עומר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D DredLox New member 20/4/07 #2 דבר ראשון...מה אתה מתלהב? בסוף לא עלית... אלא אם כן אתה עם מנצ'סטר, ואז מה הקטע? : ) ודבר שני, אתה משחק בחדש???? אני לא סובל את זה...אני עדיין משחק בסי אמ 00\01 : )
דבר ראשון...מה אתה מתלהב? בסוף לא עלית... אלא אם כן אתה עם מנצ'סטר, ואז מה הקטע? : ) ודבר שני, אתה משחק בחדש???? אני לא סובל את זה...אני עדיין משחק בסי אמ 00\01 : )
ס סנעיר New member 20/4/07 #3 יצאתי מאולד טראפורד עם ראש מורם! אבל בגביע אופ"א :| ונראה לך שיש לי ברירה? אני עד עכשיו מחפש את הגרסאות הישנות. כל פעם שאני חושב שהצלחתי למצוא את זה באי-מיול מסתבר שזה עוד סרט זימה מלא בזרע :|
יצאתי מאולד טראפורד עם ראש מורם! אבל בגביע אופ"א :| ונראה לך שיש לי ברירה? אני עד עכשיו מחפש את הגרסאות הישנות. כל פעם שאני חושב שהצלחתי למצוא את זה באי-מיול מסתבר שזה עוד סרט זימה מלא בזרע :|
C C L A Y M A N New member 20/4/07 #4 [יב] חחח : ) תבוא אלי אני אצרוב לך.. היה לך את הישן שעוד הייתה מותקנת הליגה הישראלית...זה הכי חזק : ))
[יב] חחח : ) תבוא אלי אני אצרוב לך.. היה לך את הישן שעוד הייתה מותקנת הליגה הישראלית...זה הכי חזק : ))