עזרה במציאת שירים

pods122

New member
../images/Emo32.gif עזרה במציאת שירים

דיי דחוף - אני צריכה מלא שירים שאומרים דבר אחד ! - סקס ועכשיו - נא לא להתבלבל אני לא רוצה מסריי אהבה אלא סקס - עכשיו !!! כמו: khia-mu neck my back...dirty touch and go - i find you very attractive ועוד הרבה ! אנא עיזרו ואיך קוראים לשיר של VULE VU יש לכם שם שיר או מבצעת - .... צריכה להיום סקס סקס סקס עם בלי מילים רק דיסק - בבקשה תעזרו. כל שעולה לכם.

pain is MY love

New member
זה נושא בשבילי... ../images/Emo9.gif

שוטי הנבואה- משתוללים בכפר סער בדישי- משיכה מגניטית מסיקה ושורטי- תהיי לי לפנטזיה כנסיית השכל- לקטוף את הירח Jackie O- Nookie Real Good Beyonce- Naughty Girl Lovage- Sex (I'm A) (זה באמת אחד השירים!!!) 112- Peaches and Cream Madonna- Justify My Love Toni Braxton - You're Makin Me High Janet Jackson - All Nite (Don't Stop( Britney Spears - Breath On Me טוב יש לי עוד בערך מיליון.. אבל מקווה שעזרתי לפחות קצת...

pods122

New member
וואוא אואו ייופי ויפי תודה רבה עוד

עוד עוד - יש תודה תודה
גדול -

pain is MY love

New member
ווא... מישהי פה מתכננת

לילה ארוך אה?....
יאללה בכיף אני אומרת! Summer- Love To Love You Baby another level- freak me (טוב זה באמת אבל באמת ה-שיר!) lil kim- How Many Licks (feat. Sisqo) T Mousse- hotny ( איך לא...?
) Liberty X- Just A Little Bit More Dj Alligator Project- Lollipop (השם כבר מסביר הכל על השיר....) Busta Rhymes- I Know What You want כנסיית השכל- הנה זה בא מיכל אמדורסקי- פסגת העולם מיכל אמדורסקי- חייל שלי טוב אני אעצור פה... תהני!

Zoharrr

New member
another level- freak me זה באמת

ה--------שיר ................ חולה עליו.......

flowers girl

New member
נתנו לך מלאאאא../images/Emo9.gif

אז אני אתן לך רק אחד
{בטח זה נחשב ממש גרוע..
} Vengaboys- Boom Boom Boom Boom

TheWhiteTigris

New member
אוי...

איזה קטע קורע זה מזכיר לי... כשהייתי כולה ב י' (אם אני לא טועה, או שבעצם ט'?...) השיר הזה נוגן לראשונה, והייתי עם עוד כמה בנים כשהיה את השיר הזה. עכשיו, מי שהכיר את השיר, התחיל לשיר: "...Boom boom boom boom, i'll F*ck U in my room" ואני זוכר אותנו מתפקעים בטירוף...

למעלה