על אילו סדרות נוספות

lady midnight1

New member
../images/Emo32.gif על אילו סדרות נוספות

תמליצו, אם ממש אהבנו את האוס? בזמן הצפיה לפרק החדש ראינו את כל העונות של "דקסטר", גם את זה מאוד אהבנו. והספקנו גם לראות את "אבודים" ואפילו "ד"ר הו" כך שאנחנו מחפשים סדרה שכתובה טוב ויש בה מתח, לאו דווקא סדרת בית-חולים תודה

אני קיבלתי הרבה המלצות של פלאש-פורוורד../images/Emo184.gif

שיש לה עונה אחת וכל החברים שלי שראו אותה התבאסו נורא, הם אמרו שהיא סדרה מעולה. אני בעצמי עדיין לא צפיתי בה, אבל בטח אעשה זאת

lady midnight1

New member
באמת מבאס לראות סדרה

שבוטלה לאחר עונה אחת... אשמח להתחייבות לזמן ארוך, כמו האוס

alonback

New member
castle מאוד חביבה

בונז לעומת זאת היא אמריקאית קיטשית עם כתיבה מאוד לא מרשימה.

o0Invisible0o

New member
לא הייתי אומרת כתיבה לא מרשימה...

היא לא גאונית או מרשימה כמו האוס ודקסטר... והיא תבניתית בבניית הפרקים... אבל היא כתובה לא רע בכלל, הדמות של ברנן בנוייה ממש טוב וכל הדיון בלוגיקה מול רגש, מדעים מול אמונה ממש מעניין בעיני.

alonback

New member
הסדרה הכובה הכי טוב בהיסטוריה:

באפי, בלי שום ספק באפי. אם את אבודים אהבת אז כמובן יש את הסדרות האחרות של אברהמס, alias ו fringe. לפי ד"ר הו אני מבין שאין את הפחד ממד"ב אז כמובן battlestar galactica, אחרי דקסטר הסדרה הכי טובה בשנים האחרונות ויש גם את babylon 5, אופרת החלל הטובה אי פעם.

lady midnight1

New member
כמובן, שכבר ראיתי את באפי

ואת אנג'ל דווקא את באטלסטאר פחות אהבתי, אבל קפריקה מצויינת לדעתי

alonback

New member
באמת??

דווקא את קפריקה את מעדיפה על באטלסטאר?? לא ראיתי קפריקה כי אמרו לי שזה מבייש את השם באטלסטאר. ננסה לתת עוד כמה המלצות: -נמלטים עונה ראשונה (חס וחלילה לא לראות עונות 2-4) - the wire או "הסמויה" בעברית, אחת הסדרות הטובות שראיתי. 2 קומדיות מוצלחות עם כתיבה מאוד חכמה: -arrested development - better off ted עוד אחת מעט פחות חכמה: -community אני משער שראית אבל אני אמליץ בכל מקרה: band of brothers- חובה בכל בית לא יודע איך את עם אלימות/מין בוטה אבל יש את -true blood- הסיפור מטומטם אבל כל השאר טוב, זה HBO, אפילו הזבל שלהם הוא זבל איכותי -spartacus- מאוד אלימה, מאוד בוטה, מאוד טובה, תחשבי הסרט "300" רק יותר. זה מה שעולה לי לראש כרגע, אם צריך עוד תגידי.

aviyaBJ1

New member
../images/Emo153.gif

בזמן האחורן התחלתי ליראות טורצ'ווד ומשם גם הגעתי לד"ר הו (למרות שזה אמור ליהיות הפוך)

למעלה