עדכון אישי

אתי אתי

New member
../images/Emo32.gif עדכון אישי ../images/Emo160.gif

אנחנו עוברים לקליפורניה לשלוש שנים...מיד אחרי ליל הסדר
. זה לא יפריע לפעילות שלי בפורום, למעט חופשה שאקח עד שיהיה לי מחשב (בחול המועד כנראה), והפרשי השעות, ישראל משיגה ב 10 שעות

lulyK

New member
איזה כיף לכם. אני מתעלפת.

לאן בקליפורניה? אני כל כך ירוקה מקנאה.

אתי אתי

New member
קחי כוס מים...(-:

לעמק הסיליקון...אני בעיקר בפאניקה, וגם ממש עצוב לי להפרד מכולם. בטח אתחיל להתרגש בליל הסדר...

קלריסה

New member
אתוש, שיהיה בהצלחה

דרך הגב, עד כמה שידוע לי, בארה"ב נוטים לבחור בניתוח הקיסרי. מתאים לך?

מאחלת לכם הנאה מלאה!!!אולי בהתחלה

יהיה קצת קשה להתסגל לשינויים אבל זה שווה. כיף לכם!!!אנחנו עשינו את זה לפני כמה שנים-לאוסטרליה.

טיפוטף

New member
שיהיה בהצלחה!!!!

נשמע כייף. איך הילדים מגיבים לעניין? תעבדי שם?

אתי אתי

New member
תודה

הילדים מתרגשים. יודעים שיהיה קטע עם האנגלית, אבל לא עושים מזה עניין. לגבי עבודה, אני אהיה באתר שלי, ובעיקר אמא. 4 זה כבר לא צחוק...(האמת שגם 2...)

אתי אתי

New member
תודה תודה

קיסרי - ממש לא מבחירה!!! שלוש פעמים עשיתי את זה ב'כאילו', עם אפידורל כמה שיותר מהר. הפעם אני מקווה להחזיק לידה שלמה בלי משכחים. רוצה ללדת 'על באמת'...

חן123

New member
מתוקה, שיהיה בהצלחה

הנה, זה מגיע, מדהים, אה? בטח את כבר אורזת במרץ... לא יאמן שיהיה בהצלחה ואנחנו נמשיך כרגיל - רק מרחוק..

אתי אתי

New member
תודה...

מגיע מהר משתכננתי...אני לא אורזת כי אורזים לנו מהחברה שעושה הובלות, הם לא לוקחים סיכונים...אבל יש מלא עניינים סידוריים, וגם למיין מה לוקחים מה משאירים בארץ ומה מעבירים הלאה. בקיצור, לא חסר מה לעשות...

אתי אתי

New member
אוי מתוקה, מלח...

כי גם עברנו לפני שנה לבית שבנינו, והוא כזה מתוק... אז למה? כי זאת הזדמנות, כי זה חשוב לקריירה של בעלי, כי נלמד אנגלית כמו שצריך ונחווה דברים שאי אפשר אחרת, כי תמיד ידענו שנעשה את זה רק לא ידענו מתי. לגבי העסק, בגלל זה עליתי עם אתר לאויר, שאוכל להמשיך גם בלי נוכחות פיזית בישראל. זה שינוי שקרה לצורך הסתגלות למצב, ובפועל פותח המון אפשרויות חדשות. למשל יש לי לקוחה מניו יורק...

למעלה