, עדכונים, מקררים, אמבטיות,

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

חדש ומעודכן!!

אז אני רואה שמתי שאני לא מעדכנת-לא נכנסים...וחבל!! אני מעדכנת יום יום,כל פעם משהו אחר ואני לא צריכה לעבור פורום פורום כדי להזכיר! אני יושבת שעות שלמות ביום,כדי לעשות רשומות טובות ויפות בשבילכם! אז כנסו! אני אעדכן על תכניותיי להמשך-(כמובן שיש כמה התבדחויות על עדות,אבל אין לייחס לזה חשיבות,גם אני מתבדחת על המוצא שלי...בדיחה היא בדיחה...) אז ככה: אתמול-איך מזהים גרוזיני? היום-איך מזהים פרסי? מחר-איך מזהים כורדי? מחרתיים-איך מזהים מורה? עוד-3 ימים-דברים שקורים עם מורות... עוד 4 ימים-ועכשיו לבחירתכם!(יום שני אני נוסעת,ולכן אני משאירה רשומה,(אני נוסעת רק ל-3-4 ימים)בה אתם תוכלו להגיד את דעתכם על הבלוג,אם יש משהו לשפר או משהו מפריע לכם וכו'...) אני בודקת יום יום בסטטיסטיקה ורואה כמה נכנסים,יש די הרבה,אבל אני רואה שבזמן הלימודים(בימים שאין חופש)יש סביב ה-100 נכנסים...חבל שזה כ"כ קצת,אבל תמיד אשמח אם תיכנסו כולכם ותגיבו! ותזכרו!אני לא צריכה לבוא כל עדכון כדי שישימו לב ויכנסו!יום יום הבלוג מעודכן!כולכם מוזמנים להכנס ולהנות! ד"א,תוכניותי אחרי החופשה שלי,זה לסדר את הבלוג לפי בקשתכם,ואחחר כך,אעשה איך מזהים מרוקאי?ואיך מזהים רומני(?) יום למחרת...! אל תדאגו,אני חצי מרוקאית חצי רומניה.... ואחר כך אעשה"הכלאות"שזה מה יוצא מ***ו***(עדות)?? איך זה נשמע? יאללה כנסו!!!!

0r0r

New member
../images/Emo32.gif, עדכונים, מקררים, אמבטיות,

תנורים... אנטי-זאכיין עזבו זה השעמום שלי

0r0r

New member
חחחחחח נולית השתגעת היום

עכשיו שאני רואה את השעה אני מבין הכל

sh53

New member
הזמנה לפורום חברויות (613)

פורום חברויות פותח את הלב, ומוכן לקבל כל מי שאוהב. פורום חברותי במיוחד ומאוד ידידותי. שווה להיכנס ולהצטרף לקהילתנו. אז כנסו ותתחברו, ואם תצטרכו, תקבלו את עזרתנו

למעלה