עוף מטוגן...

Principesa Reut

New member
../images/Emo32.gif עוף מטוגן...

תגידו, מה אני אמורה להסיק מההורסקופ שלי (ע"פ תפוז...)
הדברים עדיין אינם קורים כפי שאתם רוצים, בלשון המעטה.

python 4

New member
זה אומר שבוסקו עדיין נשוי.

צר לי, רעות. כניחומים, קבלי
עד חשבון ה-
.

LauraLF

New member
התפילה היומית

השרי היא יפה השיר הכי חכמה השרי היא יפה השרי היא חכמה..

python 4

New member
או לפי הנוסח הספרדי:

ברוך אתה הלואיס, אלוהינו מלך העולם, אשר ציוונו במצוותיו וציוונו להוריד תמונה בלי חול-צה (אאאאאאמממממן!)

python 4

New member
שלום כולם! יש לי סקר חדש!

והפעם סקר לבנים שבניכם (או לבנים ברוחן) OK, שימו לב. נניח והייתם נתקלים פתאום באייבי ברחוב. האם: א. הייתם קורעים מעליה את בגדיה וגורמים לה לשכוח מי זה סם ב. הייתם יורדים על ברככם ומודים לאלוהים על מזלכם הטוב, ואז מבצעים מה שכתוב ב- א' ג. הייתם מחמיאים לה על התסרוקת החדשה, ואז מבצעים מה שכתוב ב- א' ד. הייתם שולפים אקדח, יורים בג'ולי, ואז מבצעים את מה שכתוב ב- א' ה. הייתם חוזרים לראות אוז כי נגמרו הפרסומות (ובהפסקת הפרסומות הבאה הייתם עושים מה שכתוב ב- א') ביי!

Bow Wow4

New member
כל התשובות

לא נכונות! אני יגיד לך מה יקרה אם אני יתקל באייבי פתאום ברחוב: המשך הפרק מאתמול: אני חוזר מהדייט שלי עם קיי אחרי שליוויתי אותה הבייתה. יש לי פלאשבק על הנשיקה הרטובה שהדבקתי לה. אני אומר לעצמי שאני יהיה חייב להשיג אותה ולגרום לה לשכוח ממיגל. אני הולך ברחוב שלפתע אני פוגש את אייבי, אוחזת שקית אטומה. אני אומר לה: שלום גברת קריין. והיא עונה לי: שלום...אה... אלעד, אני משלים אותה. מה שלומך, היא שואלת. מצוין, אני עונה. מה...מה יש לך בשקית? ברגע שאני שואל אותה את השאלה הזאת פניה נופלות... היא לא עונה. אז אני אומר לה: "רגע אחד, את לא צריכה להגיד לי מה יש לך בשקית. אני כבר יודע. זה קשור לאיב ראסל נכון?" אייבי נשארת עם פני הפוקר שלה... בינתיים במטבח בנט - סם וגרייס מגיעים למטבח ורואים אותה מחייכת לעצמה. "אני רואה שנהנית מהדייט שלך הערב עם אלעד", אמר סם. "די אבא! זה מביך! אני לא הולכת לדבר איתך על חיי החברה שלי", היא עונה לו. גרייס מציעה לעשות להם תה צמחים אבל היא נזכרת שהצמחים נגמרו לה ולכן היא מחליטה ללכת לבית של טאביתה להביא קצת צמחים. מחוץ לבוק-קפה - צ'אד רואה את וויטני שרה את השיר "איינג'לס פליי-אוואי" בשנית. ושוב יש לו פלשבק מאותו ערב בבקתה, ומאותו ערב בבוק קפה שהוא נזכר בערב בבקתה. הוא שואל אותה מה המצב, מה קורה והיא אומרת לו שיש לה חדשות לספר לו... צ'אד נראה מודאג. בחזרה אליי ואל אייבי: אני יודע שמה שיש לך בשקית קשור לאיב ראסל, אני אומר לאייבי. אייבי לא עונה... "זה כובע הלובסטר שהיא זכתה בו היום בלובסטר שאק יחד עם ג'וליאן, את וג'ולי מתכננים משהו מיוחד הערב אם את מבינה למה אני מתכוון?" "כן...כן, זה זה... זה מה שיש לי בשקית..עלית עליי", היא אמרה. לפתע ג'וליאן מגיע אלינו ושואל בכעס: "מה הולך כאן? רגע אחד...אתם לא צריכים להגיד לי...עכשיו הכל ברור לי...". הפנים שלי ושל אייבי נופלות. במטבח בנט, סם וקיי מדברים על אהבה ומשמעות החיים. קיי אומרת לאבא שלה שהפעם יש לה הרגשה טובה לגבי אלעד ושהוא יהיה איתה לנצח ואין מצב שהוא יבגוד בה או באמונה. אז סם אומר לה: "אבל מקודם אמרת שאת לא רוצה לשוחח על הנושא הזה איתי. מה גרם לך לשנות את דעתך? רגע אחד...עכשיו הכל ברור לי..." בינתיים, מחוץ לבית של טאבי, גרייס דופקת בדלת ואין עונה. לפתע האנג'ל-ברט מגיעה משומקום. גרייס אומרת לה בבהלה: "אוי לא...לא שוב...." אז האנג'ל ברט אומרת לה: "באתי בשבילך גרייס" גרייס עונה: "זה הכל? באת רק בשבילי? חייב להיות לך מניע נסתר..." אנג'ל-ברט: "למעשה יש לי..." גרייס: "אז מהו? למה שוב באת? רגע אחד...את לא צריכה לספר לי...אני יודעת בדיוק למה באת..." אנג'ל-ברט: "את יודעת?" גרייס: "כן, אני יודעת... -רגע של מתח- גרייס: "באת ללמד אותי שיעורי משחק, אחרי הזוועה שהייתה היום בשירותי הלובסטר שאק שהתסריטאי קרא לה סצינת חלום מרגשת..." אנג'ל-ברט: "נכון גרייס, באתי ללמד אותך לשחק. ואת תראי שאחרי כמה שיעורים איתי יתנו לך תפקידים הרבה יותר גדולים...בסדרות הרבה יותר מוצלחות...כמו ג'אג למשל..." בחזרה לרחוב - אני, אייבי וג'וליאן שם. ג'וליאן: מה אתה עושה פה עם...אשתי? אלעד: "שום דבר מיוחד, למה, יש בעיות?" ג'וליאן: "יותר מדי... " מבלי הזהרה מוקדמת, ג'ולי מוציא אקדח ומכוון אותו אליי... ג'וליאן: "יש לך מילים אחרונות להגיד"... לפני שאני מספיק להוציא מילה - נשמעת ירייה.... --כתוביות סיום--

AsHtOn GiRl 3

New member
חח שלי דווקא מאוד נכון../images/Emo26.gif

והנה מגיע לו סוף-סוף יום שאפשר לרוות ממנו קצת נחת. כאילו שביתה!!! איזה כייף!!!!

אה אבל שכחת משהן אלעד

אחרי שיחת הנפש של קיי וסאם הלכה ברחוב ופתאום במי היא נתקלת נאנג'ל ברט המעצבנת, הם נקלעות לריב נורא והיום שבו לבסוף קיי מנצחת אך סובלת צפציעות קלות אני מתאתי אותה ברחוב וטיפלתי בה ואז היא גילתה למעשה היא דו-מינית וחלקנו נשיקה לוהטת

Bow Wow4

New member
אל רבוב יל המ שתא כובתבת...

תרקאי לנפי שתא שוחלת... קיי.או?

למעלה