עוף לשבת

../images/Emo91.gif אירוח בפורום

הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש מתארח בפורום "הורים לילדים גאים" בשבת, שעה 21:00. ארז ניסימוב ברוש, פסיכולוג המתמחה בתחום של זהות והעדפה מינית. הוא נותן יעוץ וטיפול בהקשר של זהות מינית והעדפה מינית להומוסקסואלים, לסביות וביסקסואלים. כמו כן נותן ארז יעוץ וטיפול זוגי ומשפחתי בהקשר זה ובכלל זה להורים. עיקר עבודתו עם מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לרשום שאלותיכם...

p r u d e n s

New member
ניצלו"ש../images/Emo182.gif|מרי|

אני בתקופת מושפעוּת של "שרה הטבעות", וחשבתי- האם יש עוד כמוני בפורום? אם כן-אז אולי נמצא משהו במשותף? ובנוסף שמתי לב לעובדה-אימצתי את מרי! אז חשבתי- אולי אני אקים את אגודת "גם אני אימצתי הוביט"? בקרו במכלאה העירונית ותראו את מי שיש לנו להציע! פרודו בגינס סאמוייז גמג'י ופרגרין טוק מחכים שתאמצו אותם! איך? פשוט משרשרים להודעה הזו בלבד: "אני רוצה לאמץ הוביט" ואת שם ההוביט שאתן רוצות לאמץ. ומה אז? אחר כך, בכל פעם שתכתבו הודעה, שימו את אייקון ההוביט שלכן בכותרת. למשל: "מה קורה?|סאם|" רשות להוסיף לחתימה את המשפט "גם אני אימצתי הוביט!" בתוספת ההוביט שאימצתן. מובן? אז קדימה! הוביטים חסרי בית מבקשים בית חם! הפלך כבר פאסה, תנו להוביטים להשתרש בכותרות שלכן...
במקרה של ביקוש רב יתווספו גם אלרונד, גימלי, לגולס, ארגורן וכו'.
לבנים מעוניינים מוצעות ארווין ואאיווין

gloom

New member
אני מאמץ את פיפין|פיפין|../images/Emo66.gif

ואני גם מושפע משר (פי) הטבעות וגם אני אימצתי הוביט

p r u d e n s

New member
הידד!../images/Emo182.gif|מרי|

כל ההוביטים מצאו בית חם! ועכשיו, לא בא לכם לאמץ את גנדאלף בילבו לגולאס גימלי ארוון איאווין דנתור ואלרונד?

אני אישית לא מתה על שר הטבעות..

אבל ראיתי את שניהם! ומשמ לא התחברתי לסרט.. מה שכן אני אוהבת את ההוא עם הזקנקן השחור.. גררר הוא מושלם! הוא היה בשער של פנאי פלוס לא מזמן.. אני רק לא יודעת איך קוראים לו.

p r u d e n s

New member
מצטערת.../images/Emo182.gif|מרי|

יש בסרט הרבה מושלמים עם זקן שחור, והם לא עומדים לאימוץ.

טוב אני לא ממש שייכת לפורום הזה

אבל צפיתי בו... לפי השם ציפיתי לדיונים שטחייים כאלו אבל הוא דווקא ממש חביב... בכל מקרה: דריה? סדרה חביבה למדי. מכירים? גם די קשורה לפורום הזה טוב פעם לפני שנים רבות היה לה פורום משלה ואז הפסיקו לשדר אותה והפורום נהיה מעוזם של אנטיפתיים למיניהם (אני לא ממש בטוחה מזה אנטיפת אבל אני משתמשת במילה בכל מקרה. אני שונאת את עצמי על זה.) ואז שונה שמה לציניות ושניויות הין השאר גם כדי למשוך קהל רחב יותר... זה לא עבד והפורום ממש מת, אז עיזרו לנו למען מטרה נעלה זו ובקרו בפורום ואם אהבתם גם תישארו בבקשה?

daryaM

New member
מכל הפורומים..

בחרת את היחיד שנבחרת הפוטבול עלולה לבקר בו. מזל שהם לא יודעים לקרוא. [OOC: הכל ברוח טובה!
]

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!

למעלה