עזרה

HAGARY99

New member
../images/Emo32.gifעזרה

מעוניינת לארגן עצומה ומחפשת מישהו / מישהי שמבינים במחשבים העצומה עצמה היא נגד החזקת כלבים אמתניים כגון אמסטפים רוטווילרים ובינטבול ובקשת הוצאת החזקת כלבים אלו מחוץ לחוק.. מי שמבין מבחשבים ומעוניין לתרום ולעזור מוזמן לשלוח לי מסר אישי תודה ויום טוב הגר

ניגונים

New member
את יכולה להשתמש

באתר עצומה http://www.azuma.co.il שם ניתן לבנות עצומה על כל נושא שהוא רק שאני רואה שכרגע האתר ב"טיפול טכני". אני מקווה שזה זמני.

HAGARY99

מה עם הכלבים שנותנים ביסים לאנשים והם לא אמסטפים יאללה בואי נוציא את כל הכלבים מחוץ לחוק ומה עם החתולים הרי הם רק שורטים וגם את היונים בואי נוציא אם כבר מדברים הריי הם רק מביאות מחלות והם אפילו לא יפות ומחרבנות על הכביסה וגם את הפרות בואי נוציא כי הם מזהמות את האוויר בגלל הנודים שלהם וגם את התרנגולים הם עושים רעש בבוקר ותוכים אלוהים ישמור עושים חור במוח ועכברושים מעבירים מחלות מזהמים וכו'. מוסר השכל יש אנשים שיש להם אמסטפים מחונכים עדינים. לעומת כלבים אחרים שמקבלים חינוך לא טוב והם היפראקטיבים ולא ממושמעים האנשים האלה עם האמסטפים המחונכים לא צריכים להיענש בגלל טיפשות של בעלי אמסטפים אחרים כל כלב צריך לקבל את הדין הראוי לו ולא לקבל עונש קיבוצי רק כי מישהו מפחד אני למשל בעד הריגה של הכלב שהרג את הילדה אבל אני לא חושבת שכל האמסטפים צריכים למות גם כן ואם את חושבת שזה יעבוד לך אז את טועה כי יש גם אנשים עם דעה שונה שיתנגדו לזה ואם במדינה שלנו אתה יכול להרוג 4 אנשים בתאונה ולקבל שנה בפנים אז כנראה שלא יעשו הרבה כנגד האמסטפים

גן חיות

New member
הבעיה איננה הכלבים אלא בעליהם!!

נכון שהגזעים שציינת גודלו במהלך הדורות ופיתחו בהם יצר תקפני(והם גדולים וחזקים). אבל לרוב, הבעלים של כלבים אלה מחזיקים אותם כדי להראות כמה הם "מאצ'ו". הם לא מסרסים את הכלבים(דבר שמוריד בערך 90% מיצר התקפנות). חלק אינם מבינים מספיק באילוף כדי להחזיק כלב כזה וחלק ממש מאלפפים אותם לתקוף. אחר-כך מתפלאים כאשר הם תוקפים. גם אם יוציאו את הכלבים האלה מחוץ לחוק, נתחיל לשמוע על כלבים גדולים מסוגים אחרים שתוקפים, כי האנשים האלה יחפשו תחליף ויאלפו לתקפנות. לדעתי הפתרון הוא לחוקק חוק המחייב בעלים של גשעים גדולים/חזקים/תקפנים/ לסרס את הכלב ותעבור עם הכלב קורס אילוף מוסמך. וכמי שחובבת ציפורים/טבע/בע"ח - האם חשבת מה יעשו עכשו לכל אותם כלבים חפים מפשע? נוטשים אותם וזורקים אותם מבתים שהיכירו כל חייהם. אחר-כך ישמידו אותם. למה? כי בעלים מסויימים של כלבים כאלה הם חסרי אחריות ועכשו אנשים אחרים שלא מבינים בכלבים נתפסו להיסטריה המונית!

-יציאה מהקשר, אבל לא נורא-

אם נחטט בפרקי ההיסטוריה האפלים של האנושות, נבין למה הכללות הן לא דבר טוב. אני מסכימה שאת כלבי האמסטף קשה יותר לאלף, והם לא מתאימים לכל אחד. אם נקח אץ המקרה הספיציפי המדובר: הכלב היה כלב שמירה. כבר אכל חתולים וגם כלב, ובאופן כללי בשר חי. כמה שזה כואב, זו אשמת ההורים בלבד שהם החזיקו אותו עם תינוקת בבית. אני רואה שכן שלי שמחנך ומעודד את הרוטווילר שלו לתקוף. במה אשם רוטווילר אחר, שיושב שמרחק כמה קילומטרים משם ומשחק עם ילדים קטנים?

ניגונים

New member
נכון שהכלבים לא אשמים

אבל מה לעשות אם בעלי הכלבים אינם אחראים, ועוד יותר גרוע, מחנכים את הכלבים לתקוף, אז אין ברירה אלא לחוקק חוקים שימנעו אחזקת כלבים כאלה. לחילופין אפשר להציע שכל מי שרוצה להחזיק כלב כזה יצטרך לעבור תהליך כמו שעוברים לצורך קבלת רשיון לאחזקת נשק. הכלבים האלה בידיים הלא נכונות, הם מסוכנים כמו נשק אם לא יותר מזה.

גברת ינשופה יקרה,

שוב את מדברת כמו אחד שמסתכל מהצד. יכול מאוד להיות שלבעלים יש צד בעניין - אבל בואי לא נשכח מה קורה כאן. מדובר פה על כלב שתוקף והימים האחרונים מראים שגם הורג. והכלב הזה, שיושב במרחק כמה קילמוטר ומשחק עם הילדים הקטנים, לכי תדעי מתי תבוא לו הג'ננה. (לא כדאי שאורן ישמע את זה). ואם נלך בגישה שלך שהאמסטפים וקרוביהם תוקפניים באותה מידה כמו פינצ'רים גם אז: אם פינצ'ר ינשוך זה לא יהיה נורא. אבל ברגע שאיזה פיטבול סוגר את הפה...

אדון ביט היקר (אם תתעקש)

לאחד שמסתכל מהצד קוראים אובייקטיבי ועדיף להסתכל על זה ככה. איך אתה מסתכל על כל הפרשה? אתה הכרת את הילדה? את הכלב? איך אתה בדיוק מעורב בזה? אגב, אם הזכרת את אורן אז זו דוגמא מצויינת לאמסטף שמפחד מחתולים וסך-הכל, במילה אחת דפקת לעצמך את כל התיאוריה.

מג'יק

לא מפחד מחתולים, הוא רודף אחריהם בעוז אבל כשהם מסתובבים ומקמרים גב - אז הוא חושב אחרת.

katam

New member
מצרפת קישור לעצומה

חברים החיתמו להפיצו בתודה אורלי

aquila1

New member
אולי נהרוג גם את כל הציפורים

הרי הם מתנגשות במטוסים ומסכנות את חיינו,לא?

ניגונים

New member
זה לא אותו דבר בכלל

הציפורים חיות בטבע ואילו את הכלבים האלה בני האדם מביאים, מגדלים, ומאלפים (או שלא מאלפים). חוץ מזה, לא מדובר על להרוג את כל הכלבים. אלא רק למנוע יבוא וגידול של הזנים המסוכנים.

נכון מאד, עודד,

ודווקא בגלל שהכלבים מבוייתים אפשר לומר שהאופי שלהם תלוי הרבה בבעליהם, מה שאי-אפשר לומר על ציפורים למשל. נכון, לא מדובר על כל הכלבים, אבל אתה לא יכול להגיד שלא מדובר על הכללה (כל הזנים ה"מסוכנים" וגם כלבים מעורבים). כמובן שקל יותר להאשים כלב שהרג מאשר אדם שהרג, כי לכלב אין עורך-דין יקר שיפריח את ההאשמות בדרך מחוכמת, לכלב אין כסף. חוץ-מזה, מאיפה התחכומים האלה פתאום? לא להרוג אלא רק למנוע ייבוא, גידול ורבייה?!?! הכלב הספיציפי הזה לא היה בסדר, ואני לא בדעה שהוא לא ידע מה הוא עושה. זה לא אומר שכל האמסטפים לא בסדר, בדיוק כמו שאם יש רוסים ששותים אז כולם אלכוהוליסטים או זונות או שכל הפרסים קמצנים או ש--

ניגונים

New member
הבעיה היא לא רק הכלב הספציפי הזה

יש פה שני דברים א. עד עכשיו אף אחת מהרשויות לא עשתה שום דבר, למרות שהיו מקרי נשיכות חמורים מאד גם בעבר, ועכשיו פתאום כולם נזעקים ושולפים את הפתרונות הכי קלים והכי פופוליסטים. איפה היה משרד הבריאות עד עכשיו ?? עם זה אני מסכים איתך. ב. המקרה הזה של מות הילדה הוא החמור ביותר, אבל יש כל הזמן מקרי נשיכה ותוקפנות של כלבים, כמובן באשמת ואפילו בעידודם של בעלי הכלבים. למשל, לא מזמן קפץ על הבן שלי והפיל אותו כלב זאב, בעידודו של הילד שהוריד את הכלב. מאז הבן שלי רועד מפחד כשמתקרב אליו אפילו כלב פודל קטן. אז מה נעשה במקרה כזה ? כמובן שלא נהרוג את הכלב, זו אשמת הילד שעודד אותו לכך. אז מה הפתרון ??? שילדים יחששו לשחק בחצר מחשש שכלב יקפוץ עליהם ?

למעלה