עוף!

everynormal

New member
דווקא 005 היה קל

אבל הייתי כל כך לחוצה, שלא יכולתי להתרכז ועשיתי כאלה טעויות שאם המורה שלי תדע עליהם היא תביא לי מכות, ככה שנראה לי שאפילו המגן ה-95 שלי והמתכונת שקיבלתי בה 100 לא יעזרו.... לפחות יש מועד ב' ב-16/07 ומחר מתחילים שאלון 006

nothingman1

New member
נכון, הייתי בטוח שצדקתי בהכל

ואז הראו לי שטעיתי בחישוב של 1 א' ושהמשפט הגאוני שהמצאתי שאיתו הוכחתי את 4 לא נכון
מוזר, הייתי בטוח שזו פריצת דרך בתחום המתמטיקה

003 היה בדיחה, 005 ...(המשך יבוא בהודעה)..

...המשך! תקציר הפרק הקודם: חזקוש התחיל לפרט איך היה לו ב-005 התחלתי עם שאלה 5 ו-3 והצלחתי ביתר קלות ואז נקתעתי שעה על 1 שבילבל אותי טילים ובוסף לא הצלחתי ><

everynormal

New member
וואי התרגילים בהנדסה היו קלים בטירוף!

תגיד בשאלה 3 יצא לך שזווית GFB שווה 60? ובהסתברות א' יצא לך 0.5? ובחקירת משוואה ריבועית ב-א' יצא איקס קטן ממינוס אחד? ובשאלה 4 הנדסה EF יצא שווה 17 ס''מ? ויחס השטחים הוא חצי? טוב חפרתי! הייתי כל כך לחוצה כי לא הייתי רשומה באף כיתה ונהייתי סיר לחץ והמשבצות השחורות האלה גרמו לי לראות מטושטש ולא יכולתי להתרכז...

everynormal

New member
אבל זה כשפתרתי אותו בבית!

מה נראה לך, שזה מה שיצא לי בבגרות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם זה היה יוצא לי בבגרות הייתי מקבלת 100! פשוט בבית פתרתי את המבחן עוד הפעם וגילית שהוא ממש קל, ושבעצם בבגרות עשיתי מלא טעויות (כמו בשאלה שלמה בהנדסה שאלה ארבע) אבל לא נורא, היום גיליתי שכל הקבוצה שלי הולכת למועד ב' ושחצי מהילדים בכיתה חזרו בוכים הביתה אז אני לא לבד.....

Aline In Chains

New member
קיבלתי ב001 - 87.5 ../images/Emo7.gif

אבל המגן 65,הרס לי הכל
. ויש אתר עם תשובות, מי שרוצה אני אשים קישור.

MiMiMor

New member
006 היה.. היה...

): עצוב. כל כך כל כך קשה. מה זה היה צריך להיות?

everynormal

New member
גם המורה שלנו אמרה ש-006 ו-007 היו ממש קשים

היא אמרה שאפילו למורים בבית ספר היה קשה לפתור אותם!!

אני נוסעת שוב../images/Emo122.gif

תחכו לי פה
אממ וחה חה חה חה חה חה חה אני לא צריכה לעשות בגרויות! נה נה נה נה.

nothingman1

New member
היי, אני רבע אוסטרי!

תמסרי ד"ש להיינריך ופרידריך, קרובי המשפחה הרחוקים שלי

mary06

New member
007 ../images/Emo7.gif

סיבכו הכל..הכניסו הוכחות של הנדסה במרחב לוקטורים ודפקו אותנו במעריכיות..2 שאלות עשיתי נכון ואחת שכביכול הייתה הכי קלה 2/3 מהסעיפים לא נכונים..ואני עדיין לא יודעת איך עושים את זה /: מועד ב' /:

למעלה