צריפינה יקרה אולי תנסי את הקרן של סמי עופר??<
בע"ה מנסיוני כשהיתי צריכה תרומות לניתוח פניתי אל דודו טופז והוא עזר כלומר לא הוא אלא אנשים טובים כמוכם עזרו לי שקל ועוד שקל נהיה הרבה. אם תרצי אני אשיג לך טלפון של סמי עופר הוא עוזר רק במתן כסף לתרופות את רק שולחת לו מכתבים רפואיים וצילומים של מרשמים הוא שולח לך תוך כמה ימים צ'ק. את רוצה שאברר לך את הטלפון שלו ? תכתבי לי מסר נשמה על איזה תרופות מדובר? לקחתי המון תרופות אבל זרקתי לצערי היתי נותת לך אם זה היה מתאים מאמי אני גם חולה בתסמונת טוראט חמורה מאוד לאחר ניתוח מוח שלא עזר בכלל.רק סבל המון וכסף המון. ונשארתי עם אותם טיקים אז תכתבי לי מסר אם תרצי שאברר את הטלפון של עמותת סמי עופר הוא מליונר והוא תורם רק עבור רפואה ותרופות לא מעבר לזה. אני ממתינה לכאן או לכאן תרשמי לי אם את צריכה את הטלפון או שלא. תוך עשר דקות אני משיגה לך אותו נשמה שתהיי בריאה רפואה שלמה אם התרופות הן בשבילך, או ליקרים לך רפואה שלמה אמן כן יהי רצון! (לא אני לא דתיה ממש לא אני מעשנת בשבת אבל מברכת על אוכל ושתיה ומה שאפשר, קוראת תהלים, אבל מעשנת בשבת) אז זהו רפואה שלמה ותכתבי לי מסר סמי עופר שמעתי שהוא אדם מדהים הוא לא מאלו ששוחכים מאיפה הם באו הוא התחיל למלמטה כמו כולם וברוך השם התעשר בכבוד מכל עסקים וכיום יש לו עסקים אבל בין לבין הוא מממן תרופות יקרות או תרופות שאינן כלולות בסל הבריאות. אז תגידי יל במסר כי אני לא ממש עקבית כאן הראש שלי בעננים ואני בדכאון עקב המצב כלכלי שלי ושל הירה והכל כי אם אפשר יהיה לעזור לך ואף ולו רק טיפה ממני שזה להשיג לך את הטלפון שלו כבר עשיתי מצווה.. אשריך צדיקה יקרה שנ צריפיה. אוהבת אותך מאד, שיהיה לך נעים