עות ופירסומים לסופ"ש _

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo32.gifעות ופירסומים לסופ"ש _../images/Emo189.gif

שרשרו לכאן כל מה שבא לכם שלא קשור...

חבר'ה אני חדשה פהההה כנסו נספר לכם.

בס"ד חבר'ה היי קוראים לי שלומית אני בת 19 מאור עקיבא בין היתר אני גם מקליטה שירים אבל זה לא כל כך קשור אני מחוברת בלב ובנשמה לזמר האחד ויחיד "צדי אור" הנשמה שלי אני בטוחה ששמעתם עליו!!!!!! קיצר חבר'ה תנו בדירוג לצדי .... ואגב מישהו ראה את הקליפ החדש שלו?! שתהיה לכם שבת שלוםםםםםםםםם כבר אוהבת

SALEM בהופעה 28.3.07 חופש פסח=-=//

בואו להיות חלק מהרליס החדש של סלאם בהופעה חגיגית רגע לפני צאת האלבום החדש. יום רביעי 28.3.07 שעת פתיחה 22:00 חופש פסח. מועדון הבארבי קיבוץ גלויות 52 ת"א. בפלייר יש את כל הפרטים הסעות, מכירה מוקדמת..... בנוסף חזרה מצולמת של SALEM ב Ynet.

Funky Giraffe

New member
מופע עשור חגיגי להדג נחש

בין האורחים, נכון להיום: לירוי מהסאיאן סופא קרו, Dj karve שהוא אלוף הDMC הצרפתי של 2005, מוקי, הג'ירפות, פורטיס, אהובה עוזרי ועוד צפו הפתעות 149 ש"ח בקופה 99 אם אתה קונה מאורנג' 19:00 פתיחת קופות 20:00 דלתות 21:30 עלייה לבמה אגב, ממש השבוע יצא לחנויות אלבום הסולו של שאנן סטריט "הבזק אור חולף", ובקרוב גם אלבום הסולו של בסיסט הלהקה, יאיא כהן אהרונוב.

shildo

New member
שליחי הבלוז עושים פינק פלויד!

ביום חמישי, 29.3 בשעה 2200 שליחי הבלוז מגיעים ל"ביט" בחיפה לתת כבוד לפינק פלויד במופע אדיר. שימו לב,במקום יש גם מטבח עשיר ומגוון ובר אקרקטיבי במיוחד מחיר התענוג: 50 שקלים בלבד למגיע עם פלאייר של המופע, ובונוס-1+1 על כל הבירות לכל מי שיגיע עם הפלאייר. ביט, שדרות הנשיא 124,חיפה לפרטים 0525785846 מומלץ בחום!

למעלה