עוגיית בוטנים של פסח

תרומה והגיל הרך ב-../images/Emo43.gif אנשים

דפנה תייר, מתמחה בהנחיית הורים, תתארח מחר החל משעה 10:30 בפורום יחידניות מבחירה-המשפחה ותשיב על שאלות בנושא התמודדות עם הגיל הרך. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1675&msgid=97097812
תושבי אשדוד והסביבה - היכונו לבזאר מכירות ענק. כל פריט בבזאר ימכר ב-1 ש"ח בלבד, אל תפספסו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=97069729

זה נשמע חמוד אבל..לא אלך לשם..

מה אעשה שם?אקנה שטויות ודברים משומשים? כאילו...זה נחמד לפעמים כשבא לך לעשות משו שאתה לא רגיל אליו.. אבל זה מיותר בשבילי.. כל מה שאני רוצה וצריכה יש לי(כמעט הכל) וגם מה שאין לי הפסטיבל הזה לא יכול לממן לי את זה חח... ובטח שלא בשקל

חחחח מי הולך לזה!?!?

רק הילדים הקטנים..חוץ מזה הם מביאים אאת כל מה שהם לא משתמשים בו בבית ומוכרים חח

איזה מחשב איטי ..אני עכשיו במלון:S

גגררר איזה מחשב איתי שזה למות..שעתיים לקח לי להכנס לפורום הזה... ועעע אי אפשר להוריד פה אי סי קיו.... איזה מחשב נוד...

נווה אטיב..באתי טיפונת כזה עד 7 בערב

סתם אני עכשיו יושבת בקבלה,אמא שלי תכף הולכת לעשות טיפול ספא פה אז אני נשארת בקבלה בינתיים כי אין פה אף אחד חח.. בצהריים אהיה בבריכה
נחמד פה אבל..יש חימומון כזה פרטי,3 מחשבים,גרעינים הבאתי חחח..משעמם קצת בינתיים אבל אני מעדכנת את הבלוג שלי חחחח.... אם תחליט להכנס הנה הקישור... www.blog.tapuz.co.il/tfilatoavim סתם תסריט....
אבל חמוד...

תחליטי***

נחמד שיש לי אמא שמנהלת ספא... פעם הבאה תבואי איתי רז
גררר קמתי כזה מוקדם והחלטתי יאלה לספא חחח.... יזה הזוי......

חחח אצלי העירו אותי מוקדם..

כדי ללכת לעשות בדיקות דם ושובבב האחות הטיפשה הכניסה לי פעמיים את המחט לוריד אחד ואז לא ממש מעט והיא הוציאה את המחט והכניסה לי לוריד אחר ובינתיים היא אמרה לי שזה בגלל שיש לי ורידונים ודיברה ודיברה ודיברה חח והיא לא הבינה עד כמה זה כואףףף :( ד"א זה לא נכנס לי לבלוג זה רושם אין אפשרות לאתר דף זה

כשאהיה בבית אשלח לך שוטב קישור.ובקשר לבדיקה..

לי קרהמשו אחר.. הוציאו לי דם..ואז קמתי כזה ונהיהלי סחרחורת כמו בסרטים שהכל מטושטש חח.. מזל שהיה לידי כיסא..מהר ישבתי.. זה היה מפחיד כמעט התעלפתי..איזו הרגשה מוזרה ולא נעימה זו...:S

עוש שבוע שבועיים ככה לא יודעת חח

במילא לא בראש שלי לבוא.. אמרו שלא מתקלחים ביום הראשון והאחרון..איזה קמצנים.. ואנחנו במדבר ככה שהשירותים והמקלחות יהיו נידיים.איכסה...ולישון באוהל עם העכבישים והג'וקים כמו בכל שנה.. מסעות גרועים יש לנו...בית ספר ללא תקציב חח

חח איכסס

הכי כיף להישאר בבית אני אחרי שנה שעברה אמרתי שאני בחייםם לא ייצא יותר למסעות ודברים כאלה זה הדבר הכי מעפן בעולםםם ישנו באוהלים שעהה עד שאני וחברה שלי הקמנו אותו והיום השני היה על הפנים הלכנו מלאאא ואני יש לי בעיות עם אוכל אני לא יכולה לאכול ליד הרבה אנשים (כן כן אני מוזרה בזה) אז לא אכלתי כלום שלושה ימים והיו לי סחרחורות כאבי ראש התעלפתי על איזה סלע חח ועיקמתי את הרגל על איזה אבן :( ובנוסף לכל ישנו על סלעים נשבר לי הגב.. כשחזרתי הביתה אמא שלי ישר אמרה לי,חח זה היה די מצחיק, "לא אכלת כלום נכון" ואז הסתכלתי עליה והשבתי "בטח שאכלתי" חח ואז בבוקר אחרי שישנתי במיטה החמימה והנעימה שלי הסתכלתי על הרגל והיא הייתה ממש נפוחההה לא פלאא שכאב לי רצח

למעלה