אבל הייתי כל כך לחוצה, שלא יכולתי להתרכז ועשיתי כאלה טעויות שאם המורה שלי תדע עליהם היא תביא לי מכות, ככה שנראה לי שאפילו המגן ה-95 שלי והמתכונת שקיבלתי בה 100 לא יעזרו.... לפחות יש מועד ב' ב-16/07 ומחר מתחילים שאלון 006
...המשך! תקציר הפרק הקודם: חזקוש התחיל לפרט איך היה לו ב-005 התחלתי עם שאלה 5 ו-3 והצלחתי ביתר קלות ואז נקתעתי שעה על 1 שבילבל אותי טילים ובוסף לא הצלחתי ><
תגיד בשאלה 3 יצא לך שזווית GFB שווה 60? ובהסתברות א' יצא לך 0.5? ובחקירת משוואה ריבועית ב-א' יצא איקס קטן ממינוס אחד? ובשאלה 4 הנדסה EF יצא שווה 17 ס''מ? ויחס השטחים הוא חצי? טוב חפרתי! הייתי כל כך לחוצה כי לא הייתי רשומה באף כיתה ונהייתי סיר לחץ והמשבצות השחורות האלה גרמו לי לראות מטושטש ולא יכולתי להתרכז...
מה נראה לך, שזה מה שיצא לי בבגרות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם זה היה יוצא לי בבגרות הייתי מקבלת 100! פשוט בבית פתרתי את המבחן עוד הפעם וגילית שהוא ממש קל, ושבעצם בבגרות עשיתי מלא טעויות (כמו בשאלה שלמה בהנדסה שאלה ארבע) אבל לא נורא, היום גיליתי שכל הקבוצה שלי הולכת למועד ב' ושחצי מהילדים בכיתה חזרו בוכים הביתה אז אני לא לבד.....
סיבכו הכל..הכניסו הוכחות של הנדסה במרחב לוקטורים ודפקו אותנו במעריכיות..2 שאלות עשיתי נכון ואחת שכביכול הייתה הכי קלה 2/3 מהסעיפים לא נכונים..ואני עדיין לא יודעת איך עושים את זה /: מועד ב' /: