חדש ומעודכן!!
אז אני רואה שמתי שאני לא מעדכנת-לא נכנסים...וחבל!! אני מעדכנת יום יום,כל פעם משהו אחר ואני לא צריכה לעבור פורום פורום כדי להזכיר! אני יושבת שעות שלמות ביום,כדי לעשות רשומות טובות ויפות בשבילכם! אז כנסו! אני אעדכן על תכניותיי להמשך-(כמובן שיש כמה התבדחויות על עדות,אבל אין לייחס לזה חשיבות,גם אני מתבדחת על המוצא שלי...בדיחה היא בדיחה...) אז ככה: אתמול-איך מזהים גרוזיני? היום-איך מזהים פרסי? מחר-איך מזהים כורדי? מחרתיים-איך מזהים מורה? עוד-3 ימים-דברים שקורים עם מורות... עוד 4 ימים-ועכשיו לבחירתכם!(יום שני אני נוסעת,ולכן אני משאירה רשומה,(אני נוסעת רק ל-3-4 ימים)בה אתם תוכלו להגיד את דעתכם על הבלוג,אם יש משהו לשפר או משהו מפריע לכם וכו'...) אני בודקת יום יום בסטטיסטיקה ורואה כמה נכנסים,יש די הרבה,אבל אני רואה שבזמן הלימודים(בימים שאין חופש)יש סביב ה-100 נכנסים...חבל שזה כ"כ קצת,אבל תמיד אשמח אם תיכנסו כולכם ותגיבו! ותזכרו!אני לא צריכה לבוא כל עדכון כדי שישימו לב ויכנסו!יום יום הבלוג מעודכן!כולכם מוזמנים להכנס ולהנות! ד"א,תוכניותי אחרי החופשה שלי,זה לסדר את הבלוג לפי בקשתכם,ואחחר כך,אעשה איך מזהים מרוקאי?ואיך מזהים רומני(?) יום למחרת...! אל תדאגו,אני חצי מרוקאית חצי רומניה.... ואחר כך אעשה"הכלאות"שזה מה יוצא מ***ו***(עדות)?? איך זה נשמע? יאללה כנסו!!!!