עזרה-אוזניות

../images/Emo32.gifעזרה-אוזניות../images/Emo70.gif

אם אני לא טועה, יש פה כמה אנשים עם האוזניות האלה- Sony MDR-EX71SL עכשיו, השאלה שלי היא האם אפשרי לרוץ איתם? הם יושבות טוב באוזן או מחליקות? תודה:) כי זאת ההתלבטות היחידה שלי בינם לבין ה81...

עוד שאלה קטנה בנושא..:)

מה לגבי אחריות כשמזמינים מאתרים כמו-i-shopping4u.com/audiocubes.com? למישו יש ניסיון בזה? תודה!

mc 69

New member
נצלש

בחמישים דולר ללא אחריות זה טוב לקנות אותם לא בארץ?כי לא ראיתי אותם בשומקום בארץ

TheRealDeal

New member
MDR-EX71..

בהחלט אפשרי לרוץ איתן.. אבל תצטרך ללמוד לשים אותן, צריך לדחוף לאוזן עד שכל הגומי נמצא בתוך האוזן, ומתקבלת אטימה אקוסטית.. ככה מקבלים את האיכות הטובה ביותר מהאוזניות האלה.. אחרי שאתה לומד איך לשים אותן הן לא יפלו לך גם אם תנסה להפיל... אני אישית קניתי את הEX81, ואני דיי מרוצה, הקליפ הזה מסביב לאוזן לא מורגש בכלל, ויש אומרים שהאיכות שלהם טובה מהEX71. אפשר לקנות את 2 הדגמים בארץ בBuy4Less למשל.. אני לא אוהב אותם כ"כ, אבל הם מוכרים את הEX81 בערך במחיר שיצא לי לקנות מאודיוקיובס, אבל הם מוכרים את הגרסא האמריקאית (LP ולא SL) שבה החוט הוא באורך של קצת יותר ממטר, כשבSL החוט הוא חצי מטר עם מאריך של מטר שזה מאוד ארוך.. אבל Buy4Less מוכרים ברווח ענק.. בארה"ב האוזניות עולות כ30$, הם מוכרים ביותר מ300 ש"ח.. ותחשבו שהם קונים בזול יותר.. אז אני לא הייתי קונה אצלם.. חוץ מזה, אין סיבה שתצטרך אחריות.. אם תשתמש בהן כמו שצריך - למשל.. לא למשוך מהאוזן דרך החוט, אלא מהאוזניה עצמה. תאכסן אותן כמו שצריך.. וכל שאר הדברים שאתה יכול לחשוב עליהם..

למעלה