ס, טעות

חריקת

New member
לכולם כנסו

מי שלא הבין אין לי שום כוונה לדבר לא יפה אבל מה לעשות שאני מתעצצבן מהר אז תחליטו איך כדאי לדבר אתי אני מוצא לנכול לישאול את השאלה פה אז אני ישאל את השאלה פה אז אל תחשבו שסתם באתי להפריע תודה

fliperit

New member
אני אגיד לך מה לעשות

פה זאת לא שיחה פנים אל פנים. לפני שאתה כותב תשובה, תשב, תנשום 4 נשימות מוקות- ורק אז תגיב. אולי אז ההודעות שלך לא יהיו צרור שלקללות, אלא הודעות בטוב טעם. אם לא באת להפריע- אז אל תפריע. תקרא, תלמד, תשאל ותהיה נחמד

חריקת

New member
אני משתדל

אני משתדל להיות נחמד אבל מה לעשות שתוקפים אותי ללא סיבה עם לא היו מוחקים היית רואה איזה קבלת פנים מגעילה

ווינגז

New member
הגבתי לך כבר במסר

אבל בכל אופן - בואו נסכם שמפה מתחיל דף חדש, וכולנו עוצרים וסופרים עד מיליון כשאנחנו רואים הודעה שמעצבנת אותנו. עד שנגיע למיליון, סביר להניח שאחת מאיתנו (מורן, יעל או אני) כבר נדאג למחוק אותה או לטפל בבעיה, ולכן אין צורך להתעצבן.

fliperit

New member
ראיתי איך הגיבו לך....

ואני חייבת להגיד, שיותר עצבן אותי מה שאתה כתבת ממה שהיא כתבה... יש הבדל עצום בין חוס נחמדות לבין קללות. יש אנשים לא נחמדים (סוסונת משוגעת- אני לא רומזת שאת כזאת!!!) וזה מקובל. קללות זה דבר לא מקובל בפורום..וגם לא צריך להיות מקובל בשום מקום בחברה. שים לב להבא

מההתחלה רשם סתם הודעות

בלי לשרשר וכשאמרו לו לשרשר הוא אמר שהוא יעשה מה שבא לו, הוא פתח סתם הודעה ללא תוכן וכתב "האגודה לשונאי יגור" וקילל מישהי... וגם אותי

ווינגז

New member
../images/Emo32.gifס, טעות../images/Emo67.gif

שרשור אוף טופיק הוא שרשור שמרכז בתוכו את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום (שהוא, כידוע, סוסים ורכיבה על סוסים). כידוע, הפורום הזה שואף להיות יותר ממקום ענייני לחלוטין. אנחנו בכל זאת קהילה מגובשת, ולכן יש מקום להודעות שלא קשורות לנושא הפוורום, כל עוד לא יסתובבו להן באופן חופשי בעמוד. לכן, את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום - בצפר, צבא, לימודים, תוכניות לחופש (חוץ מסוסים), קניות וכל מה שנראה לכם מתאים - יש לשרשר לפה.

ווינגז

New member
אין לי בעיה../images/Emo13.gif (אגב, כנסו)

רוצים מפגש צ'אט? באמת חשבנו להחזיר את המסורת הזו, פעם זה עבד טוב.

למעלה