עליך וקקה בידיך!

gaya123

New member
אם יש פה אנשים במגמת תיאטרון

והם מגיעים ב-27/11 ליום-עיון בבאר-טובייה אני בין המכשפות בקטע של "מקבת´"........ אם מישהו מגיע לשם אז תודיעו!!

היי! זה הניק החדש שלי!

פעם הייתי הגברת השמנה לא שרה והיום אני FROM OUTER SPACE. רק לידע כללי.

../images/Emo110.gif ... והים יהיה נוח ../images/Emo42.gif ../images/Emo19.gif

אורי רוטשטיין הקים את קבוצת TEAM ISRAEL במטרה להציב את ישראל על מפת תחרויות השיט הבינלאומית ולקדם את שיט היאכטות התחרותי בישראל בקרב הבוגרים והנוער. כמו כן, הציבה הקבוצה כיעד, מתן מסגרת לקבוצות נוער מנותק על ידי שילובם במסגרת קבוצת שיט תחרותי. אורי ישוחח על נושאים הקשורים במפרשנות,שייט תחרותי ועוד. היום בשעה 18:00 אורי יתארח בפורום שיט וימאות, ויענה לשאלות הגולשים! כולם מוזמנים!!! ************************************************* האירוחים הקרובים בתפוז אנשים
: 28/10- פורום איידס מארח את ד"ר שמואל רשפון 29/10- פורום אנימציה מארח את רוני אורן 30/10- פורום ניתוח טכני ושוק ההון מארח את ראשי חברת "אוורגרין השקעות" 31/10- פורום מתכונים מארח את מירי בלקין 3/11- פורום חיי לילה מארח את חיים רייכנטל 6/11- פורום אקטואליה מארח את אהוד יערי.

gaya123

New member
יש פה חברה שאוהבים את

שלמה ארצי ויהיו בהופעה שלו ב-9/11 בהיכל התרבות ת"א?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מגמת אומנות כאילו../images/Emo68.gif

חח
הממ.. זה בדיוק יום אחרי היומולדת שלי...

LeeCooper69

New member
חבר´ה... (עוד אומרים את המילה הזו?)

היומן שלי מופיע בגוגיי..... רוצו לראות.....

תתחדש../images/Emo41.gif ועוד משהו

מעניין אותי לדעת למה התחלת לכתוב יומן דווקא באינטרנט
גם אני כותב יומן בפריידזין(וגם בישראבלוג), אם תענה אתה קודם אני גם אתן את תשובתי...

LeeCooper69

New member
התחלתי לכתוב יומן בנט כי אני רוצה

לחלוק דברים עם אנשים ולפעמים גם בעיות שלי שנפתרו, יכולות לשמש אחרים..... ז"א, שאנשים אחרים יוכלו ללמוד מהניסיון שלי.... אגב, יש לי גם דחף חשיפה אז עד שלא תגיע לי המצלמת אינטרנט אני אסתפק רק ביומן.....

דבר דובר הוועד לשבוע זה, סניף ת"א.

שלום לכולם! הרי לוח הפעילויות של קבוצת הנוער לשבוע זה: יום חמישי- 31-10-02: פורום מנהיגות-כל בני הנוער המעוניינים להתנדב באגודה, ראשיים לבוא לבית האגודה בנחלת בנימין 18 ת"א. בתוכנית: נציגים של מיני קבוצות התנדבות-חושן נוער, וועד הנוער, בית דרור (הוסטל) וכו... בני הנוער המעוניינים להתנדב יורשו לבחור בין אחת מן האפשרויות. שעה 19:00, בבית האגודה. בנוסף ביום חמישי ה-31-10-02: פגיעשה ראשונה של הקבוצה הצעירה (גילאים 18-23) עם המדריכים. שעה 21:00 בבית האגודה-נחלת בניימין 18 ת"א. שבת על הגג+פעילות קבוצת הנוער. שבוע טוב, רשף משולם, דובר וועד הנוער של וועד הנוער והצעירים. לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטלפון הוועד: 050-81-60-81

../images/Emo41.gifעלה סקר פורום חדש

תוצאות הסקר הישן יפורסמו בסיכום...שכבר יגיע בסופשבוע, איתכם או שלא איתכם הסליחה.

../images/Emo26.gifחושבים על שנת שירות משמעותית?

י"בניק יקר אם אתה מחפש אוכל טוב
, מגורים מרווחים, זמן פנוי בשפע ועוזרת ניקיון פיליפינית צמודה בבקשה תזרוק את הדף לפח (אנחנו כן שומרים על איכות הסביבה
). אם המושגים הבאים מדברים אליך אתה ראשי להמשיך לקרוא: לקיחת אחריות, מנהיגות, יוזמה, עולם טוב יותר, קבלת השונה, מציאות ישראלית חדשה, ערכים, דו-קיום, חיי שיתוף ועשייה.
ברוכים הבאים למכינה להכשרת מנהיגות בשנת הי"ג ע"ש יצחק רבין ז"ל על שלושה דברים עולמנו עומד:
1.עבודה קהילתית – מגוון אפשרויות לעבודה חינוכית התנדבותית עם נוער וילדי שכונות מצוקה, ניתן גם לעבודה עם קווקאזים, עולים מחבר העמים, אתיופים, ערבים, נוער בסיכון וכו´... אתה יכול לקחת חלק בפרוייקטים קיימים או ליזום חדשים ולבססם. השנה העבודה מתקיימת בחיפה, יוקנעם והאזור. בשנה הבאה... – אתם תכריעו!
2. לימודים – במכינה אנו שוברים את מסגרת בית הספר המייבשת ויוצרים ומעצבים את מערך הלימודים שלנו. אנו מקיימים לימודים סדנאיים על מנת לרכוש ידע ולהרחיב את אופקיינו, לשפר את כישורינו בהדרכה ובחינוך ולהגביר את המודעות שלנו לעצמנו ולסביבה. הלימודים מתרכזים בתחומים: חינוך, מנהיגות ופיקוד, יהדות, תולדות הציונות, קליטת עליה, כלכלה וחברה, פילוסופיה, פסיכולוגיה ועוד. במהלך השנה יערכו טיולים, ניווטים וסמינרים להכרת וידיעת הארץ, יושביה והדילמות המעסיקות אותם.
3. חיי קבוצה – הזדמנות לחיים משותפים לצד אנשים כמוך ושונים ממך, שרוצים לנצל את השנה הזאת בצורה הטובה ביותר, להשפיע, לתרום ולקבל. החיים בקבוצה כגב תומך ובסיס יציב ומפרה להשגת מטרותינו החברתיות. מכינת רבין היא המכינה היחידה שמתמודדת (שלא בדיבורים) עם סוגיית העולים מחבר העמים. במכינתינו שותפים עולים וצברים בלמידה ועשייה משותפת ומעשירים אלה את אלה. מכינת רבין הינה המכינה היחידה בה אינך משלם עבור השתתפותך בתוכנית, וזאת מתוך הידיעה שערכים ושינוי חברתי אינם נמדדים בכסף
. לפרטים הרשמה ומידע נוסף: רביד 643338-067 , שירי 208499-055 , נעם 621399-055
להתראות, חברי וחברות המכינה.

למעלה