודעת מה, מה שאמרתי לדור בעצם אמור להיות לך.. אין חוסה= אין חיים אין אנשים= אין בעיות אין אנשים= אין חוסה. אין חוסה= אין חיים. מובן? אז תחלימי כבר כי פאקינג משעמם בבצפר בלעדייך

InfernalMajesty

New member
האממממממממממממממ../images/Emo12.gif

איזה סרטים היו לי בבצפר היום באמצע השיעור אנגלית נפלה לי העדשה מהעין אז הלכתי לשירותים איתה ביד לנסות להחזיר אותה באתי לשירותים שתפתי ידיים ואז היא נפלה לי לכיור של בצפר!!!!!!!!
הלכתי לאחות לשאול אולי יש לה נוזל עדשות ולא היה [חחח כן ממש ציפיתי שיהיה] קיצר הלכתי לחדר מורים לקחת כוס מילאתי במים ושמתי ת'עדשה בפנים
הסתובבתי שעה וחצי עם עדשה אחת ועם עוד עדשה בתוך כוס מים חחח כל שניה הסתכלתי לתוך הכוס [חח וואי זה נשמע רע] לראות אם היא עדיין שם ואנשים חשבו שאני מגדלת שם דג
טוב זהו

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה משעשעת את
עלק... "כולם חשבו שאני מגדלת שם דג.." חחחחחחחחחחחח אוי נקרעתי....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה סרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך מכירה את ההרגשה!!!!!!! שייוווו עדשות זה פשוט סבללל!!!!!!!! אבל לא נורא.. שמעי אל תשאלי מה היה לי עם העדשות! מקרה ראשון- חזרתי מפולין מהמשלחת והייתי חולה אששש...והכל היה חרא אצלי...היה לי חום...הגרון שרף ליייי... האף כולו מנוזל...האוזניים +הלחץ של המטוס המזדיין... ועוד ישבו לידי שתיי דוסיות מעצבנות!!!!!! גררררר קיצר העיניים שלי התייבשו עם העדשות ופשוט כל כך סבלתי עד שלא יכלתי והורדתי את העדשות למיכלית נידת שיש לי! וכולי לא מסוגלת לחיות ככה... טוב אני יורדת מהמטוס נתקעת באנשים נתקעת בחפצים השעה הייתה 4 לפנות בוקר...לא רואה כלום! לא רואה תמזוודה שלי לא רואה את אמא שלי...כולם אומרים לי "הדר בואי נצטלם" יאאא ראבק זוזו ממני!! אני רוצה את אמא!!! =( כל הטיול היה לכם להצטלם עכשיו נזכרתם לי? כשאנחנו חוזרים הביתה?! >:( קיצררר.. רציתי למות עם העדשות האלו! ומאז עשיתי עדשות חודשיות...כיאלו כל חודש אני מחליפה.. אז מקרה שני שלי היה שלפני איזה שבועים הלכנו לפלמחים בלה בלה בלה ..,*לא מעניין* בסוף "הערב" (לפנות בוקר) נכנסנו למים שחיה לילית עירומים. (ככה זה כשאנחנו בפלמחים המים קוראים לנו לבוא אליהם...=/) והיו גליםםםם את לא מתארת לעצמך איזה גלים היו!!! סחפו אותנו כמו זבוב בתוך אמבטיה אין לי מושג המ הקשר אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש..=/ קיצר אני מנסה לחיות שם בין כל הגלים...ומנסה לנשום וכזה כל שניה מנסה להעיף מים מהפנים שלי ללא הצלחה כדי שלא יכנסו לי לעדשות פתאוווםםם!! עדשה אחת "התעקמה" לי בתוך העין!!! מה עושים מה עושים?????????. התחלתי לנסות להחזיר אותה למקום בסוף היא נפלה לי למים!!! אעעע...אמרתי יאלה כפרעות. על העדשות במילא אני צריכה לשים עוד יומיים חדשות (כי הן חודשיות והפג שלהן עבר זמנו) והוצאתי גם את השניה...ועכשיו בים התיכון יש 2 עדשות מעגניבות שלי! =) יא

InfernalMajesty

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחח הצורת כתיבה שלך הורגת אותי

פחחחח../images/Emo6.gif

דוגרי הפרחולה הזאת
חחח בדר"כ אני מפחדת לפתוח הודעות שלה כי אני יודעת שהן ארוכות חווושרמוטה (גם עכשיו לא פתחתי!!! כי אין לי כוח ואם אני אפתח אז אני אהיה חייבת לקרוא.... חחח נכון שהיא ארוכה כזאת?)

חחחחחחחחחחחחחחחח

דיי דיי תפסיקו...=/ אני לא פרחולה.. =/ אהממפפפ...נו טוב מה מה??? מה זה נו טוב?! O_O קיצר אתם מתים עליי אז זהו ומה הכוונה צורת הכתיבה שלי? כיאלו במובן חיובי או שלילי?

בכלל לא פרחולע...את פוווול פרחולה

כאילו הכי פרחולה שיש...פאקאאא /= בוביייייי קטןןןןןןןן...הכי מצחיקה בארץ o_O

חחחח חמודה!! ../images/Emo13.gif

אני יודעת שבלעדיי הביצפר והעולם בכלליות לא שורד אבל מה אני אעשה?! גם לילדה חוסה יש לעיתים מחלות ודברים מזוהמים... חיחיח אה ושיר הכנתי לך שנה טובה

למעלה