על האש

מי רוצה להפסיק../images/Emo120.gif

לפני 8 חודשים השתמשתי בכדורים להפסקת עישון הפלא ופלא הכדורים עזרו ואני חיה ונושמת וישנה טוב בלילה ולא משתעלת בטירוף, החיים שלי נראים הרבה יותר טוב בלי הסיגריות הבן שלי נושם אוויר נקי. הגעתי למצב שהייתי כל הזמן עם אנילאציה ומשאפים זזזהווווו לא עוד סבל. את הכדורים קונים בבית מרקחת אני חושבת עם מרשם רופא, יש בחפיסה 60 כדורים לחודש, אני הפסקתי את הכדורים לאחר 5 ימים כי לא הייתי מסוגלת להמשיך לעשן. אז למי שמעוניין שם הכדור זייבן, שווה לנסות ידוע לי שהרבה הצליחו להפסיק את העישון בזכות הכדורים. אזס מי שחושב/ת לנסות להפסיק שיהיה בהצלחה.

מחפשת רומן וירטואלי

אם להיות הכי כנה שאפשר, אני מחפשת רומן וירטואלי, אינטלקטואלי. כמהה לשיחות ברומו של עולם על שירה, ספרות, תרבות וכיוצ"ב. עפר

זה גם מדכא אכילה?

כי זו אחת הסיבות העיקריות שאני לא מפסיקה עדיין.מתה מפחד להשמין

ניאו30

New member
הזמנה אחרונה בהחלט!!../images/Emo124.gif

היום יש מפגש תפוזי בכיכר רבין בשלוש אחה"צ.יש כאן 36 מהפורום שאישרו הגעה.לא צריך 36,אבל יהיה נחמד אם נלך כמה חברה (אפילו מעטים) לאחר מכן לאיזה בית קפה או אפילו נישאר בכיכר ונדבר קצת(אני מניח שכל המפגש התפוזי לא יעלה על שעה-שעה וחצי).יש עוד אחת שאני יודע בוודאות שתבוא.יש עוד קופצים?אם כן,תשלחו לי מסר עד שתיים כדי שנוכל לתאם בטלפון ברגע שנגיע(שנדע מיהו-מהו!). חוץ מזה...בכל מקרה יש לי מה לעשות בערב/לילה-יש לי מין מפגש עם מישהי שהכרתי בטיול בחג,מה שקרוי כאן דייט,אבל אני לא אוהב את המילה הזו. אז
wish me luck

למעלה