עוד שבועיים בצפר!!!

אוי !! איזה יופי !!

אני אישית חושבת שזה סבחלה לחזור לבצפר ! תכלס , הבצפר שלי מעפן ( נכון סיון ?) לא עושים כלום...לא לומדים כלום.. והשנה אני לא לומדת חנ"ג ! כפרעעעעעע על הרגל שלי !( מיכל לא נכנסה בי ! סיון יא סוטה אחת !!! ) וחוץ מזה שזאת השנה האחרונה שלי כתלמידה תיכון במדינת ישראל ! מממ...למרות שהשנה אין מצב שאני מצליחה להגיע לבצפר... סיון , ראית איך שינו את כל הקווים ?!? אין לי מושג על מה אני צריכה לעלות...ואם אני אלך לאיבוד ?! את תבואי לחלץ אותי ??? טוב...אני אשתוק...השעה רק 10 בבוקר ואני ישנתי......4 שעות ! חיים יפים !!!

The Macker Girl

New member
יופי?!?!?!

אני רק חושבת על כל הבגרויות שיש לי לעבור השנה, ובא לי למות...

גם לי יש הרבה בגרויות...

אבל אני לא מודאגת...באיזה שהיא צורה מיסתורית אני מצליחה לעבור את ה80 בכל הבגרויות שלי...הדבר היחיד שמפחיד אותי זה ה5 יחידות באנגלית בעעע !

סיונול

New member
לא אומרים את זה בקול! אני בהכחשה

אנלא מתכוונת לחזור לבצפר כל כך.. נם!!! כן הדר.. השנה תראי אותי אפילו פחות:) אנחנו בכל אופן באמת לא לומדים כי זו הכיתה שלי.. אבל הצעקות.. וייז מייר ( יאפ ידייש ) ...! אני לא למדתי שנה שעברה חנ"ג.. בגלל כל המחלות שתקפו אותי בחופש...:) נם זה היה שולט.. אבל איכשהו עדין יש לי נכשל השנה בספורט... אמממ.. כנראה שכשאומרים להגיש עבודה במקום להשתתף הם באמת מתכוונים לזה.. ולא לא ראיתי איך שינו את הקווים כי אנלא נוסעת בפנימי, בשביל זה יש אמא אבא והכי חשוב ב-נ-י הנהג הפרטי שלי:) דרך אגב יש שירות חדש.. בני שירותי הסעות בע"מ... להזמנות נא ליצור איתי קשר..( כי הכסף כמובן הולך אליי) ובתמורה לתשלום נוסף אתם יכולים לקבל ה-כל..

זה לא פייר שיש לך אח גדול !../images/Emo46.gif

מה אני יגיד לך...התחננתי לאבא שלי שיסע על 160 אבל עכשיו הוא עושה לי פרצופים וכאלו...אני לא מבינה מה הבעיה שלו ! תמיד שהוא מקבל שלילה יש נהג שלוקח אותי לבצפר אבל לאאאאאא אבא שלי אגואיסט וחושב רק על עצמו ! את רוצה להחליף איתי משפחה ?! יש לי אחות תאומה שמחובת לצד הילדותי של החיים , אמא מרוקאית עם מבטא ארגנטינאי ,אבא ששובר קירות ואח קטן שבקלות אפשר להפוך אותו לכלב ! צריך יותר מזה ?? החיים שלי מ-ו-ש-ל-מ-י-ם ! ומה לך יש ?! את בני האגדי !! שטויות ! זה כלום לעומת מה שיש לי !

סיונול

New member
החלפות!! וופייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת יש לך אבא חוצפן... אבל לא ממש בא לי החלפות כי אבא שלי מוכן לקחת אותי לאילת סתם בשביל הכייף ולהחזיר:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וופי. עשינו תחרות משפחות.. ובכללי אני מנצחת תמיד באופן טבעי... כי לי יש את סילבי!!!! כל מילה מיותרת .. למרות שאמא של אנפה ( שרי.. יאפ.. המורה לשל"ח...) היא דיי תחרות בשביל סילבי.. אבל רומנים תמיד לוקחים...

*מתערבת*

וכן נכנסתי בהדר קפצו ליייייי... כפעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעערות

אוי !

הלוואי והיית נכנסת בי כפרע שלי ! את במקרה יכולה להצמיח זין ?? ( אני חייבת להפסיק לראות הנטאי :/)

נצל''ש לצליל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתנצלת 1000000000 פעם אני לא אשמה שאחי הגדול בן זונה...

The Macker Girl

New member
זה בסדר, מותק...

פשוט כפיר ברגילה, אז הוא רוצה לראות ת'סרטים... אז אם תוכלי לסדר עניינים עד מחר, זה יהיה מצויין :) ודי להתנצל!!!

אההה הבינותי... ../images/Emo4.gif

בכל אופן סליחההההההה
ותגידי גם לכפיר... ואני אשתדל פשוט אני שומרת בעעע... אז זה קצת בעיה... סליחה... מצטערת....

מורן 1986

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

למה תמיד מזכירים את זה ?????
זה החופש האחרון שלי ....
העיקר שאחרי זה יש צבא
- זו מחשבה מעודדת לסיום הלימודים

The Macker Girl

New member
זה גם החופש האחרון שלי, זה בסדר...

בעצם זה לא בסדר, אבל מה אפשר לעשות...

מההההההההה????

אני מצלמת את זה..... ושומרת... שתהיי בצבא ותבכי אני אזכיר לך את המשפט הזה.... אני לא מאמינה שאמרת את זה אני מרחמת על אנשים שחושבים על הצבא ככה. תשארייייייי בביצפרררררררררר

מורן 1986

New member
למה לא ?

הייתי בגדנ"ע השנה והיה ממש כיף ! אני יודעת שהצבא לא יהיה ככה ... אבל הקטע שאתה משרת את המדינה שלך !! ועושה משהו למען המולדת .... זה דבר מקסים אני יודעת שמתי שאני אהיה בצבא זה יהיה קשה ... ובטח שאני אבכה כאן בפורום .... אבל זה לא שנה את העניין שזו גאווה לשרת את ארצינו ומולדתניו !!!

למעלה