../images/Emo32.gif על ילדות והורות
על ילדות והורות שלום, מצאתי אוסף ציטוטים נחמד וחשבתי שתהנו לקרוא. "ישנם רק 2 דברים שילדים חולקים בשמחה: מחלות מדבקות וגילה האמיתי של אמא." ד"ר בנג´מין ספוק. (ד"ר ספוק למי שלא הבין..) "חוסר שפיות זה תורשתי: אתה יכול לרשת את זה מילדיך." סאם לוינסון. "ישנם רק מעט דברים המספקים יותר מלראות את הילדים שלך מתמודדים עם בני נוער משלהם." דאג לארסון. "אני אוהב ילדים - מטוגנים." וו.סי פילדס. "אני אוהבת ילדים, במיוחד כשהם בוכים, כי אז בא מישהו לקחת אותם ממני." ננסי מיטפורד. "בני אדם הם היצורים היחידים על פני כדור הארץ שנותנים לילדים שלהם לחזור הביתה." ביל קוסבי. "לראות את הילדה שלך נאספת ע"י הדייט שלה זה כמו להגיש סטראדיוואריוס בשווי מיליון דולר לגורילה." ג´ים בישופ. "יש לי ילדים נאים. תודה לאל שאישתי בוגדת בי." רודני דאנג´רפילד. "אל תטרחו לדבר על סקס עם ילדים קטנים, רק לעיתים רחוקות יש להם מה להוסיף לשיחה." פראן ליבוביץ´. "הילדות זו התקופה הנהדרת הזו בחיים שכל מה שצריך בשביל לרדת במשקל זה לעשות אמבטיה." ריצ´רד זארה. "הבעיה העיקרית בהתמודדות עם ילדים בגיל 5 זה שבתוך רגע את מתחילה להשמע כמו בת 5." ג´ואן קאר. "אל תספרי לילדים שלך שהיה לך לידה קלה איתם או שהם לא יכבדו אותך. במשך שנים אני נהגתי להעיר את הבת שלי ולומר: ´מליסה את קרעת אותי לגזרים. עכשיו, תחזרי לישון.´." ג´ואן ריוורס. "עד גיל 13 חשבתי שהשם שלי זה ´שתוק´." ג´ו נמאת´. "באופן כללי הילדים שלי מסרבים לאכול כל מאכל שלא רוקד בטלויזיה." אירמה בומבק. "אני הייתי החבר הדמיוני של השכן." אמו פיליפס. "ילד בן 5 מסוגל להבין זאת. הביאו לי ילד בן 5." גראוצ´ו מארקס. "לא פלא שאנשים הם כ"כ נוראים כאשר הם מתחילים את חייהם כילדים." קינגסלי אמיס. "הילדים היום הם עריצים, הם נוגדים את דברי הוריהם, בולעים את האוכל במהירות ומאמללים את מוריהם." סוקרטס.(!!!) *חשבתם שהילדים היום הם בורים ולא מחונכים? נראה שלפחות את ההיסטוריה הם למדו היטב